CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Tak Boleh Makan, Muntah Berterusan- Jannna Nick Masuk Hospital

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
i pun haritu speku pregy sbb tgk baju dia pakai masa abp tu perut mcm pregy or buncit i dono lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak2 komen acik forum. dari pening2 muntah ke sakit kulet jadinya. nanges mek janna baca
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 23-11-2021 03:26 PM
choiii vertigo tu pening2 yg berpusing tu.. motip sakit kulit?

oh iols igt vertigo tu sopak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:09 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

itu vitiligo nyah. lain

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Tu vitiligo sis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
fazila17 replied at 23-11-2021 05:54 PM
Pernah kena. Teruk rasanya sampai tak boleh bangun, tak boleh bukak mata, tak boleh gerak kepala jug ...

Belajar buat maneuver, sis. Kat youtube byk tunjuk cara. Kalau kena lagi, boleh buat sendiri. Kekdg kurang tidur pun boleh kena vertigo.

Org yg pernah kena je tahu betapa seksa vertigo ni. Ada yg sekadar rasa pusing kepala je. Mcm budak2 kecik suka main pusing2 laju2 tu lepas tu terus gelap mata terhuyung hayang sampai jatuh. Mcm tu rasanya. Bezanya yg budak2 main tu kejap je kepala pusing.

Vertigo ni boleh berterusan lama. Kekdg berjam2. Dtg dan hilang, pastu dtg lagi. Ada yg teruk, sampai muntah2, ada yg sampai tak boleh telan makanan. Dah baring pejam mata pun masih rasa dunia berpusing laju. Time kena tu, paling mudah, buatlah maneuver. Kalau jumpa doktor, boleh dpt ubat pun.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
JN ni mg baca forum ke?

Eh hai dik Jana..
Dini dh dtg tgk lom?
Anggap je la nikmat sakit tu Allah bg utk hapuskn dosa2 ko yg mggunung tu.. Eh dosa menipu undian ABPPBH itu hari.. Hehe.. GWS n cpt2 kawen ya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 24-11-2021 06:34 AM
Belajar buat maneuver, sis. Kat youtube byk tunjuk cara. Kalau kena lagi, boleh buat sendiri. Kekd ...

Oh ya maneuver.. hubby Ada suggest buat ni tapi masa tengah kena tu mmg tak terdaya nak buat

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:00 AM | Show all posts
dia ni tak sesuai ngan bf dia. mcm kakak ngan adik. bf dia jambu sangat. n dia muka tua. sorry janna get well soon anyway
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lek lek sama janna. kerja kuat pun kalu badan binasa apa gunanya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:31 AM | Show all posts
memacam eh demi attention... lepas tu claim depressed bipolar bagai...walhal kau sendiri tak reti diam, post gambar terkangkang bagai, gambar menonggek, gambar mendada, lepas tu mak kau menangis, boipren menangis, ini apa siskaaaaahh???? Nak kekal relevan ke? Baik kau rehat je drpd socmed kalau betul sakit....ini phone berjahit kat tangan post benda mengundang laharan... hujung-hujung salahkan netizen & penyakit mental, lepas tu masyarakat dah susah nak percaya dengan orang yang betul-betul sakit mental!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
klu betul vertigo kesian, moga cepat sembuh dek jen, kawan iols vertigo teruk, dah x boleh drive, jalan pun pegang2 dinding sebab rasa x seimbang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:46 AM | Show all posts
ye dop vertigooooooooo
ke bertigo?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 23-11-2021 03:29 PM
Apa lari jauh sgt ko ni

Aku rasa dia confuse dengan vitiligo kott
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:02 AM | Show all posts
GWS................
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:26 PM | Show all posts
bape bulan dah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:02 PM | Show all posts
xmkn 4 hari punya bertenaga nmpk tgk dlm gambo..snyum pon lebar je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok ko bersara awl jelaaa JN oii. Depression laa, vertigo laa, bipolar laaa. elok rwhat jelaaa. dh2laa duk seksa bdan tu haa wlaupon iols rasa kadang2 ko laa punca sume to. post gmbor, bt statement n prngai yg mengundang cercaan netijen. Smoga cepqt sembuh laa yaa JN
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-11-2021 03:53 PM
Tak boleh makan 4 hari tapi badan still bambam....

Tau tkpe hahaha masih tembam je pipi.. dulu aku moning sikness smggu tk bole makan dh pucat cengkung..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 10:54 AM GMT+8 , Processed in 0.083471 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list