CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1461|Reply: 10

Putera Andrew Mohon Tolak Saman Kes Seksual

  [Copy link]
Post time 2-11-2021 02:48 PM | Show all posts |Read mode
Putera Andrew memfailkan permohonan di sebuah mahkamah di New York, semalam untuk menolak saman berhubung tuduhan kes seksual yang dikenakan terhadapnya.


Duke of York itu mendakwa saman yang dikemukakan oleh Virginia Giuffre itu adalah untuk mengaut keuntungan daripada tuduhan yang tidak berasas.




Kredit foto: The Reuters




Pada Ogos lalu, Giuffre memfailkan saman terhadap Andrew mendakwa beliau menyerangnya secara seksual lebih 20 tahun lalu ketika dia berusia 17 tahun.


Andrew, 61, yang tidak pernah didakwa atas pertuduhan jenayah itu berulang kali menafikan dakwaan itu dengan keras.


Bulan lalu, anak kedua Ratu Elizabeth II itu menerima surat saman itu dan diperintahkan menjawab tuntutan mahkamah itu pada 29 Oktober.


Peguam beliau memohon mahkamah daerah Manhanttan supaya kes itu ditolak atas alasan gagal menunjukkan tuntutan relif mana yang boleh diberikan.


Alternatifnya, mereka meminta Giuffre, 38, untuk memberikan penyataan yang lebih terperinci berhubung dakwaannya.




Kreedit foto: The Mirror




"utera Andrew dengan hormatnya memohon mahkamah membenarkan hujahan lisan dibuat bagi perkara ini," menurut kenyataan ringkas itu.


Giuffre mendakwa Putera Andrew melakukan penderaan seksual terhadapnya di kediaman sosialit, Ghislaine Maxwell, di London.


Dia turut mendakwa Putera Andrew menganiayainya di rumah pengurus dana Amerika Syarikat, Jeffrey Epstein, di New York serta pulau peribadi Epstein di Kepulauan Virgin.


Guiffre mendakwa Epstein yang membunuh diri ketika menunggu perbicaraan atas pertuduhan pemerdagangan seks kanak-kanak pada 2019, 'meminjamkannya' untuk melakukan hubungan seks dengan rakan kaya dan berkuasa.


Andrew jarang dilihat di khalayak ramai sejak dia diminta meninggalkan barisan hadapan diraja pada 2019 kerana gagal menjauhkan diri daripada Epstein.


Maxwell yang mengaku tidak bersalah dijangka dibicarakan di New York pada 29 November atas tuduhan merekrut gadis bawah umur untuk didera oleh Epstein.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2021 03:13 PM | Show all posts
haa ada trtengok kes high profile si Jeffrey Epstein ni, so trpalit juga Prince Andrew ni tapi dia tak mengaku katanya. mangsa confirm mmg heols, ye laa dah kau keturunan diraja sah2 ler hang lepas!
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berasaslah sangat.

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna: haa ada trtengok kes high prof ...



Si Jeffrey tu pn acah2 bunuh diri.
I rase elok je lg hidup.
Di selamat kn kot.

Sbb vid die punye mayat mcm x Sama ngn die.
Ntah2 elok je dok bercuti kat mane2.
Die nie pgg rahsia byk org kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa rahsia profil tggi. tak mudah2 nak mati mcm tu ja. mgkin mereput kat pulau dia yg private tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
of cos he is above the law just like the boss red bull..the law applies to commoners only
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci betul aku si Andrew ni..  queen pun boleh buat bodow je. Wretched betul.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:34 AM | Show all posts
Jeffrey Epstein neh memang orang kenal supply fresh young meat kat pedo kayangan tua kepam busuk hanyir. Ye...tak bersalah lah sangat!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna: haa ada trtengok kes high prof ...


Tula, I pun pernah baca kat tenet pasal ni, report yg I baca tu yg cakap Jeffrey Epstein yg tukang provide budak2 pompuan bwh umo kat prince andrew nih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dont worry la
U mesti boleh lepas punya
Tengok laaa kabel belakang dia
Kabel karrrr kot
Next
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 02:59 PM | Show all posts
Jeffrey Epstein pasangannya ialah Ghislaine Maxwell.  Ghislaine Maxwell lah yg membocorkan, ada gambar,video, flight log, siapa yg pergi ke Epstien Island tu, tu semua geng pedophlia dan adrenochrome farmer. adrenocrome ni dadah elit cabal mereka minum utk kelihatan muda, awet muda gitu. ada video budak diseksa dgn elektrik di epstein island di bitchute sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.097451 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list