CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3597|Reply: 62

Penunggang Motosikal Terbabas, Tengok Penjual Penkek Masak Dedah Dada

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Bangkok – Foto seksi seorang penjual penkek di Thailand yang tular menjadikan jualan penkeknya lebih laris daripada goreng pisang panas, lapor laman berita The Thaiger semalam.


Wanita berusia 24 tahun yang hanya dikenali sebagai Olive itu mencuri perhatian apabila memasak penkek dikenali sebagai ‘khanom Tokyo’ itu sambil mendedahkan sebahagian dadanya.


Malah, Olive memberitahu bahawa seorang penunggang motosikal turut terbabas kerana leka memerhatikan wanita itu.




Foto: Facebook





Bukan lelaki sahaja yang tertarik kepada Olive kerana wanita juga berminat dengan gaya pakaian jenis kardigan yang digayakan Olive.


Wanita itu memakai kardigannya dengan meletakkan butang yang longgar di bahagian hadapan, yang digelar blogger fesyen sebagai ‘Slinky Tank Top’.


Ia sebelum ini pernah digayakan oleh selebriti Hollywood seperti Kylie Jenner dan beberapa pelakon dan model Thailand. – CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:42 AM | Show all posts
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:08 PM | Show all posts
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

so dipermudahkan tak urusan? klau laki mungkin cpt urusan tu..
klau acik2 kertu kaunter mata mulot herot agknya memaki dlm hati hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:09 PM | Show all posts
Tu nak jual dada bukan jual pancake pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:11 PM | Show all posts
Ohh Siam... ori ker.. ntah2 sajat... sana punya ala2 level 1st copy tau
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:17 PM | Show all posts
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

ni orang2 mcm ko la buat kan boss aku human error

ada sekali diroagn project buat sesuatu, dah siap baru tahu ada kesilapan,

boss aku kena sound dgn comitee, sebab tak tgk betul2

boss aku di arah kan utk sound contractor dan consultant, tp diorang hantar 2 sets of boobs , terdedah 1/3 + skirt pendek,

jd boss aku take the blame... , dia cakap kita manusia tak boleh lari dr kesilapan... anyway i dah byk cutt cost for the company, make profit, bla2...

comittee pn aku jer la...


tp aku akui, dressing mcm ni mmg merbahaya




Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mikaella replied at 26-11-2021 11:42 AM
aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.

Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:33 PM | Show all posts
ntah knp hatiku berkata ni geng sajat haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahaha.. jadah betul bos ko
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi jujurnya geli noks org masak pakai ginih... Peluh2 dia yg terdedah tu.

Aritu aku bayar cashier kt kaunter pakai jeans bawah pusat... Yullkkkk geli. X seksi punnn
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hujung2 pondan top
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:37 PM | Show all posts
cam geng sajad je nih..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulen ke?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:20 PM | Show all posts
Belibis replied at 26-11-2021 12:23 PM
Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.

tak sebab mereka nak kekalkan reputasi hebat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:21 PM | Show all posts
Belibis replied at 26-11-2021 12:23 PM
Takut makin lama jer..penjaga kaunter sengaja lengah2 kan masa untuk menjamu mata.

dan kalau lambat gadis cantik akan bermasam muka... mereka nak elakkan yang itu. haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:31 PM | Show all posts

Jijik


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:03 PM | Show all posts
haha.. macam geng sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana kumpulan feminisme..tk marah ke pmpn ni rendahkan martabat wanita?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:14 PM | Show all posts
Mikaella: aku pun suka tunjuk boobs supaya urusan aku dipermudahkan di kaunter.



aku pula suka menyusahkan urusan perempuan yang tunjuk boobs supaya dia akan sentiasa datang untuk berurusan di kaunter.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:17 PM | Show all posts
batmana replied at 26-11-2021 03:03 PM
Mana kumpulan feminisme..tk marah ke pmpn ni rendahkan martabat wanita?

seksi takpe..freedom katanya..

jangan tutup aurat ja..itu oppression namanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 12:43 PM GMT+8 , Processed in 4.535368 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list