CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2420|Reply: 7

HP yang bole amik pic dari front camera

[Copy link]
Post time 22-1-2010 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Rakan sekalian...
Saya nak tau apa hp yang boleh ambil gambar dari front camera and the quality pun bole tahan juga.
Yang saya tau hanya samsung... (SGH G400) and ini bole dikira HP terbaik untuk amik gambar dari front camera..
Skrg ni saya nak tau ada tak hp lain yang bole amik pic dari front camera..

Harap ada cadangan...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2010 12:10 PM | Show all posts
semua nokia s60 series boleh... 5320, n73... blaaa....blaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 12:16 PM | Show all posts
blackberiy boleh x?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 12:17 PM | Show all posts
BB mana ada front camera
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 12:18 PM | Show all posts
nak watper amik gamba pakai second camera?

even senang tp kualiti teruk
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 03:08 PM | Show all posts
hak hak... susah ape.. kalo nk amik gambo sdiri.. ngadap dpn cermin pun bleh
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 22-1-2010 03:24 PM | Show all posts
byk reason utk amik using 2nd camera... one of the most important sesuai bilanya kita kena travel sorang diri..

samsung... (SGH G400) tu quality very ok sbb primary camera tu boleh swivel...
cuma nak tnya korang je... ada model lain tak yg front camera is having a ok quality
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2010 03:46 PM | Show all posts
maybe org lain leh bg better model.

yg aku dah try 5800..sgt2 xcantik..esp indoor lgla..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:46 AM GMT+8 , Processed in 0.176609 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list