CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 79364|Reply: 187

Mana satu PETROL STATION pilihan anda..

[Copy link]
Post time 27-1-2010 03:28 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by hanibee at 27-1-2010 15:34

Just nak tau preferred brand korang.. as for me, suke Exxon Mobil.. sbbnya, byk promotion.. besides, barang2 murah..

Thanks in advance sbb sudi menjawab poll ini...

:pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom::pompom:
Single Polls, Total 197 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 03:32 PM | Show all posts
mesti la shell.tu pun 97 je.kete aku kureng power kalo isi 95

minyak lain jangan harap la aku nak tuang kete aku

reason?ntah aku pong tatau.yang pasti kete aku kalo petronas sgt2la makan minyak
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 03:34 PM | Show all posts
shell .. awek jaga kaunter dia mcm fasha sandha versi pendek .. shell dihati
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-1-2010 03:46 PM | Show all posts
aiyak.. shell leading..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 03:47 PM | Show all posts
Shell...dah sejak reti drive pakai, dah sejak kecik ayah dok isi tangki guna shell je, so mmg membersar hidu bau minyak shell ..Lgpun kereta smooth je pecut kalo dgn minyak ni.

Guna minyak lain pun (petronas eg) kalo dah terdesak fuel indicator dah bling2 tak nyempat nak isi dgn yg biasa. Tu pun isi saploh hengget je
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 03:56 PM | Show all posts
yg free jer
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-1-2010 04:09 PM | Show all posts
Kalau ada pilihan haku suke Exxon Mobil sebab smooth je kalau bawak, but memandangkan paling dekat sekali BHP, OK gak la.. But nak gak sokong Petronas
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 04:12 PM | Show all posts
xde kete lg..
akan suh abg2 o bf pam minyak shell
sebab petronas byk angin masa mula2 kita pam..
jz my opinion..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 04:16 PM | Show all posts
suka isi minyak kat esso kat BBB.... lepas isi minyak... lepak jap makan nasi ayam....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 04:33 PM | Show all posts
suda tentu Shell...sejak Petronas tak gheti2 nak turunkan rega inyak walaupun Syarikat Malaysia...hehehehe

Aku dah bertukar ke Shell hampir 4 tahun....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 04:44 PM | Show all posts
Mestilah Isi Petronas..sape lagi nak support barangan Malaysia kalau tak rakyat Malaysia sendiri tul tak
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 05:12 PM | Show all posts
1# hanibee Me

Mestilah Petronas, dah lah kat Malaysia ni bangs* lain boikot....
Lu fikir lah.......
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 06:39 PM | Show all posts
Shell pilihanku
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 06:57 PM | Show all posts
Pilihan memasing..poket memasing....tak kisah la pilih memana pun..

Peace...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 07:22 PM | Show all posts
bag aku minyak ni sumer sama ajer... tp Esso tetap pilihan ati...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 07:44 PM | Show all posts
rsnya mcm ada satu jenama Minyak yg TT lupa nak taruk ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 08:47 PM | Show all posts
shell pilihanku..kalau naik keter
esso...kalau naik scooter....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 10:02 PM | Show all posts
petronas pkai minyak gred murah, better choose yg pkai additive
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 02:34 AM | Show all posts
Mestilah minyak petronas....Schumacher tu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-1-2010 08:19 AM | Show all posts
mostly korang look for quality in shell..

mcm aku, tak reti nak bezakan quality minyak shell, petronas, etc..

aku isi, jalan...kosong isi balik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.480353 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list