CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2755|Reply: 20

Avaa Vanja Pula Nak Cerai, Tuntut Hak Penjagaan Penuh Anak

  [Copy link]
Post time 3-12-2021 10:57 AM | Show all posts |Read mode
Avaa Vanja pula nak bercerai dengan suami.


Pelakon ini juga menuntut hak penjagaan penuh anak tunggalnya yang berusia sembilan tahun.





Foto: IG





Perkara tersebut disahkan oleh Saiful Ridzuan, pengurus krisis pelakon tersebut dari firma perhubungan awam Saiful Ridzuan Public Relations And Communications dalam sebuah kenyataan, seperti yang dipetik melalui Murai.my.


"Anak guam telah menandatangani wakalah bagi menuntut perceraian dari suami beliau di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur pagi tadi. Beliau menuntut antara lain, fasakh dan hak penjagaan penuh anak”  kata  Nurul Hafidzah Hassan, peguam Syarie yang mewakili Avaa.




  



  



  



Avaa juga memfailkan tuntutan lain dan menyifatkan bercerai adalah jalan terbaik untuknya.


"elakon tersebut tidak menafikan bahawa beliau turut bersedia memfailkan lain-lain tuntutan seperti nafkah anak, nafkah iddah, mutaah, dan tunggakan nafkah anak dalam masa yang terdekat."










Untuk info, Avaa telah berkahwin dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, A Aamil Sulaiman dan hasil perkahwinan dikurniakan seorang anak perempuan yang dikenali sebagai Merlissa, 9 tahun. -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-12-2021 11:24 AM | Show all posts
muka cm yebby skit
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:37 AM | Show all posts
Kahwin kalau ada darah kelly.ng ni mmg payah tak sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 11:42 AM | Show all posts
Mcm muka Ammar alfien pun ado
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
haaa bagus avaa. cepat cepat ambik tindakan, lepaskan diri dari terus binasa. comel anak dara nya. moga ALLAH permudahkan segala proses, terus
dimurahkan rezeki lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo gitu, Nie susulan yg gosip anak kena bantai hari tu...apa2 pun semuga settle dengan mudah

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain betul tgk muka dia. Dulu kurus kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 01:28 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan urusan ava... sbb laki tu pukul anak kan?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-12-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafizah ni mmg lawyer retis ke. Masyuk bderet job retis
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kene pukul aritu kan
Mmg ptt da cerai nie. Good job
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:38 PM | Show all posts
elok la bercerai dari nak kena hadap laki panas baran kaki botol dengan pakej berdarah pari-pari mix...

bukannya herlokkk mana pun.... lain la laki panas baran macam Sean dalam siri the maid tu... yang tu akak rela hadap setiap hari... di baling2 pinggan mangkuk pun akak rela... kita la kena pandai... dah dia suka baling2 pinggan tu beli la pinggan kedai eco... di balingnya lagi... esok akak beli baru... janji herlokkkkk dan anak pun comel2 belaka... kurang2 bercerai dapat anak2 baka comey2 persis model dan franchisco lachowski... boleh buat modal tayang kat fb hari2 dan jaja muka anak bagi acik2 kepam jeles...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:27 PM | Show all posts
kesiannyaaa. 9 tahun dah kot kawen
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 03:47 PM | Show all posts
Semuanya atas izin Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpelah. Baik cerai dari kena tanggung derita. Bukan hensem pon laki ko dik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Loyar tu power kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 10:06 AM | Show all posts
OOO Kaki pukul ke.... emm elok la.. dr sakit badan .. hati.. perasaan ... emosi.. baik sendri

tapi kan #pelakon.. xmenahan hahahah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-12-2021 10:36 AM | Show all posts
amboi ploles nya wajah
ai is so jeles
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 3-12-2021 07:12 PM
Loyar tu power kan

Loyar tu rajin, darah muda kan .. she work hard to win case. Baguslah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu dia ada husband. Semoga dipermudahkan semua, anak very cuteeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
moga baik2 je utk Avaa dan anak
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:30 PM GMT+8 , Processed in 0.190373 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list