CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bhf3856

Bagi yg kurang yakin ngn BLM.......

[Copy link]
Post time 27-1-2010 07:39 AM | Show all posts
macam2 cara pembuktian dibuat sama ada secara sengaja atau tidak utk dijadikan fakta berhujah. Ada yg menggunakan kesan accident sebagai bahan bukti yang kete mereka gagah perkasa. Tapi yg paling tema ...
zzcbr Post at 26-1-2010 04:25 PM


abezek ayat nye sensored bebeno..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 07:40 AM | Show all posts
keta pun boleh buat threesome ek abe Z..??
cikguranggi Post at 26-1-2010 11:01 PM


habes la...cikgu sudah terjebakk...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 07:41 AM | Show all posts
EX lima tu motor panas tuu... antara yg paling banyak kena curik selain Y135LC... mana taknyer, motor mat rempit tuu, sedap wat wheelie... so sebagai persediaan, tukar la lubang kunci ke jenis luban ...
Squall-Leonhart Post at 26-1-2010 09:00 PM


macam Maria Ozawa ek?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 07:41 AM | Show all posts
korang rileks la..tak mo gadoh2..
kita berdiskusi secara peace yah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 07:55 AM | Show all posts
korang rileks la..tak mo gadoh2..
kita berdiskusi secara peace yah..
dune1989 Post at 27-1-2010 07:41
haku rasa, peace jer hujah abe zek tu, tapi dah ader yg tersentap.. pantang orang komen benda tak best..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:39 AM | Show all posts
macam Maria Ozawa ek?
dune1989 Post at 27-1-2010 07:41


sapa Maria Ozawa tuh...??? artis mana..??

yg inesen,
cikgu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-1-2010 08:40 AM | Show all posts
macam Maria Ozawa ek?
dune1989 Post at 27-1-2010 07:41


Errrr... engkau pun dah advance pasal Ozawa nieeee....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:41 AM | Show all posts
sapa Maria Ozawa tuh...??? artis mana..??

yg inesen,
cikgu
cikguranggi Post at 27-1-2010 08:39



Eceeeehhhhwaaaaa....Sudah gaharu cendana pula Sudah tahu bertanya pulak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 08:46 AM | Show all posts
haku rasa, peace jer hujah abe zek tu, tapi dah ader yg tersentap.. pantang orang komen benda tak best..
Fast-N-Furious Post at 27-1-2010 07:55 AM


itu la manusia ciptaan tuhan..
lain manusia lain perasaannya..
biasa la kan sentap2 nih..
aku pon penah wat orang tersentapa padahal aku cakap lain he4..
tapi apa2 pon kita jangan gadoh2..
kita bincang demi ilmu pengetahuan..
aku banyak belajar pasal kereta dan motor pon kat sini..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:47 AM | Show all posts
48# masterixs

betul nih.....nanti aku google le.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:48 AM | Show all posts
sapa Maria Ozawa tuh...??? artis mana..??

yg inesen,
cikgu
cikguranggi Post at 27-1-2010 08:39 AM


Maria Ozawa tuh ala yang contoh wanita terbaek tu...
anak kelahiran jepun...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:48 AM | Show all posts
Errrr... engkau pun dah advance pasal Ozawa nieeee....
masterixs Post at 27-1-2010 08:40 AM


nape?
Maria Ozawa tuh pelakon terkenal jepun kan yang korang dok cite2 tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:49 AM | Show all posts
Eceeeehhhhwaaaaa....Sudah gaharu cendana pula Sudah tahu bertanya pulak...
masterixs Post at 27-1-2010 08:41 AM


siapakah itu maria ozawa yang sebenar?hmy3:
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 08:56 AM | Show all posts
siapakah itu maria ozawa yang sebenar?hmy3:
dune1989 Post at 27-1-2010 08:49


Ozawa tue ada kena mengena dgn Ogawa kan??? Mesin urut mengurut....
Errrr...lebih kurang kot...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 09:18 AM | Show all posts
Ozawa tue ada kena mengena dgn Ogawa kan??? Mesin urut mengurut....
Errrr...lebih kurang kot...
masterixs Post at 27-1-2010 08:56 AM


ha'ah ek..
kira betul la tuh..mesin pengurut versi wanita la gamaknye..
tapi ada jual kat Malaysia tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 09:18 AM | Show all posts
opppppssssssss...................

ooo......itu rupanya maria ozawa.........

rosak...!!! rosak iman aku......!!! :geram:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2010 09:23 AM | Show all posts
opppppssssssss...................

ooo......itu rupanya maria ozawa.........

rosak...!!! rosak iman aku......!!! :geram:
cikguranggi Post at 27-1-2010 09:18 AM


mane gambor nye cikgu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 09:43 AM | Show all posts
ha'ah ek..
kira betul la tuh..mesin pengurut versi wanita la gamaknye..
tapi ada jual kat Malaysia tak?
dune1989 Post at 27-1-2010 09:18


err.. haku ader satup..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 11:09 AM | Show all posts
maria ozawa tu kan perempuan jepun terakhir?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 01:32 PM | Show all posts
go..go saga..fire in the hole
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.094070 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list