CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: keyboardmouse

Jiran yang menyakitkan....

[Copy link]
Post time 7-8-2010 02:51 PM | Show all posts
nk raye ke rumah 19 bley?
siputsedut Post at 7-8-2010 14:45


sila PM gambar ciput dulu kalau nk dtg...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2010 03:01 PM | Show all posts
sila PM gambar ciput dulu kalau nk dtg...
satusembilan Post at 7-8-2010 14:51



    mengapa mesti itteww juga yang dipinta..nangesss sangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 03:29 PM | Show all posts
ader jugak jiran cam gini...
jiran dpn umah..klu nampak kitorg kuar je..mesti cpt2 masuk umah..
klu tgh2 sidai kain pon..leh tinggalkn n masuk umah..
xpaham apekah motif n objektif tindakan tersebut...
penah laa wat kenduri..g jemput..xde nk dtg..siap tutup pintu tingkap segala...
skang wat bolayan je..{:2_74:}
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 04:41 PM | Show all posts
ader jugak jiran cam gini...
jiran dpn umah..klu nampak kitorg kuar je..mesti cpt2 masuk umah..
kl ...
miss_kikilala Post at 7-8-2010 15:29


exactly like my jiran belakang
aku kluar sidai baju kat dapo, cepat2 dia masuk rumah dentum pintu
apa kes
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 04:41 PM | Show all posts
TT in the end ko pergi tak kenduri org sebelah tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2010 09:41 PM | Show all posts
hehehe... teringat best fren aku punya status kat facebook.. kelakar giler...:

Giler ke apa jiran aku ni......apa salah family aku pun aku tak tau...sampai serang ke rumah aku.....family aku.....x bertamadun langsung.......salam tidak.....this is the 3rd time....bila tanya apa yg kita org buat....dorang diam lak...cemburu kut.....rasa kena bina pagar 10 kaki la......angin lak aku August 3 at 11:55pm · Comment ·LikeUnlike
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-8-2010 01:42 AM | Show all posts
kena bertoleransi dengan jiran, dah 4 hari xjumpa jiran aku yang merimaskan somehow rindu pulak dia...so, jiran yang menyakitkan ni perlu untuk tambah perencah dalam hidup ko. xde lah asyik manis je, kena la ada tawar, masam, pahit, masin jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 08:26 AM | Show all posts
Reply 23# miss_kikilala


    yalah..aku pun pelik dgn manusia ni...tak tau berjiran lgsung..klu tak nak tegur pun buat tak tau sudah la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-8-2010 08:27 AM | Show all posts
Reply 11# siputsedut


    tak yah tegur ....yg penting jgn buat ayat mcm tu klu nak tumpang letak motor n klu tak nak jemput kenduri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 08:28 AM | Show all posts
Reply 25# jfq


    tak g la...ko ingat kitaorang ni nak makan sgt ka kenduri tu...kitaorang hujung minggu jarang kat rumah..semua kuar lepak or keja ja..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 08:29 AM | Show all posts
Reply 26# HaMiZiE


    ko g bakar ja rumah dia...org malaysia ni skrg tak tau hidup berjiran langsung...pelik la....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 08:30 AM | Show all posts
Reply 27# ischae


    masalahnya kalau selalu ja tawar, pahit, masam n masin sure sakit hati....manisnya ntah hilang mana...tak pa la.dia pun ada anak.nanti anak dia dah besar n kena mcm kami.dia tau la hidup  ni mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 10:56 AM | Show all posts
Reply  siputsedut


    tak yah tegur ....yg penting jgn buat ayat mcm tu klu nak tumpang letak  ...
keyboardmouse Post at 8-8-2010 08:27



    baiklah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 12:03 PM | Show all posts
Reply 33# siputsedut


    OK LAH............
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 12:06 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


    OK LAH............
keyboardmouse Post at 8-8-2010 12:03



    hehehehehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 12:07 PM | Show all posts
makin lama makin hilang sopan santun org melayu zaman sekarang ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2010 12:08 PM | Show all posts
tibe2 sipukk rase sipukk pon ade masalah mcm habang keyboard dan juga mouse...

jiran sipukk tak pernah tego ataupon sembang dengan sipukk..which is a good thing sbb jiran lg sebelah dah cukup kepochi suke datang ajak buat mesyuarat tingkap..tp jiran yang tak pernah tego ni suke bakar sampah betul2 kat pagar belakang sipukk...asap2 kompem masuk dlm bilik sipukk which is unfortunately mmg bilik plg belakang...semua baju2 pon bau asap daa...


same tak? same tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 12:39 PM | Show all posts
Reply 37# siputsedut


    sorry jiran aku tak suka bakar sampah..dia suka cuci kete ja...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 12:39 PM | Show all posts
Reply 35# siputsedut


    huhuhuhu............
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 12:45 PM | Show all posts
Reply 19# leylapple


    U buatkan pagar, dia soh u bayar dia? Tak patut tul, cuba bagi add, nak hantar suat layang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 181822 Replies : 4094
Minyak Diesel naik bermula Isnin. Tiada subsidi lagi
kanam316Minyak Diesel naik bermula Isnin. Tiada
Views : 11027 Replies : 155
HATI-HATI DENGAN ORANG INI
hayrin86HATI-HATI DENGAN ORANG INI
Views : 26147 Replies : 164
Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik perhatian Tengku Ampuan Pahang
ultra78Suri rumah tanam padi dalam pasu tarik p
Views : 2137 Replies : 8
Edisi tambah tacang: Perang Dingin
Tinot7Edisi tambah tacang: Perang Dingin
Views : 5803 Replies : 43
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 22619 Replies : 131
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 73471 Replies : 2956
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 103368 Replies : 2877
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 40184 Replies : 245
di Malaysia menyeronokkan , jiran semuanya baik namun selepas 35 tahun wanita  Rohingya, Amirah Anisah Samad yang dilahirkan dan dibesarkan di Malaysia tekad berhijrah ke AS untuk kehidupan lebih baik
YgBenardi Malaysia menyeronokkan , jiran semuan
Views : 7781 Replies : 82

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.417200 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list