CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Video Syafi Tee Berpeluk, Bercium Dengan Wanita?- Dituduh Memalukan Bapanya, Ridhuan Tee

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:36 PM
khennn... janji herlokkkk persis hun, meer, alif, bamtah, sean lje... jadi kita kena maafkan walau ...

Amboihhhh kak dud, bias muchhh. Nak yg helok2 je yek, sian la jejantan stok muka pecah rumah tu, kemurungan deols baca statement kak dud
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 25-11-2021 03:50 PM
Aku pun baru nk tulis benda yg sama....ada iras2 mcm siapa tu....Hun Haqeem

Ada iras Hun tp dia ni mcm hensem cute Hun tue hensem macho macho sikit tp hensem
Herlokkk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 25-11-2021 05:51 PM
Ada. Klu jenis laki mmg yakin dengan sexuality diorang, and mmg ad kawan2 cmtu. Ada je laki yang p ...

yup.. tgk bamtah rilek je layan vee.. Siap berebut2 dgn fazz lg. Hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:00 PM
herlokkknyaaa kannn.. tapi antara semua adik beradik dia sorang je menjadi ala2 kpop gittewww... : ...

wei lawak gila ni tk terbanding dgn shuk itewww keherlokan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hinata_holic: Ala peluk wanita berloceng kot ...

Tau xpe.. Ak ingt pompuan tulen. Br nk sembur. Tp disebabkan pondan tulen i is ok...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin kuruslah dia. Dia ni boleh berlakon. Tak kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:17 PM | Show all posts
Normabaru replied at 25-11-2021 06:51 PM
yup.. tgk bamtah rilek je layan vee.. Siap berebut2 dgn fazz lg. Hohoho

Lelaki betul2 sejati mmg cmtu chuols.

Nak geli watpe, bkn dok senggama pon. Lelaki sejati x kisah org nk ckp apa pun, sentiasa percaya pada diri dan kebenaran. Bukan mcm nanas cmtu khuennn. Argichewwww.

Syafi Tee mcm tu la kot. Ting ting ting! Meningkat saham!

Tetibe nk jadi no. 1 fan plak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 02:57 PM
herlokkknyaaa syafi tee... takpe peluk je banyak2 dik... geng2 bamjat je pun....
yang pasti kahwinny ...

Tu lah helok betul kejadian syafi tee tapi di majlis anugerah sendu tetaplah terpinggir nama beliau. Yg menang pun berwajah desa..bambam mcm jena, penyanyi felda sendayan, penyanyi kampungan smule ke pentas dunia concert tak jadik, retis muka berkawah bak permukaan bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cute jugak dia ni
Patutlah kakaduda jatuh hati.
Tapi I tak pernah tengok lagi drama heols.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 03:00 PM
herlokkknyaaa kannn.. tapi antara semua adik beradik dia sorang je menjadi ala2 kpop gittewww... : ...

Tipu straight A ke ...
Tapi deme mmg pandai pon semua grad ME ..
Mfg Engineering ...
Sayang betul.jadi pelakon...

Klu keje private mnc.. pasti di gilai ramai wanita wanita di mfg line
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka klu dia couple dgn intan najwa ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:47 PM | Show all posts
adelea replied at 25-11-2021 08:42 PM
Tipu straight A ke ...
Tapi deme mmg pandai pon semua grad ME ..
Mfg Engineering ...

tak pasti kaka.. katanya tipu sijil spm... ada jah berita dia kalau google anak ridhuan tee spm...
yang pasti janji herlokkkk jadi kita maafkan jah.... kalau rhoperr macam si misai kontot gegar vaganza tu siap tipu phd haruss di ungkit sampai 7 keturunan tentang phd heolss tuh... yihhhh... pesen rambut sana sini tetap la tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 25-11-2021 10:17 PM
Lelaki betul2 sejati mmg cmtu chuols.

Nak geli watpe, bkn dok senggama pon. Lelaki s ...

kaka setuju.. Dh kenapa nk geli.. Bkn suh kapel.. Plus dh circle rentis maknyah bersepah noks.. Koserlaaa nk geli.. Hujung2 suh mak tacappp.. Gittchewww kaka mbekap
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 08:47 PM
tak pasti kaka.. katanya tipu sijil spm... ada jah berita dia kalau google anak ridhuan tee spm... ...

Hahahha ...
Misai kontot sembang kencang ...
No komen la heols tu ...  

X paham napa nak jadi celeb..
Sbb mmg xde bakat segala ...

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dlm ig dia xhensem sgt tp video hensem. Harap2 dia & hun haqeem bakal mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:13 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 25-11-2021 08:32 PM
Tu lah helok betul kejadian syafi tee tapi di majlis anugerah sendu tetaplah terpinggir nama belia ...

khennn... yihhhhh... dalam ramai2 yang herlok persis rupa kpop n thai ujung2 kelindan lori dan amah jual nasi ayam penyet jugak yang menang.... yihhhh....

mentang2 la retis2 helok macamni takde agen ramai untuk suh agen pakat kambuihhh produk2 dan undi pukal theyolss...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 25-11-2021 09:13 PM
khennn... yihhhhh... dalam ramai2 yang herlok persis rupa kpop n thai ujung2 kelindan lori dan ama ...

Dulu-dulu ada rancangan TVISM (pengacara Najip Ali, Sarah Sechan & Afdlin Shauki) tahun2 2000an dorg compare hero2 filem Msia, Indo & Spore..Sarah Sechan tanya eh kenapa hero2 filem Malaysia tak helok..pastu Afdlin bekap ckp pemenat2 Malaysia prefer muka2 & aura jantan. Oh pls la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt taste aku jantanz kulit tan
Alis lebat hidung pacak gigi cumil
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin herlok pulak dia ni bila makin kurus
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeiiii lagi teruk la kalau dengan jantan kau berpeluk bercium sakan macam tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6274 Replies : 118
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1865 Replies : 45
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 56218 Replies : 1896
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 1055 Replies : 27
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50028 Replies : 1154
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35352 Replies : 605
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2234 Replies : 86
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 4556 Replies : 83
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 22961 Replies : 435



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.090079 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list