CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1115|Reply: 10

Adele Bangga Bingkaikan Gula-gula Getah Diludah Celine Dion, Jijik Ke Tak?

[Copy link]
Post time 25-10-2021 05:50 PM | Show all posts |Read mode
Setiap orang barangkali ada obsesi melampau terhadap seorang bintang pujaan masing-masing walaupun diri sendiri berstatus selebriti.


Situasi sama berlaku kepada penyanyi Britain popular Adele yang mendedahkan sanggup menyimpan gula-gula getah pernah dikunyah dan diludah diva pop tersohor, Celine Dion.




Kredit foto: Metro




Bukan hanya menyimpan, pelantun lagu Easy On Me itu bahkan membingkaikan benda menjijikkan tersebut dan memaklumkan, bangga memilikinya sisa buangan itu.


“Ini agak hebat,” katanya sambil menunjukkan sebuah bingkai terlekat gula-gula getah kunyahan penyanyi yang cukup popular dengan lagu My Heart Will Go On tersebut kepada wartawan yang menemubualnya dalam segmen Vogue, 73* Questions With Adele.


Dedahnya, Celine Dion merupakan antara penyanyi kegemarannya dan rakan baiknya yang merupakan seorang pengacara, James Corden membantunya mendapatkan ‘barang rare’ itu.




Kerdit foto: IG Adele




“James Corden yang merupakan kawan saya dan dia bikin program Carpool Karaoke. Saya pun pernah terlibat dalam program itu.


“Dia pernah buat (program itu) dengan Celine dan tahu sangat betapa saya sangat meminatinya.


“Jadi, dia (James) meminta Celine ludah gula-gula getah yang telah dikunyahnya atas kertas dan membingkaikannya untuk saya.


“Ini adalah possesion (pemilikan) yang paling saya banggakan,” katanya.




Kredit foto: Vogue/YouTube




Dalam pada itu, seminggu selepas dilancarkan, single pertamanya selepas enam tahun menyepi, Easy On Me dijangka meroket di tangga pertama carta Billboard Hot 100 minggu ini.


Sehingga artikel ini ditulis, klip video rasmi lagu itu telah meraih 110 juta tontonan dalam laman perkongsian video, YouTube. Satu pencapaian luar biasa buat lagu bergenre balada.




Sumber: K! ONLINE
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizikk tapi kalau idola pojaaan iols, iols bakalan buat benda yg sama gak
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:42 PM | Show all posts
Kalo dh suka sgt kan? Tempat harry styles penah montah pn org bubuh sign. Wouldn't be surprised kalo montah die org jual kt eBay.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols ni letopAn betol dah kurus ni kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iol masih mengharap kalau ada boxer terpakai abe chris evans ada dijual kat amazon untuk iol bingkaikan jadik perhiasan bak kata ella
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
adele we love you
walaupun celina dion tu french dia canadian french ok…

jgn lah adele ikut jejak langkah celina tu kuruih macam corpse  

both are great singers

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu easy on me xde la sedap mana.. Tp sbb acik adele dh kuwussss org ramai bpusu nk tgk vc.. Aih.. Dlm vc xkuwus mana.. Tertipu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
tak de benda nak bingkaikan ke
mohtep gula² yg kena ludah pon nak simpan
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 01:07 PM | Show all posts
Euwww jijiknya la hai.. ko dahknp?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 01:20 PM | Show all posts
Boleh dengar lagu Adele dan Celine Dion on loop seharian.. tak sabarnya 19 November full album keluar..
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 02:44 PM | Show all posts
takut ah tengok kuku adele...hitam pastu melengkung...ala2 witch gitu...tapi easy on me tu sedap gak dengar hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:13 PM GMT+8 , Processed in 0.075131 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list