CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Sorry Fatima,"-Fazura Batal Percutian Ke Luar Negara

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 03:52 PM | Show all posts
elok la tu. my fren dalam pantang dah kesana sini bawak baby. me anak dah skolah still takut nak bawak pegi langkawi naik flight.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingergrape at 8-12-2021 07:59 PM
LadyCarefree replied at 8-12-2021 02:07 PM
Ni iols setuju. Kot dah beli teket ke apa satu hal nak batalkan tp tu pun xperlu nk post umumkan.  ...


laki bukan golongan raja....tapi nak tunjuk jugak bahagia boleh dapat banyak good things in life .setakat org kalau betul have. have boleh engage medical team datang rumah buat swab art segala  mak nenek test kendian ushered straight to private charter plane...off you go la...apa problem?

setakat nai bimbo kheun diri nak tunjuk konon demi anak..sanggup korban tak travel

harkkk ptuiiiii

kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 8-12-2021 07:52 AM
kalau faz pun teringin nak beroversea apa masalahnya?
dia sebut timoh ofcos sbb nak bawak anak dia  ...

exnya satu family ke maldives....anak anaknya pun masih kecil kecil...boleh aja kheunz? kalau tak mampoo charter private plane atau specially arranged flight overseas cakap aja la....laki ko iteww apa status? setakat pelakon dan penyanyi yg tak menjadi aja kheunz?

kahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk ke laki pajura yg rajin koje n pandai cari duit sendiri tu.. Ko pulak hidup dibayangi exbf pajura Sedih dan kesian hidup ko..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 9-12-2021 12:55 AM
Tudungpink replied at 8-12-2021 10:20 PM
Sibuk ke laki pajura yg rajin koje n pandai cari duit sendiri tu.. Ko pulak hidup dibayangi exbf paj ...


bimbonye la haters pajura ni kan. caption simple macam tu pun bodoh nak paham. dok konar2 sana sini mcm pajura xtau, mcm org tu tak mampu. mls nak layan ore bimbos. iols gelakkan je





kahkahkahkahak





Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 02:53 AM | Show all posts
Bagus dia kansel, ingat best travel masa pandemic ni, buat border tetiba tutup meratap bagai nak balik, lagi menyusahkan orang..

Duduk aje rumah atau duduk aje dalam negara bebaik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 8-12-2021 10:20 PM
Sibuk ke laki pajura yg rajin koje n pandai cari duit sendiri tu.. Ko pulak hidup dibayangi exbf paj ...


Baby timoh dlm clip bideo itewww kenapa macam scary eh bila dia pejam mata ?macam tak nampak eyelids/eyelashesnya...macam togel....ko perasan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 9-12-2021 02:53 AM
Bagus dia kansel, ingat best travel masa pandemic ni, buat border tetiba tutup meratap bagai nak bal ...

Tak payah announce pun masyarakat tahu la dlm keadaan skg....saja nak menggedikz nak showey mowey konon caring mering anak sorang iteww...la kheunz?

Ah cakap dgn ko bukan ko reti....me kehulu me kehilir aja yg ko paham....

Kheunz?



Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 9-12-2021 12:45 AM
bimbonye la haters pajura ni kan. caption simple macam tu pun bodoh nak paham. dok konar2 sana sin ...

Ko perasanz tak baby timoh bila kelip mata dlm bideo iteww..macam seram kheunz?macam very the sesuatu pada featuresnya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 9-12-2021 03:15 AM
Ko perasanz tak baby timoh bila kelip mata dlm bideo iteww..macam seram kheunz?macam very the sesu ...

