CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti b4 kawen ko claim ko orka kan? Tiba2 lps kawen baru pecah lobang, pastu bini ko rasa impian dia utk jd tai2 musnah. Amacam? Best x plot cite drama acik?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 22-11-2021 07:21 PM
Yg tora tu putera kn yg bg harapan. Last kecundang jua akhir nya. Putera tu pn kaki aim instafamou ...

putera bongsu dgn tora tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 21-11-2021 02:41 PM
MINTA JER TEBUS TALAK
MINTAK 2 JUTA KAT MINAH NI

I setuju
Sapa yg cakap RM1 je sebagai menunjukkan berapa rendahnya maruah agar2 ni dan family dia bg i mtk juta2 terus.Takde maknanya bermaruah sgt kga ni kalau dah mcm gitu dibuatnya dekat menantu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Curious sungguhlaaaa apa citer sebenarnya ni. I speku family agar2 demand duit belanja bulan2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau i jadi husband i ambik lawyer power fail nusyuz dan minta kembali taat. Kalau he memang takde buat tak elok apa nak takut kan. Ingat khawin ni macam mainan ke hari ini bersama esok bosan balik rumah mak tinggal laki. Lepastu claim sekali kerugian majlis kawin yang dibuat dan saman pihak ketiga yang merosakkan rumah tangga dia. He berduit kan anak orka
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 11:46 PM
Kesahnye lepas nina propa kat set, lari balik Johor ikut makbapak, pami pi buat report polis. Poli ...

Kalau aku kat tempat Mak Bapak laki Dia mahu aku maki2 Sbb Dari jauh aku dtg nk bincang, boleh pulak kau biar aku tggu Mcm orang bodoh kat luar. Gila kuang ajaq. Mmg berapi lah emo aku. Tapi ntah lah…pami mungkin Ada salah n nynaa pun obviously salah buat cara Mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 22-11-2021 06:49 AM
x sangka ramai trpedaya ngan karakter mamak bibir juih ni...sian nina, sabar yach nina...kalo mamak  ...

Apoooooooo... Spill ajalahhhhhh the teaa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Fahmi ni kalau ko ade buat bende yg salah di sisi islam... Ko lepaskan jelah cara baikk... Tp klu ko xde buat bende yg salah di sisi islam.. Harap ko pertahankanlah rumahtangga yg ade... Gilee ape kawin 2bulan pastu nak cerai... Ingat memain ka??
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-11-2021 12:21 AM
Fahmi ni kalau ko ade buat bende yg salah di sisi islam... Ko lepaskan jelah cara baikk... Tp klu ko ...

Acik harap kes deyols belanjutan makan taun
Padan muka harizal kenten laki bini biaq jerung yg deyols dok aim tuh bosan menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 22-11-2021 07:21 PM
Yg tora tu putera kn yg bg harapan. Last kecundang jua akhir nya. Putera tu pn kaki aim instafamou ...

Ok..tringat gf seorg retis lelaki yg sakan brkepit brcuti ujung2 gf porener dia pegi ke jamaica dekat pulau mngenali hati dan bodi dan bf nya di kl masih indenial
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 23-11-2021 12:25 AM
Acik harap kes deyols belanjutan makan taun
Padan muka harizal kenten laki bini biaq jerung yg dey ...

Jerung tu bakalan bersawang kah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Fahmi bgth kat press yang nyna tak dibenarkan keluar dari JB... Hahaha.. Fishy betoll... Sape yg nak saukk nyna ni nnti... Untungla org lawa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-11-2021 01:04 AM
Ok..tringat gf seorg retis lelaki yg sakan brkepit brcuti ujung2 gf porener dia pegi ke jamaica de ...

Kerabat jamaica ni x boleh pakai la... Even yg kawin dgn escort tu pon same ja prangai.. Orang hotel taulaaa... Ni dh pasang badan.. Hensem2x lglahhhhhhhh ramai escort menunggu menggelitisssssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:27 AM | Show all posts

Pura2 tahu jer tu

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:33 AM | Show all posts
iraizz replied at 20-11-2021 10:09 AM
Kalau betul la kerabat jamaica yg nak kan si nino ni, sapelah agakanyer, gang2 kerabat ni tak kesah  ...

pnah dgar kalau pompuan deyollss minat anytime dorang sapu x kira bini orang ke jandha ke..seram tol cam kena rasuk nafsu kuda bunian zaman kesultanan Mero Mahawangsa gittuhh

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:41 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 20-11-2021 04:46 PM
ni iolsss nak tumpahkan teh hangat lagi kucate diabetis x lipstick kek kambuih belakang rumah takd ...

yg syarat no 6 tu kalau si haryzal kenten buat mandi konfem hilang kesan sejadah terlekat kat dahi tu kaka duda oiii

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:16 PM | Show all posts
Selalunya lah kan.. org yg bijak, dia tunggu masa kat court jer to reveal.. takde sikit2 nak buat press conference.. Dia biarkan ajer pihak satu lagi tu menyalak puas2, pastu masa kat court dia londeh satu2..

Ini pendapat aku je la yer. Sebab kita dok dengar pihak si laki yg bising2, tapi si pempuan diam jer. It's either she still respect him as a husband atau dia nak bagi si laki nampak guilty dengan cara dia press conference memanjang as her ticket to get out from her marriage.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gucci_advocate at 23-11-2021 12:31 PM
brown_pupil replied at 23-11-2021 12:16 PM
Selalunya lah kan.. org yg bijak, dia tunggu masa kat court jer to reveal.. takde sikit2 nak buat pr ...


Setuju dengan pendapat you.

Orang kayangan biasanya ada PR team bagai. Boleh susun media strategy untuk capai sesuatu motif.

To me it’s not cool untuk hint hint yang pihak sana ada isu kewangan lah, entah apa-apa.

Sekarang orang dah pandang family ninu semacam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:51 PM | Show all posts
sape deni tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:34 PM | Show all posts
si pami ni buat dua2 pun orang akan kata dia salah. Kalau dia biarkan je pun konfem orang akan kata dia salah, bila dia buat formal press con pun orang akan kata. So definitely Team PR dia dah weigh both options dan cari option yang better.

Tapi org mcm aku pulak tengok, tempat si isteri tu di sisi suami, lagipun baru 2 bulan kot kawin. takkan terus nak give up the marriage macam tu aje. Unless memang dah ada yang standby ke apa ke, dan aku taknak spekulet mcm2. Satu lagi kenapa mcm si nyna ni cara kena amik dengan mak pak dia pun dia mcm terkejut? maksudnye tak di rancang ah. Kalau memang betul dia sendiri nak lari, takkan ahh takleh nak nyorok2, excuse pegi toilet pastu cabut lari bila mak pak dia dah standby.
Pada aku nampak mcm family dia punye plan nak bawak dia lari, pastu brainwash kaw2 untuk pisahkan dia, apa motif WAllhua'lam.

Kalau aku jadik laki dia pun aku takkan senang2 lepaskan. bukan sebab aku suka sangat ke nak sangat kat pompuan tu, tapi taknak ko dengan famili ko dah buat mcm2  alih2 nak mintak aku lepas kan. Laki dia takde masalah kalau nak kawin lain pun..

Selagi taktau apa cerita from side pompuan, memang aku berat ke pihak geng paki ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.085384 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list