CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Manjanya, Anak Tiri Duduk Di Bahu Dan Uli-Uli Kepala Caprice

  [Copy link]
Post time 18-11-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 18-11-2021 06:55 PM
Kan? Kalau takat toddler umo setahun dua main kepala mengangkang dok atas bahu bapak gitu, comel l ...

Pangeran la nama heshe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 08:00 PM | Show all posts
Adat dn adab orang melayu jgn sesekali kepala orang tua dibuat main.  Itu kurang ajar namanya.  Seharusnya berilah teguran secara lembut, jgn dibiasakan main kepala orang tua. Masakan tak boleh dididik dgn berhemah, "tak baik dan berdosa"... Awak orang tau agama, mendidik anak mcmane. Kalau dah bisa tegal biasa, esok2 kepala si Caprice ni diketuknya, baru nak tegur, dah terlambat.  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by supermum at 18-11-2021 08:07 PM

Certain orang memang tak rasa kurang ajar. Laki aku salah sorang, aku yang gegeh menegur. So if empunya badan rasa ok, let him be lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda baru....napa dirasain topiknasi nie akan lari..l....binik gila contents....nasib mu la nasik ....
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 08:34 PM | Show all posts
Takde adab bila buat perangai mcm tu…
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bang bang anak tiri dok ulit kepala topi nasi.. tahan sabar ke tu??
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi kemain mak bangga rakam anak duk menguli kepala, agak kurang manis ye since budak tu dah besar, sabor je muka caprice haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:22 PM | Show all posts
kekonon manja?tapi kaka nmpk mcm kepris xlarat nk tampung..tu bukan manja…tu nak show off..tunggu lg 6bln tgk mcm mana..manja ka mamposss hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:27 PM | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2021 06:19 PM
Duduk atas tu ok la, tp mcm xpatut la main kepala. Bukan baby 1-2 tahun. Mak x reti ajar adab ni.

mak pon jenis nyeksi nyiksa mana maunyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada i, it s not about kepala...busuk lah area tu kena leher... Geli busuk.... Wpun budak... Nothing cute abt it
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Start dahh... Start dahhhh.... Acah2x nak tunjuk cool la masing2x pon..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak beradap pulak aku tgk.. Sorryla
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 maknya jgn bagi dekat sgt topinasi ni pun manusia biasa jugak ada napsu banyak sgt cerita tak elok aku dengar psl pak tiri ni harap2 topinasi tak macam tu lah.dah lah poyo takut rimas pulak nak loving2 anak asyik mengangu je
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 10:59 PM | Show all posts
Dah macam hantu jepun yg dalam citer Shutter tu....hahaha...
Habislah kau Caprice....pompuan kelantan bila dah dapat tak bagi lepas punye...
mesti kau tak tenteram...dah lama single...nak buat kerja gi mana2 dgn posse kau pun dah susah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:13 PM | Show all posts
budaya org asia memang pantang bg budak2 pegang apatah lg main dgn kepala org yg lebih tua. entahlah, mamat sekeluarga ni mungkin stail urban. soh anak yg dah besar duduk atas bahu sambil tepuk2 kepala sbg tanda kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 08:36 AM | Show all posts
Kepala bapak dia tu anak tu main2kan.. tp xpe la.. tu kan kepala bapak dia. bukan kepala bapak ko
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:16 AM | Show all posts
bdk dh bsr pnjang buat mcm tu nmpk xdak adabb,
klau bdk kecik below 2yr boleh la terima
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:36 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 18-11-2021 11:56 AM
kenapa aku rasa normal je budak tu nk bekasih sayang...maybe kurang kasih sayang bapak sebelum ni ke ...

Khuenst? Ada je budak2 kcil yg dduk kat bahu ayah camtu, netz yg mnegur kmain tu entah2 msa kcil pun sma jugak prangai hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:44 AM | Show all posts
Zaien replied at 18-11-2021 04:46 PM
sesetngah mcm tu kan??
iols punya kwn cmtu la.. bila dh ade anak sndiri laki sheols bolayan n gara ...

Mungkin sbb kwn uol tu x nak brgelar janda kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru lahi mmg ler..Lama2 nanti dia pulak uli kepala budak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 01:52 AM GMT+8 , Processed in 0.080611 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list