CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3653|Reply: 2

games pasal music...

[Copy link]
Post time 9-6-2010 01:47 AM | Show all posts |Read mode
salam.....sapa2 ada game pasal music nie???
ari tu ada main game phone->tap tap revenge..
best jgk game mcm tu....
kalau ada, tolong la bg bgtahu....x sabar2 nk main nie...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2010 04:55 PM | Show all posts
Reply 1# are_you
yang aku pernah main, DJMAX(japan) dan o2Jam...dua2 game ni game online..
skang tak tau ada ke tak game2 ni..
yang o2jam tu ada yang offline version..nama dia o2mania aku rasa..
banyak game music ni selalunya kena online rather than offline..
yang offline nye yang aku rasa guitar hero/o2mania je kot..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2010 10:32 PM | Show all posts
GH ja terlintas kat pala hotak

ngan game hat menari ( kena ada mesin kuda kot)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.052942 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list