CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 766|Reply: 11

Bengang Dimadukan, Isteri Upah Orang Siram Asid Ke Muka Suami

[Copy link]
Post time 4-1-2022 07:06 PM | Show all posts |Read mode
Jakarta: Seorang lelaki berusia 47 tahun, M Irsyad dari Dusun III Desa Punggulan, Asahan, Sumatera Utara cedera parah selepas disiram asid pada wajahnya.


CNN Indonesia melaporkan, kejadian berlaku, didakwa dirancang isterinya yang rasa sakit hati apabila suaminya kahwin lain.


Ketua Polis Daerah Asahan, Putu Yudha Prawira berkata, bukan sahaja si isteri, polis turut menahan dua lagi suspek untuk membantu siasatan.




Foto: Agensi




Kejadian berlaku pada 29 Disember lalu ketika anak mangsa, Fani Adityasadli, 23, melaporkan kejadian kepada polis.


Pada awalnya Fani diberitahu bahawa bapanya itu cedera akibat dipukul.


Ketika berada di lokasi, Fani mendapati bapanya mengalami luka bakar di bahagian muka.


Anak mangsa kemudiannya membawa bapanya itu ke Hospital Kisaran untuk rawatan lanjut.


Menurut Putu, semalam, mangsa dan si isteri disoal siasat di Air Joman dan wanita itu mengakui melakukan perbuatan itu terhadap suaminya.


“Dia merancang perkara itu bersama seorang wanita dan seorang lelaki dengan upah 3 juta rupiah,” katanya. -CARI


Sumber: Utusan Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik jusa c minus laki ndon babu tak kena simbah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak apa bodoh tolong bapak ko anjing camtu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya ni lagi teruk dari kena viral aib bekas suami. Aku nak tgk juga sampai mana classynya indon ni kalu dimadu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 4-1-2022 07:11 PM
Nasib baik jusa c minus laki ndon babu tak kena simbah

Klu ada yg amik jusa c tu, kemungkinan besar akn kena simbah
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:02 PM | Show all posts
Gini baru betul...ini tidak...asal laki kena rampas ko pegi ganyang si betina.walhal laki ko tu yg gatal
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang nya suami si Friskies tu tak jadi macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
@Friska lega madunya lumpuh Sebb tu takleh serang laki JUSA c dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-1-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
naina: @Friska lega madunya lumpuh Se ...


Cerita seberang xpulak si makcik frisky ni nk bkak..tp cerita krt msia beriya dia bkak topik..puikkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 10:40 PM | Show all posts
Meiizu replied at 4-1-2022 09:02 PM
Gini baru betul...ini tidak...asal laki kena rampas ko pegi ganyang si betina.walhal laki ko tu yg g ...

kalau bermadu ganyang both laki dan madu

kalau laki dah ditch the first one then tough luck la


Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 11:26 PM | Show all posts
Artikel psl lain tpi komen2 psl acik Friska je manjang hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaga perampok suami org...jgn sampai kena simbah madu dgn bini tua.ampus lho
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.080506 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list