CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Dah 3 Bulan Tak Sebumbung, Aishah Bakal Bercerai Dengan Suami Keempat

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 06:30 PM | Show all posts
sape2 ada pisau cukur? tolong cukurkan tengah2 kening anak kak ecah tu... bersambung la pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua2 laku juga berlaki 4
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2021 02:24 PM
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first m ...

Iols penah jumpa Rahim tu masa tu form 2 dia bawak balik kpg kot berubat.. Rahim dtg sekolah weolss tgk. Sukan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-11-2021 05:12 PM
first tok laki dia tu hensem ya amat org nya, pemuzik kn nama rahim othman tp bila gugel x jumpa p ...

Bukan rahim othman tu.. rahim lain org spore
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 26-11-2021 03:11 PM
Murah betul jodoh dia ni

Jodohnya murah tapi kekalnya mahal
Moga kak ecah sabar & tabah menempuhi ujian hidup serta dipermudahkan Allah segala urusan kak ecah dunia & akhirat. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by elnor_81 at 26-11-2021 11:31 PM

Bukan ke laki dia ni pun hasil carasan? Ni aku dgr dr seseorang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 26-11-2021 02:24 PM
ku kenal anak saudaranya kat uni, mmg rapat denganya..Dia pernah cerita yang Aisyah nie masa first m ...

laki mat salleh yg no berapa? igtkn dia baru kawen 2 kali.. tp dh 4 rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nazurah replied at 26-11-2021 12:35 PM
first marriage dia pun macam tak lama kan... seingat dulu macam terkena buatan orang.
wallahualam... ...

Yang first memang nampak lain macam sikit, both sakit tiba-tiba. Kalau orang kata ada unsur sihir boleh la percaya juga zaman-zaman tu kan. Tapi kalau zaman sekarang, dah 4 kali hmm unsur unsur mulut tak jaga kut, boleh tahan menjawab nampaknya mulut
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 26-11-2021 05:12 PM
first tok laki dia tu hensem ya amat org nya, pemuzik kn nama rahim othman tp bila gugel x jumpa p ...

Suratkhabar Pancaindera kan haha .. hensem husband dia, ingat lagi gambar kawin dia tengah bersanding mata pandang bawah je .. jarang jumpa gambar senyum orang 90an bersanding hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello... kalau cerai skali ok lah boleh husnuzon tak ada jodoh / luck dlm marriage.. tapi kalau 4 kali hidup kau asek menjanda, tak perlu nak khurafat blame kena buatan orang lah.. cek diri sendiri tu. orang yang elok perangai tak ada kahwin cerai sampai 4 kali. Kau yang sesuatu, lepas tu asek duk salahkan jodoh tak panjang whatever itu semua. Sorry iya acik, kau sejenis tak reti nak jaga marriage.. itu shj yang sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ashilalat at 27-11-2021 03:31 AM

Aduh..walaupon lagu2 dia sedap, tp melihatkan perangai x mau kalah dia ni, siapa je la yg boleh bertahan dgn org mcm ni. Mulut melawan jr kejenya. Semua di mata dia pada org serba x kena. Mmg boleh expect lah camne.

Tp tertarik gak bila tgk kat IG Nora Ariffin, setiap kali bila ditanya siapa retis paling rapat, nora akan jawab aishah. Nora pon kan boleh tahan acah2 diva dan kuat sentap. Dua2 karakter mcm lebih kurang je. Tak pasti cmne diorg ber bff dan mengelakkan dari bercekau. Dulu aku ingat diorg adik beradik sbb nama bapak sama.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni acik Shima Teringin masih kekal di takhta juara kawen banyak kali kan? 5x kawen. Ada lagi ke yg lebih banyak kali persis Elizabeth Taylor -Hilton, Wilding, Todd, Fisher, Burton, Burton, Warner, Fortensky? Nah...8 kali kahwin dgn 7 org!

Next in the list ialah Aishah dan Natasha Hudson lah 4x kahwin. Mohon acik Aishah menyaingi Nek Elizabeth Taylor.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah kak ecah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 27-11-2021 03:39 AM
Setakat ni acik Shima Teringin masih kekal di takhta juara kawen banyak kali kan? 5x kawen. Ada lagi ...

Sarimah pelakon dolu2 pun kahwin byk kali kan. Tp jgn la tanya ai sapa2 laki dia. Iols tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MUNGKINKAH SURATAN
HIDUPKAN SELALU KESEORANGAN
takziah acik
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
4 ke 5 x?
1st yg spore 2nd omputih 3 laki org 4 org pas 5 yg baru . Byk sangatlah x ingat gosip lama
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 27-11-2021 09:42 AM

Iols sejak baca ecah ni ss wall ig followers dia yg komen tak setuju  dgn dia ajak org membawang mmg sejak tu iols myampah. Dia ni bole tahan ego. Sikit ari kn dia sibuk pasal kak ani enjut  kt gv dulu. Dia kemain bekap kak ani enjut bila netizen
kutuk suara kak ani enjut tu.  Iols mmg myampah.padan muka jenis ego ko je betol org lain semua salah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:16 AM | Show all posts
orkidorkido replied at 26-11-2021 11:42 PM
Yang first memang nampak lain macam sikit, both sakit tiba-tiba. Kalau orang kata ada unsur sihir  ...

Tapi yg 1st time hensem kan.tk silap singaporean.org muzik jugak.ni hasil baca tabloid/urtv masa sek dulu kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 06:30 PM
sape2 ada pisau cukur? tolong cukurkan tengah2 kening anak kak ecah tu... bersambung la pulak....

Jgn anak2 buah aku ank2 aku pn jenis camgini
Aku mmg tk bg cukur
Aset tu ,,aku suka tgk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:43 AM | Show all posts
siapa suami dia yg ketiga yek
yg aku tau first, then mat salleh kemudian yg latest ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:53 PM GMT+8 , Processed in 1.151705 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list