CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5420|Reply: 6

kelas lukisan

[Copy link]
Post time 8-4-2010 01:07 PM | Show all posts |Read mode
ada forumer tahu tak kat mana ada kelas lukisan saya nak hantar anak masuk kelas lukisan tq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2010 01:16 PM | Show all posts
sy hntr kt sklh dia..
jln ampang..sbulan rm30..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2010 02:52 PM | Show all posts
fuh, u memang nak train anak u jadi artist eh? good job.. like it..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2010 03:35 PM | Show all posts
bagus bagus, kembangkan minda dan imaginasi, asahkan kan kreativiti anak2
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 08:11 AM | Show all posts
Bang...boleh cari UNEH , Uneh ni nick name bg saudara Hasreen. Beliau seorang pelukis yang mengunakan pencil warna LUNA, hasil2 beliau mmg amat menarik sekali.
Setahu saya beliau ade buat kelas dan boleh datang kerumah untuk mengajar.

PM saya jk berminat nnt saya bg no hp dia.

.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2010 07:21 PM | Show all posts
salam n good day

uneh tu ada stall kat balai seni lukis negara
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-9-2010 02:48 AM | Show all posts
ada forumer tahu tak kat mana ada kelas lukisan saya nak hantar anak masuk kelas lukisan tq
razzmat Post at 8-4-2010 13:07



dah dapat hantar anak ke art class ke? razzmat tinggal area mana? di bangi ada art class di seksyen 1 b.b bangi. kalo tinggal area sana bole call 019-2355144 (faizal)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 12:30 AM GMT+8 , Processed in 0.054272 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list