CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: keyboardmouse

Jiran yang menyakitkan....

[Copy link]
Post time 9-8-2010 12:12 PM | Show all posts
Reply 72# keyboardmouse


wah...i loikeeeee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2010 12:15 PM | Show all posts
Reply 80# anonymous


selama ko idop xberjiran ker??
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 12:17 PM | Show all posts
mencari calon2 lelaki sebagai model di SIPUKK HORVEJKUL MODELLING AGENCY
siputsedut Post at 9-8-2010 12:01



motipp setazah tukar propesen???

sila bermaafan dgn jiran uols sempena ramadhan yg bkl tiba...dn iols skali..jiran porum kekdahnyee
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 12:19 PM | Show all posts
motipp setazah tukar propesen???

sila bermaafan dgn jiran uols sempena ramadhan yg bkl  ...
pr3ttytw33ty Post at 9-8-2010 12:17


    siang iols scout model laki..mlm jadik setazah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 12:19 PM | Show all posts
Reply 76# Liliput


ya hampoonnn...kejis nye jiran ko tuhh


unsangkarable sungguh,....ujud rupenye spesis cmni ekk..ewww...pelisss lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 12:19 PM | Show all posts
motipp setazah tukar propesen???

sila bermaafan dgn jiran uols sempena ramadhan yg bkl  ...
pr3ttytw33ty Post at 9-8-2010 12:17



    ya hamponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-8-2010 12:26 PM | Show all posts
Reply 82# pr3ttytw33ty


   hehehe.. jiran umah mak adelah. so dh kenal dr kcik.. yg ni.. klo duk sndri...?? x tahu ler perangai cam ner.. so far umah mak ni.. oklah. slagi leh tolerate.. cuma klo yg baru pindah dgn yg baru skit... cam der masalah jer dorng2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 12:42 PM | Show all posts
Reply  pr3ttytw33ty


   hehehe.. jiran umah mak adelah. so dh kenal dr kcik.. yg ni.. klo duk s ...
anonymous Post at 9-8-2010 12:26



owh...anak mak ropenye  ingat nyewa sendrik...
kalu anon dh bljar duk luar nanti...tau lah cemmane pe'el jiran nanti
ai kalu nk listdown pe'el hazab jiran ai ni..xter list jwb nye
punye hazab sgt smpai nk tegor kitorang2 ni main tepek notes kat viper kete ai..ade ke patot???
ade la lg ceritera yg lain lg...sakit jiwa je kalu ingat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2010 12:55 PM | Show all posts
ekeleh
ngan jiran yang dah berfamili pon nak sentap ke?
korang bujang2 toksah gaduh2 ngan jiran yang dah berfamil ni ek
xde motip dia nak jeles ngan keta2 korang..hahha
clearly ur neighbor ni bukan orang jenih pemalu coz tanpa segan silu nya tanya nak tumpang barang kat umah neighbor
sombong?xtaulah.kalo aku pon akan terasa x dijemput neighbor wat kenduri.
so maybe dia pandang korang sebelah mata kot psl korang ni anak-anak bujang lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2010 01:00 PM | Show all posts
Reply 76# Liliput


    lagi teruk cite ko.....aku pun pelik dgn manusia skrg .dlm Islam kan kita sepatutnya memuliakan jiran...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2010 01:01 PM | Show all posts
Reply 77# hh_hs


    redha jalah...aku pun skrg just buat keja sendiri.dah tak nak ambik tau hal dia.bukan tak nak ambik tau. tpi aku berdoa agar dia berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 01:04 PM | Show all posts
Reply 88# pr3ttytw33ty


   nk wat cam ner.. lum khwin kekdahnya lg.. so duk dgn mak n ayah jelah.. hehehheeerm.. tu yg baca2.. wahh...cam ner klo dh khwin nt.. hope dpt jiran yg agak ok... baca2 kt porem.. cam seriau pun ader.. hehehe mcm2 peel....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 01:05 PM | Show all posts
jangan hanya nampak kesalahan jiran...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 01:08 PM | Show all posts
TT..sabo jelah.. lg pun maybe hal biasa2 jer.. dier xder wat pepe.. jgn ader jirang yg dtg park dgn rumah ko.. pastu wat bodo jer.... lg prah.. slalu akan gduh2 ni bab kawsan salah satunya parking2.... yg ni kene bnyk bersabo..... klo x tolerate dr awal.. memang payah...

kat rumah aku skrng nie.. rumah tres so nk masuk ke rumah aku 1 jalan ja... lg ler azab dgn orng rumah tepi parking kete kt luar.. lum masuk kete anak2 dier.. dah plak tue.. rumah dier wat rumah sewa ( belah atas n belakang ) so ader kete lg... so azab ler skit nk kuar.. cos kkdang x nmpak kete or moto masuk... rumah kcik.. klo nk tmbah pun atleast trylah letak kete sebijik dlm rumah.. jgn biarkan kt luar.. susah orng nk kuar masuk.. huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 01:08 PM | Show all posts
Reply 91# keyboardmouse

betul...dan cuba berharap agar kita pun dijauhkan dari sikap2 yg x elok terhadap jiran2 kita kan ;)
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 01:34 PM | Show all posts
aku berjiran ngan org politik tahap JKKK. Keta dia ada sticker keris, keta aku ada sticker Bulan. Stakat ni hanya senyum2 jer & sampai sudah tak tau nama. Cuma anak derang la kadang2 tersalah masuk rumah & tersalah buang sampah kat umah aku. Tapi aku maafkan jelah...... ingat ramadhan ni nak pi hantar kuih sket melalui maid derang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2010 02:14 PM | Show all posts
ada gak ye mcm ni tt?
btw, ko dok mana tt?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 02:14 PM | Show all posts
Reply 89# InVendeTTa


ko ni TT nyer jiran kah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 02:15 PM | Show all posts
carly nak tumpang parking
kat umah 9 bleh?... rumah carly parking penuh ler....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 02:21 PM | Show all posts
syukur jiran aku semua baik2
tertegur sapa___kalo malas nak berciter pjg lebar just angkat tgn then senyum
cuma mlm 2 hari lepas tetamu jiran baru wat bising depan umah
tul2 kat depan pagar kami
kalo takat citer2 aja tak pa ni siap gelak kuat lagi
adoi! kurang sopan lak
bukan apa yg tawa tu pompuan kat umah aku lak ada anak dara
kang jiran2 yg fikir kami lak yg wat bising
tp tak pa dimaafkan, cuba bertoleransi sesama jiran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 10:23 PM GMT+8 , Processed in 0.084068 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list