CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1404|Reply: 19

Kim Kardashian Unfollow Sebab Cemburu Miley Cyrus Mesra Dengan Pete Davidson?

[Copy link]
Post time 6-1-2022 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan Miley Cyrus kelihatan akrab dan mesra bersama Pete Davidson nampaknya membuat seseorang telah cemburu.


Dan orang tersebut adalah kekasihnya, Kim Kardashian. Entah terlalu cemburu atau menyampah, Kim dikatakan tidak lagi mengikuti akaun Instagram Cyrus.




Kredit foto: breakingdailynews




Menurut laporan Daily Mail UK, Kim berpendapat Cyrus cuba menggoda kekasihnya itu sewaktu keduanya muncul dalam acara pesta Tahun Baru.


Waktu itu, Cyrus bercakap tentang saiz alat sulit Davidson secara berseloroh. Tidak cukup dengan itu, Cyrus mengatakan dia sentiasa bersedia untuk ‘bersama’ Davidson lantaran saiz alat sulitnya yang besar.


Sebelumnya, Cyrus sempat memuat naik foto dirinya memeluk Davidson dengan dia berpakaian seksi.




Kredit foto: IG Cyrus




Seorang netizen yang juga merupakan peminat Cyrus kemudian menyedari Kim sebenarnya telah tidak mengikuti akaun Instagram penyanyi berusia 29 tahun itu sejak 10 Disember lalu, bukannya baru baru ini.








Biarpun gosip mengenai sedang bertebaran, namun Kim, 41, masih belum memberi sebarang respon. Mantan isteri Kanye West itu kini dikatakan sedang bercuti dengan Davidson di Bahamas.




Sumber: GEMPAK

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 02:25 PM | Show all posts
ye2 je la kim nk kn pete tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 05:36 PM | Show all posts
Sama2 tengah ting tong kowser melayan
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 01:43 PM | Show all posts
Laaa kata lesbo? Merujuk pada miley
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:25 PM | Show all posts
mn proof kata pete ni punya besar ???
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:59 PM | Show all posts
Edited by Friesen at 13-1-2022 12:16 PM

Thanks for sharing this blog i really don't know about that.MyGiftCardSite
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:29 PM | Show all posts
Orix replied at 10-1-2022 06:25 PM
mn proof kata pete ni punya besar ???

testimony dari ex gf heols, arianna grande
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 11:27 AM | Show all posts
size is all that matters gaiss.... muka pecah rmh pon apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:22 PM | Show all posts
berusjamban replied at 10-1-2022 01:43 PM
Laaa kata lesbo? Merujuk pada miley

Mcm bisexual je, sbb bliau bedal dua2 skli. Tang kote Pete bsar tu, Ariana G pun stuju & prnh tulis "HUGEEEE" psl Pete.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:23 PM | Show all posts
rolypoly replied at 14-1-2022 05:29 PM
testimony dari ex gf heols, arianna grande

Tang ni btul hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:09 PM | Show all posts
gideoncross replied at 31-1-2022 01:22 PM
Mcm bisexual je, sbb bliau bedal dua2 skli. Tang kote Pete bsar tu, Ariana G pun stuju & prnh tuli ...

bkn dia je.rasa mcm ada statement benda ni mmg huge kata kate beckinsale.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 07:32 AM | Show all posts
gideoncross replied at 31-1-2022 01:22 PM
Mcm bisexual je, sbb bliau bedal dua2 skli. Tang kote Pete bsar tu, Ariana G pun stuju & prnh tuli ...

Itulah, selesbo mana pun wanita ittew akan kalah kepada HUGEEEE
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 01:57 PM | Show all posts
kisahkeaku replied at 31-1-2022 04:09 PM
bkn dia je.rasa mcm ada statement benda ni mmg huge kata kate beckinsale.

Woah, meaning smua exes dia dh rsa kote dia lah tu, dahsyat Holiwud tpi iol dlu ingt dia btul2 dgn actress Phoebe Dynevor tu tpi rupa2 nya x.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 04:31 PM | Show all posts
berusjamban replied at 2-2-2022 07:32 AM
Itulah, selesbo mana pun wanita ittew akan kalah kepada HUGEEEE

Teh lesbo pun pkai dildo time nak puaskn diri, dildo tu bntuk kote llaki? Buknnya bntuk poen pompuan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 2-2-2022 04:31 PM
Teh lesbo pun pkai dildo time nak puaskn diri, dildo tu bntuk kote llaki? Buknnya bntuk poen pompu ...

Kannnn ujung2 itu jugekkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:26 AM | Show all posts
gideoncross replied at 2-2-2022 01:57 PM
Woah, meaning smua exes dia dh rsa kote dia lah tu, dahsyat Holiwud tpi iol dlu ingt dia btul2 dgn ...

ape nak heran kalau stenden one nite stand pun boleyy...tp berharap sgt dia jadi dgn kim.sbb loya tgk ye ye .
i tgk pun tasty je walaupun x sehensem chris hemworth
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 02:08 PM | Show all posts

Teh lesbo mmg pelik. Kat FB iol dlu ada pengkid teh lesbo, last2 jumpa llaki asli, trus jdi straight.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 02:09 PM | Show all posts
kisahkeaku replied at 3-2-2022 11:26 AM
ape nak heran kalau stenden one nite stand pun boleyy...tp berharap sgt dia jadi dgn kim.sbb loya  ...

Aiol bca kat comment section DailyMail yg Pete x Kim ni mnjadi psl hsil krja Kris Jenner.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 03:43 PM | Show all posts
gideoncross replied at 3-2-2022 02:09 PM
Aiol bca kat comment section DailyMail yg Pete x Kim ni mnjadi psl hsil krja Kris Jenner ...

kris jenner dah nyampah ke dgn ex menantu ye ye dia tu?pete pun ok laa.geng dgn mgk.mgk pulak geng travis baker.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:29 AM | Show all posts
kisahkeaku replied at 3-2-2022 03:43 PM
kris jenner dah nyampah ke dgn ex menantu ye ye dia tu?pete pun ok laa.geng dgn mgk.mgk pulak geng ...

Tang tu x thu plak, yg Pete plak dh mcm jdi contract boyfriend in Hollywood.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.097636 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list