CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 13440|Reply: 57

KES ANWAR IBRAHIM

[Copy link]
Post time 4-2-2010 01:30 PM | Show all posts |Read mode
kenapa dibuatkan perbicaraan tertutup kami orang ramai pun nak tau juga kandungan nyer..siapa yang salah siapa yang betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2010 01:52 PM | Show all posts
tertutp tapi segala isi yg diorg ckp kuar papaer...ape yg tutupnye ntah???
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 01:54 PM | Show all posts
btol ke bod neh???
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 02:00 PM | Show all posts
btol ke bod neh???
me_on_u Post at 4-2-2010 13:54


betul la kot...gossip para kenamaan
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 02:08 PM | Show all posts
tanya lah tim pembelaan derang yang tetiba request kasi perbicaraan tertutup maaa..... ingatkan gah sangat bawak penyokong suh penuhkan kusi las las mau kasi tutup gak :re:
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 02:27 PM | Show all posts
4# kukulangau


owh yeke..sori dis is my pes time lepak sini......tapi rasanya keputusan sume kuar kat media/blog kan....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-2-2010 02:33 PM | Show all posts
aku bace punyelah detail dlm paper online..... tertutup apekejadahnye?????
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 02:46 PM | Show all posts
..kalau 'open' sgt depa takut jd realiti TV lak kang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2010 04:27 PM | Show all posts
ha ah!jangan lah buat tertutp!nak tau jugak kan!sapa betol sapa salah!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:29 PM | Show all posts
7# wawaKKK


itu hari pertama ler tp Karpal ada minta Hakim nak buat sesi tertutup kalo x salah dengar semalam
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:32 PM | Show all posts
sbb kang hakim nak tengok gak
mcm mana depa berpeluk
dan ber'anu' tuhh
haruslahhh kelihatan aib sekali tatkala si sepul mberi keterangan
sambil menggayakan aksi berkenaan
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 04:35 PM | Show all posts
rasa geram pada sepol yg bengong n sanggup menurut je walaupun tau bontot nak ditoron....orang pompan yg nak kena rogol  lagi tau jaga kehormatan banding ngan mamat capub ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:28 AM | Show all posts
- minta tolong klik link dibawah
http://jutawanklik.com?a_aid=9420077a
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:29 AM | Show all posts
idop Anwar! :pompom:

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 02:16 PM | Show all posts
takkan tak boleh dia terajang si anwar tu kan?bukannye anuar tu pegang pisau ke pistol ke hape..bodo tol la
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 02:20 PM | Show all posts
si karpal ek mintak utk buat sesi tertutup?bukan ka depa nak telus je?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2010 03:55 PM | Show all posts
Sepol udahlah tu ..............buat malu tujuh keturunan je
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 04:30 PM | Show all posts
entahnya.... apa la nk jadi dgn budak sefol nih....
7 keturunan maunya disebut..............nauzubillah...............
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 05:04 PM | Show all posts
takkan tak boleh dia terajang si anwar tu kan?bukannye anuar tu pegang pisau ke pistol ke hape..bodo tol la
umieanie Post at 5-2-2010 14:16


anwar mmg pegang pistol....tp sepol pun pegang pistol gak...

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 09:28 PM | Show all posts
yg kelakar tu part sepul ikut je arahan anwar supaya masuk dlm bilik air & bersihkan diri. pastu kuar dari bilik air pakai towel sekeping & serah diri utk diliwat. apa la punya ngok pegi pakai towel je kuar. kau tu kan lelaki. takkan tak terfikir nak lari bila kuar dari toilet tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:48 PM GMT+8 , Processed in 0.069185 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list