CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 27-11-2021 05:00 PM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 27-11-2021 05:34 PM
anna-zara replied at 26-11-2021 04:08 PM
subject SPM ni kadang2 tak effect apa2 pun kaka.
Macam Anna kan, masa trial exam dapat 8E ke apa t ...
double  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:03 PM | Show all posts
Edited by sfhzuraz at 27-11-2021 05:33 PM
anna-zara replied at 26-11-2021 04:08 PM
subject SPM ni kadang2 tak effect apa2 pun kaka.
Macam Anna kan, masa trial exam dapat 8E ke apa t ...

spm penting utk hala tuju belajar je yg byknya
klu tanya balik kt budak2 spm gerenti byk benda lupa
trial dpt 8E?
biar betul anna
anak2 kaka dpt result apa pun kaka redha
2 anak bujang kaka tak score A pun dlm upsr



Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:04 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 26-11-2021 11:36 PM
kdg ade tepek tp hr ni x smpt agak busy

tq kaka zura utk tacang

wc nov.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:07 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:54 AM
wowwww sedapnyaaaaaa....
SR

matt selalunya eh pegi SR
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 05:08 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:07 PM
matt selalunya eh pegi SR

pergi SR?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:12 PM | Show all posts

selalu mcm tu la

zura free ptg2 ni ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:12 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 11:57 AM
memang lah
dengan kuasa mereka boleh buat apa saje
kata timb menteri roti tu tiada notis awal utk ...

takkan takde notis awal
roti kan bwh brg kawalan
pengeluar tak boleh sesuka hati nk naikkan
harga yg nk dinaikkan tu zura gerenti
persetujuan bersama antara kerajaan dan pengeluar
mcm minyak peket kan kerajaan jgk yg bersetuju tentukan harga rm2.50 sepeket

BN - barang naik mmg sinonim matt
bukan harga makanan je yg naik
spare part keta pun naik juga
bahan binaan pun naik juga
malaysia boleh land la katakan

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 03:00 PM
ok sifu
nanti ada masalah matt akan tag..

Mn ade sifu kita tlg kwn2 je
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:13 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:39 PM
zura ok jer mira
jgn risau

ok zura

tapi kalau ada apa2 wsap je k
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:13 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:43 PM
selangor tetap juara dlm hal ni
dah la penduduk padat

tapi mmg pelik kan

knapa selangor je ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:14 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:45 PM
kan mira
popular dgn perkara2 negatif

dh x tahu nk ckp cmne kan

malu je....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:15 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:47 PM
skrg pun dah ada sekatan utk antivaks rasanya
tp tak menyeluruh lg

alhamdullillah

ni yg mira tunggu2


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:16 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:50 PM
zura pun makan roti canai pagi td
arini tak masak
tengahari pun beli

mlm ni kami nk klua mkan sesama zura

ank dgn asben mira dh ok tu

alhamdullillah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 05:16 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:12 PM
takkan takde notis awal
roti kan bwh brg kawalan
pengeluar tak boleh sesuka hati nk naikkan

itu yg timbalan menteri cakap
kementerian tidak terima notis utk naikkan harga roti
entah lah, mana satu yg betul
mesti kena minta kebenaran kementerian sebelum diumumkan

betul kan BN
spare part kenderaan katanya naik dlaam 60%

bahan binaan seperti besi dah lama naik tinggi
alaaa semua benda dah naik sekarang ni


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:16 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:51 PM
terima kasih mira
mmg zura tak buat byk keje rumah skrg ni

x pe la zura

kan zura x sihat

semua family pn perihatin kan

derang faham tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 05:17 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 27-11-2021 05:13 PM
Mn ade sifu kita tlg kwn2 je

yeee
kita sama saje kan..


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:17 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 04:53 PM
tengah free ni
sb arini tak masak
asben yg offer nk beli

alhamdullillah

ada kawan moyan ptg ni

sha pn ada tadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:19 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 12:02 PM
yee..
matt memang utamakan kerja2 dulu
tak dapat masuk cari pun tak apa, janji kerja kena siap dul ...

bagus matt
ada harapan jd pekerja cemerlang
klu keje kerajaan
sekiranya dpt APC dpt duit jgk

benda mudah je matt
klu matt tak nak its ok
takde paksaan

zura pun rasa sama saja semua bedak sejuk
yg buat mahal klu retis atau instapemes yg jual
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 03:17 PM
mungkin lain orang lain punya pemahaman tu..
tengok apa yg nay jawap utk SF...

Nay dah reply ke blm sbb td nmpk dia moyan kat rmh selatan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2021 05:23 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:19 PM
bagus matt
ada harapan jd pekerja cemerlang
klu keje kerajaan

matt tak harapkan anugerah apa2 pun
itu memang tugas matt, matt lakukan yg terbaik saje
APC anugerah pekerja cemerlan... dapat duit dan juga naik pangkat

benda murah kenapa kita nak menyusahkan
tiada paksaan, semuanya atas diri matt

retis/instapemes tu jadi mahal kerana mereka nak untung lebih
jadi kena naikkan harga barang


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080948 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list