CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5435|Reply: 46

Haram! Haram! Zarina Anjoulie Cium Iqram Dinzly

  [Copy link]
Post time 4-1-2022 05:52 PM | Show all posts |Read mode
Harammm harammm, Astaghfirullah, Allahuakbar, itu antara komen-komen netizen apabila MIG Online menerusi laman instagramnya telah memuat naik video Zarina Anjoulie dan Iqram Dinzly dengan kapsyen, "Bestfriend be like...korang ada bff yang sayang macam ni tak?


Foto: IG




Di dalam video yang berdurasi kira-kira 20 saat itu, Anju, yang berdiri rapat sambil  memaut pinggang Iqram yang tersenyum simpul telah bertanya kepada Iqram samada dia ada kata-kata semangat yang boleh diberikan dan sejurus kata-kata semangat diberikan, Anju berkata "why are you so cute" sambil memberikan ciuman di pipi Iqram yang tidak lekang dengan senyuman itu.


Aksi mereka berdua itu rata-rata mendapat kecaman netizen namun ada juga yang berdoa agar mereka berdua diberikan hidayah dan kembali ke jalan yang benar dan bertaubat.


  








Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ini kenapa selalu buat live dgn org luar yang mcm ntah pape tu. Mcm sampah pun ada aku tgok. Pelik pulak join live ig itu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Gi makhamah pakaian dah macam nak ke TANAH SUCI.. kat luar makhamah.. rambut pakaian bohsia berseriesss..Hehehehe!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nampak mana2 jantan terus nk batang ke?? Walupon jantan tu gayah gila?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Why her bibir like that??
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:14 PM | Show all posts
attention seeker much!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 4-1-2022 05:56 PM
Dia ini kenapa selalu buat live dgn org luar yang mcm ntah pape tu. Mcm sampah pun ada aku tgok. Pel ...

Kann. Pastu speaking acah2 nigga LOL
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Soalan jujur . Apa agaknya rase iqram ketika dpt ciuman surprise dari anju.. ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Zoey tu ape citer
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Fauzi Nawawi dia tak nak cium pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm chefwan dah anju kt gamba atas tu..;
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dolmat replied at 4-1-2022 06:04 PM
Gi makhamah pakaian dah macam nak ke TANAH SUCI.. kat luar makhamah.. rambut pakaian bohsia berserie ...

Mak hamah tu mak sapa pulok?
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin mak tiri kpd jiran si anjuling[em:3:][em:3:]
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iqram sakit ke? Muka cengkung gitu

@Normabaru
@dudaberhias
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:04 PM | Show all posts
dia tgh mkn apa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sakai nya anjoubo ni, mesti nk tarik viewrs story ig je ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi knp rambut iqram dah mcm zaman2 kungfu dulu plak hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Anju ni nampak tua ala ala perangai mak hayam belakang lorong haji taib.

Muda rupa bohsia, tua rupa mak hayam
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:14 PM | Show all posts
Why Iqram whyyy...sekali pun kena frenzone dgn Pojiah Gaus tak perlu ler seksa diri sebegini sekaliiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols tertanya tanya samada di kalangan yg gigih tulis komen tu ade tak yg senyap senyap sebenarnya kaki porn / kaki antar gambar alat sulit / kaki sexting di soc media.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.086335 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list