CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: ctzeed

Nak tukar Jabatan, Bagaimana Cara??

[Copy link]
Post time 20-9-2010 02:15 PM | Show all posts
Post Last Edit by malenicious at 20-9-2010 14:19

ctzeed, post kita sama..n problem pun hampir sama...tp sy dah setahun 2 bulan bekerja..
mmg boring...kepala aku dah tepu duk kat sini...tak ter motivated pun nak gi kerja....pergi berlenggang..balik pun berlenggang...senang kerja...tak der nak kejar date line lagi..huhhuhuu...

and then saya pun mmg tgh mencari
cara2/ syarat2 pertukaran ni...nak tukar yg dekat2 skit dgn rumah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2014 03:21 PM | Show all posts
ok.... ini nak tolong lah nih camne gaya nak mohon tukar kerja ...soalan 1 ialah masa mula kerja tu hari guna sijil apa ????? SPM/Diploma/PMR ?????????.......... ramai yang tak tahu apa nama skim jawatan masing-masing ....kalau nak tahu try bukak http://www.spa.gov.my

yang pakai Sijil SPM selalunya nama jawatan pangkal kat depan ialah PEMBANTU ....contoh Pembantu Tadbir dan Operasi kalo semak kat web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam ada kat beribu nama jawatan ..... kalo kes macam saudara/saudari ini kalau nak tukar ke jawatan lain kena tunggu kat setahun baru bleh tukar bukan sesuka hatinya nak tukar ke jawatan baru atau sesuka nya hati nak berhenti kerja macm swasta ........biasalah bosan adalah penyakit manusia atas muka bumi ALLAH....kalau dah ALLAH bagi rezeki terimalah dulu jangan terus menolak orang nk minta jadi driver pun susah la nih ......... kalo nk hilangkan bosan tak ada kerja paling senang jual lah apa-apa yg patut kat dalam office tuh ...... sambil menyelam minum air
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam....sya berkje sbgi guru tabika s29...n bjwtan kontrak of srvis...bagaimanakah cara jika sya ingin menukar jabatan sya skng kepda jabtan yang lain...blh gtau saya cara untuk sya mbuat pertukaran...kerana saya sgt tknan dgn jbtan yg sya kerja skng..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung dapat keja tempat sendiri.. Keja rileks.. Sy ni nak mtk tukar balik tempat sendiri mcm tipis harapan sbb keja dlm PDRM susah balik kg sendiri..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:55 PM GMT+8 , Processed in 0.116153 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list