CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 843|Reply: 20

Lisa Blackpink Disahkan Positif Covid-19, Jisoo, Jennie dan Rose Jadi Kontak Rapat

[Copy link]
Post time 25-11-2021 11:50 AM | Show all posts |Read mode







Nampaknya penularan virus Covid-19 masih lagi ditahap yang perlu dibimbangkan walaupun kes di negara kita kini sudah menunjukkan penurunan yang agak mendadak sejak berakhirnya PKP 3.0.


Terbaru, salah seorang ahli kumpulan K-pop terkenal dan disayangi ramai, Lisa Blackpink dilaporkan positif virus COVID-19 selepas melakukan ujian saringan tengah hari semalam, lapor Soompi.


Keadaan terkini kesihatan penyanyi jelita, Lalisa Manoban atau lebih dikenali sebagai Lisa, 24, diumumkan oleh agensi mereka, YG Entertainment, melalui hebahan media tempatan semalam.


  



Manakala tiga lagi ahli kumpulan Blackpink iaitu Jisoo, Jennie dan Rose kini masih belum dikategorikan sebagai kontak rapat. Mereka telah melakukan ujian PCR sejurus selepas mendengar keputusan ujian Lisa namun masih menunggu keputusan ujian tersebut.










Tambah YG Entertainment, pihak agensi akan memaklumkan secepat mungkin kepada umum sekiranya ada maklumat terkini berkait ahli kumpulan tersebut.



Semoga Lisa cepat sembuh dan sama-sama kita kekal menjaga SOP terutamanya ketika berada ditempat awam kerana pandemik Covid-19 masih belum berakhir. - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:12 PM | Show all posts
kesiannya awek abang ni... gws ya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam lisa surihani pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:21 AM | Show all posts
cantik betul lisa ni.  dia pure korean ke ada mix blood?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jajahoney: cantik betul lisa ni. &nb ...


Dia asal Thailand rasanya.. Bina nama kat korea
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
jajahoney replied at 26-11-2021 01:21 AM
cantik betul lisa ni.  dia pure korean ke ada mix blood?

Mek siam mari. Buat plastic surgery, semua pun boleh cantik
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:20 AM | Show all posts



boleh tengok muka dia asli ke

atau plastik  

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:24 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 09:20 AM
boleh tengok muka dia asli ke

atau plastik

cehhhhh byk juga dia buat.. acah jer laa slama ni ek?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:30 AM | Show all posts
tajuk : Lisa Blackpink Disahkan Positif Covid-19, Jisoo, Jennie dan Rose Jadi Kontak Rapat

konten : Manakala tiga lagi ahli kumpulan Blackpink iaitu Jisoo, Jennie dan Rose kini masih belum dikategorikan sebagai kontak rapat. Mereka telah melakukan ujian PCR sejurus selepas mendengar keputusan ujian Lisa namun masih menunggu keputusan ujian tersebut.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:04 PM | Show all posts
lasagna replied at 26-11-2021 10:24 AM
cehhhhh byk juga dia buat.. acah jer laa slama ni ek?

paling ketara tang hidung tu lah kan

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:50 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 12:04 PM
paling ketara tang hidung tu lah kan

at least bila buat tak laa obvious runcing cam setengah artis. kalau kat barat mmg ketara nampak nose job.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:56 AM | Show all posts
Dah dia tengah gila2 promote lagu barunya tak hairan boleh jadi macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jajahoney replied at 26-11-2021 01:21 AM
cantik betul lisa ni.  dia pure korean ke ada mix blood?

Mix blood. Thailand
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp seksi terokkk lalisa ni... Tp badan depa sekeping jaaa... Lemak xdak langsong
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 04:49 PM | Show all posts
beriya berparti kt club nun,wlau pakai mask, ujung2 kn gak .. smuga cpt sihat lah lalisa oii
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
iolss replied at 1-12-2021 04:49 PM
beriya berparti kt club nun,wlau pakai mask, ujung2 kn gak .. smuga cpt sihat lah lalisa oii :l ...

betul lah tuuu. dulu tengok fans lisa dok compare yg tk fair jennie boleh gi party merata tapi lisa stuck. ni sekali gi party terus kena covid..kesian dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
lisa muda so okay kot..hopefully tak effect sangat. tapi risau kat jung woo sung yg baru kena covid. Dahla dia dah masuk 50s..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak terang lagi bersuluh takda pun Lisa Mahnoban ni ubah muka dari gambar belah kanan di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 1-12-2021 11:14 PM
cikpuanviolet replied at 26-11-2021 07:28 AM
Mek siam mari. Buat plastic surgery, semua pun boleh cantik


Sheol ori. In fact suma members BP tu muka original beauty. Mekap aje yang enhance features meka. Hada nampak gambar Lisa masa umo 14 ka 15. Sama ja muka macam sekarang.

Lisa ni dari kecik memang dah cantik.



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 1-12-2021 11:11 PM
Nham22 replied at 27-11-2021 07:11 PM
Mix blood. Thailand


Sheol Thai pure. Dan ada baca komen netizen katanya kaum sheol tu 'kasta rendah' kat Thai sana. So deol memang super proud ngan Lisa ni.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP - Song Hye Kyo, Jang Ki Yong
Rahah[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP -
Views : 4043 Replies : 82
[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon
Rahah[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - J
Views : 10270 Replies : 400
[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS
AeriSha[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL
Views : 74125 Replies : 715
SHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS (MARVEL)
SY_MumiSHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RIN
Views : 3433 Replies : 37
[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo Joo, Park Hyung Sik
Rahah[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo
Views : 2970 Replies : 82
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 49239 Replies : 185
HOUSE OF GUCCI
SY_MumiHOUSE OF GUCCI
Views : 2756 Replies : 14
Punca Siti Saleha Buat Tuntutan Cerai Terhadap Suami Ini Memang Tak Sangka Pulak
happybyPunca Siti Saleha Buat Tuntutan Cerai Te
Views : 511 Replies : 6
SUKSIS dan Kor Kadet calon 'pelapis' terbaik PDRM
sharlenetexasSUKSIS dan Kor Kadet calon 'pelapis&
Views : 112 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 32162 Replies : 522



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:56 PM GMT+8 , Processed in 0.092635 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list