Janganlah kutuk bebudak walau dia memang sangat2 desa xcomel macam baby lain wajahnya ikut nenek sangat. Nanti besar dan tua wajah keibuan persis paternal neneknyalah. Sejuk memandang xgedik xgiler glamer. Tapi zaman nanti lagilah boleh alter2 sana sini so xkisahlah rupa cemaner semua boleh adjust ikut suka. Karatz mek tetaplah anggap tu anak retis plg comel. Masuk peraduan jenis vote mesti menang punya. Tp eh jap anak bukan konten. Konon. Baby jadik ponder ok. Promote tudung ok. Tadok IG hohkey. Tp Ig nama lain boleh asal jangan nama sebenarlah kira tadok IGlah kan?  
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
stingergrape replied at 9-12-2021 03:12 AM
Tak payah announce pun masyarakat tahu la dlm keadaan skg....saja nak menggedikz nak showey mowey  ...

Dah masuk 2 tahun dah kobid ni. Sampai bila nak berkurung? Nak pi mana pergi je asalkan ikut sop dan adapt to the new norm. Kena cerdiklaaaa. Duit berkepok kalau sangkut kat obersee lagi best can stay longer than the usual tourist visa punya tempoh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:11 AM | Show all posts
Bila abe manak jahlop naik seh semua kena kibas

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:17 AM | Show all posts
mendeluk replied at 7-12-2021 12:06 PM
Poyo lah tt ini. Kadang topik yang tak relevant takyah lah post. Topic camni pun nak kena post jugak ...

TT terencat akal penjilat bontot artis
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:20 AM | Show all posts
hidu lagi sting giler....fuh finally dapat komen
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-12-2021 09:02 AM
Dah masuk 2 tahun dah kobid ni. Sampai bila nak berkurung? Nak pi mana pergi je asalkan ikut sop d ...

Yg aku tak boleh angkat perkongsian seperti ini lebih menampakkheun kebimboan dirinya sedangkheunz if you have the means and stash to burn semua boleh berlaku....tapi nak lagak bimbo jugak konon prihatin akan nyawa anak....abistuh yg dah selamat pergi dan pulang ketanah air from all over the world termasuk mantan buah hatinya yg kemaldives...boleh aja kheunz?

Inila org kalau takda belajar tinggi...nak feel feel ibu prihatin la....tapi lebih bimbo than anything else....

Ko tak bercuti lady?

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 9-12-2021 09:11 AM
Bila abe manak jahlop naik seh semua kena kibas

Mat berdehem.... soalan aku macam semua takut nak jawab. terutama fazzmaniatics..ni aku nak tanya ko....baby timoh dlm bideo clip iteww bila dia kelip mata macam very sesuatu yg tak kena, featuresnya...ko perasan tak?

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-12-2021 08:59 AM
Janganlah kutuk bebudak walau dia memang sangat2 desa xcomel macam baby lain wajahnya ikut nenek s ...

Ko tak dapat bezakheun antara mengutuk dgn genuine honest question atas sifat prihatin kewww? Yelah kalau ko nampak apa yg aku nampak...just share your thots la...apa masalahnya?

Jgn nak jadi batu api laga lagakheun aku dgn fazzmaniatics boleh tak?

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-12-2021 09:02 AM
Dah masuk 2 tahun dah kobid ni. Sampai bila nak berkurung? Nak pi mana pergi je asalkan ikut sop d ...

Yg tak bekerja atau duit berkepuk2 tu xpelah..yg bekerja mcm mana pula? Tok ti yg berduit berkepuk2 tu pon xde gatal nk travel ke ovrersea time2 mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa korg ni dk layan stinger bengap tu. makin layan makin mereng dia. aku buat tak nampak dan skip je komen dia sbb dia ni gila kt mana mana benang pn dia komen out of topic. hhhahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 09:57 AM | Show all posts
dejure replied at 9-12-2021 09:45 AM
Yg tak bekerja atau duit berkepuk2 tu xpelah..yg bekerja mcm mana pula? Tok ti yg berduit berkepuk ...

Sorry aku nak ot jap kat tered faz ni
Kau sebut pasal tokti
Apasal dia nyanyi lagu black pink sambil gelek2 kepala
Memalukan la, macam budak2
Tangan berjahit dengan fon toktik ni
Nabila chipmunk tu jauh muda pada dia
Tak dek la acah macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.077562 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list