CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13972|Reply: 139

Kamal, Uqasha Tunggu Bulan Berapa Tak Sibuk Dengan Kerja Baru Nak Kahwin?

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Biarpun tidak mendedahkan tarikh sebenar hari bahagia mereka, kata Kamal, mereka tidak akan berkahwin selagi belum selesai urusan kerja.



Tambah lagi, Kamal bakal terlibat sebagai pengacara rancangan hiburan sebuah stesen penyiaran tempatan dari akhir Oktober hingga Januari.





Kredit foto: IG Kamal




"Kami masih buat persiapan, selepas PKP saya dan dia (Uqasha) terus padat dengan jadual kerja dan penggambaran," katanya ketika sesi wawancara atas talian pada Ahad.



Ditanya adakah Kamal tidak akan berkahwin sehingga Januari, jawabnya; "Tidak, sampai habis program ini."



Selain Kamal, Uqasha juga dilihat sibuk apabila menggalas tanggungjawab sebagai juri tetap Maharaja Lawak Mega (MLM2021) yang sudah bermula pada pertengahan Oktober lalu.





Kredit foto: IG Kamal




Kamal dan Uqasha mengikat tali pertunangan pada 4 April lalu selepas melamar secara langsung pada Anugerah MeleTOP Era 2020 sekitar Disember tahun lalu.





Sumber: Gempak
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Basi nya cerita kahwin dorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:24 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 25-10-2021 11:21 AM
Basi nya cerita kahwin dorang ni.

Tau takpe, hari tu ingat nak kawen dah buat makan2 ladies night bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam xnak kawin je huhu.Orang lain dh selamat xde kecoh-kecoh pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:12 PM | Show all posts
orang nak kahwin ni bukan dah ada planning tarikh/hari/bulan/tahun ke? maybe diorang tunggu masa lapang, terus kahwin kot. Terjah aje, gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke tunang hari tu just nk ttup mulut org je pdhal tak adq plan kwen pun dalam mase terdekat. Nampak sangat ye tak serious baik tino baik jate. Hat bende2 merepek tunang bridal shower jadah ade pula mase. Ni kalau putus pn, masing2 mst jawapan tk ada jodoh. Dh usaha yada yada. Couple paling membosankn wlupn tk dinafikan rmai je tggu mekap uqa and baju2 wedding dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Usha ada bagitahu majlis bulan 11...sebab tuh buat bridal shower bulan 10

Tiber tahun depan pun belum tentu kahwin

Hmmm korang nih pun...dah tahu pasangan nih jenis urban...tak yah lah husnuzon sangat hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis lain tak kecoh2 dah kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:33 PM | Show all posts
hahahahaa.... propa aja dia org nih...
hahahhaa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy sahak 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak kome la...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nak seribu daya tak nak seribu dalih. ada je artis yg kerja pagi, mlm elok je akd nikah. ok je walaupun busy..nak tak nak je ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:06 PM | Show all posts
ada bau-bau ikan tak jadi kawen ker?

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikah je la weyh nk tggu kerja mmg x pernh habis dh wartawan pun duk ulang2 ayat sma … masa pkp x bolh buat sebb nk buat jemputn ramai dh okay sikit ni pun x buat2 gak mmg nk buat meriah gemila terbilang ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmm okaayyy..
Semoga dipermudahkan urusan korang nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 25-10-2021 01:02 PM
nak seribu daya tak nak seribu dalih. ada je artis yg kerja pagi, mlm elok je akd nikah. ok je walau ...

Erni dan syamil tu pun retis gak tp dedua cepat je selesai...now dah expecting... Kan ke mudah cenggitu...nk tngu lama2 takut jadik cam intan ladyana...nunggu berthn2. Nasibla dah berjodohan ngan org len...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:22 PM | Show all posts
lambat naw nawwwwww
mesti dorg nak buat grand kaw kaw.. musim kobit tak berani jemputan reramai jd tak grand la kan
agak jeee

org lain tenang2 ja.. tau2 dh kawen
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 mmg x kawen Dua2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:30 PM | Show all posts
Takyah kawin le kome sampai tua. Uqasha tu pun bole ke beranak uolls?
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ppppffttttt
Propa memanjang
Lama2 hit the wall tak laku macam iol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 08:21 AM GMT+8 , Processed in 0.087881 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list