CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 94399|Reply: 1003

Edisi Klinik Murah Hatyai, Retis yang buat pembedahan plastik tak berapa nak jadi.

  [Copy link]
Post time 15-12-2021 07:55 AM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 15-12-2021 08:25 AM

Siapa yang chuolszah rasa buat plastic surgery tapi tak berapa nak menjadi atau lagi hauk lepas buat muka?
Ajommm kita share retis yang jadi mangsa dagu pembuka tin dan hidung paruh burung enggang dan itik serati.

Kalau boleh share sekali nama klinik theyols pergi tu supaya kita boleh pakat2 blacklist dan elakkan, demi menyelamatkan wajah kita yang lagi hauk ni supaya tidak bertambah hazab.

Dikecualikan doktor yang herlok menjadi macam kaka faz dan raja ilya consult tu hokkeh.
Yang tu harus dishare lagi di umumkan kepada semua acik forum untuk sama2 pergi consult esok bagi penuh appointment klinik tu.

Aliff Syukri

  


Duo Lana Nodin & Budak Ijat

  


Rita Rudaini

  


Nasha Aziz

  



Zila Bakarin

  


Eina Azman

  


Nadia Brian

  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2021 11:41 AM | Show all posts
Edited by anggeriklatifah at 17-12-2021 11:49 AM

'' Saya makin cantik sebb kesan dari hati yang baik suci tak mcm netizen ''


Listed of plastic surgery Eina Azman
- Kelopak mata
-Bibir
-Hidung
-Drip putih setiap bulan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 07:59 AM | Show all posts
BONUS

Suhaimi Saad
pembedahan plastik yang di lakukan : memancungkan gigi dan mengecilkan otak




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik tushee jgn dilupakan.. x dpt tepek gambo sheols, IG private..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 15-12-2021 08:04 AM
Acik tushee jgn dilupakan.. x dpt tepek gambo sheols, IG private..

A'ah la terlupa pula iols, sebab almaklumlah iols masih muda bergetah body anak dara persis nasha aziz gittew. Sape kenal tushee ni nak sarankan titik estee lauder advanced night repair dan beli anti aging sesiap k, harap2 ada sape2 share klinik yang ada rawatan untuk nampak muda balik.

Tushee

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:11 AM | Show all posts
kaka nasya dgn kaka zila yg obvious skali alter nya.. sbb dua2 iols prnh nmpk depan2. so msa tgk tu iols pya laa terkezuttttttttttt dgn muka baru deyol waktu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiyah Shahab
Zahida Rafik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:18 AM | Show all posts
fadz84 replied at 15-12-2021 08:14 AM
Nadiyah Shahab
Zahida Rafik

Nadiyah Shahab



Zahida Rafik

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo lana & budak ijat tu muka sepesen je?

Ratu & temannya datin umie tu tak de dalam.list

@Normabaru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:22 AM | Show all posts
Catwoman kertu

Rohana Jalil


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:24 AM | Show all posts
kak lina pom pom pun tercalon yach, sebab tadi kaka tengok dekat youtube dayang senandung,muka kak lina pom pom lebih cantik masa jadi dayang senandung tu berbanding sekarang walaupun kulit warna kayu arang.
Elly Mazlein





Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 15-12-2021 10:35 AM
3chanceno replied at 15-12-2021 10:19 AM
Apo lana & budak ijat tu muka sepesen je?

Ratu & temannya datin umie tu tak de dalam.list

hahahah laju kemahen ko heret kaka ke benang ini

Nway jgn lupa acik daiyan trashie yach.. Blh trio skali dgn nadiah saham menjunam dan nadia beriyani kalau pki tudung, sama pulak dgn datin shahida bini tok lip
[ig]https://www.instagram.com/p/B6LdESijDcn/?utm_medium=copy_link[/ig]


hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni lebih ke Botox je. Tu yang muka bengkak sana bengkak sini. Eh, Datin Tinted tak masuk list ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:35 AM | Show all posts
Ya Robbiiiiii...hidung memasing...kak dude, lagi emilia rosnaida dan rosmila tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:35 AM | Show all posts
olezzeli17 replied at 15-12-2021 08:32 AM
Diorang ni lebih ke Botox je. Tu yang muka bengkak sana bengkak sini. Eh, Datin Tinted tak masuk lis ...

Ha'ah terlupa nak calonkan duo ginger 1 ginger 2... almaklumlah kaka masih muda bergetah

Emelda Rosmila & Emylia Rosnaida
Halia 1 & Halia 2



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:35 AM
Ha'ah terlupa nak calonkan duo ginger 1 ginger 2... almaklumlah kaka masih muda bergetah

Emelda ...

Hahaha. Takleh lawan ketirusan dan ketajaman lubang hidung Acik Lana..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2021 08:40 AM | Show all posts
ramainya alter muka....
tak confident ek dgn muka ori?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-12-2021 08:30 AM
hahahah laju kemahen ko heret kaka ke benang ini

Nway jgn lupa acik daiyan trashie yach ...

Hahaha..nak meriahkan benang kaka duda nie

Penerbit tersohor, A.Aida tu pun boleh masuk book jugak kaka

Acik tarzan takde kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:44 AM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 15-12-2021 08:54 AM
3chanceno replied at 15-12-2021 08:40 AM
Hahaha..nak meriahkan benang kaka duda nie

Penerbit tersohor, A.Aida tu pun boleh masuk book ju ...

Trio 3 penerbit kertu

Ziela Jalil



A. Aida



Rafiena



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-12-2021 08:44 AM
Trio 3 ratu penerbit matahari

Ziela Jalil

Ha tu dia 3 serangkai

Meols seru @Acikgomen lagik pasal dah lama tak timbul  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2021 08:48 AM | Show all posts
Erra Fazira


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 12:48 AM GMT+8 , Processed in 0.139176 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list