CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 25843|Reply: 67

Tahniah Datuk Rosnah dapat Baby Boy

[Copy link]
Post time 6-1-2010 10:52 PM | Show all posts |Read mode
PUTRAJAYA 6 Jan. - Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Rosnah RashidShirlin selamat melahirkan seorang bayi lelaki di Hospital Putrajaya disini pada pukul 5.20 petang ini.

Beliau yang juga Ketua Pergerakan Puteri UMNO melahirkan bayi seberat 2.65 kilogram secara pembedahan.
"Saya dan bayi selamat, kami berada dalam keadaan sihat, doakankesejahteraan saya dan bayi,” katanya kepada Utusan Malaysia di sinihari ini.

Menurut Rosnah, bayi lelaki itu masih belum diberikan nama.
Rosnah berkahwin dengan suaminya, Fadli Juanas pada 11 Julai 2008. - Utusan


p/s- Dia bersaiz besar, kawen umur lewat, tapi tuhan anugerah juga anak buat dia.  Siapa kata org kawen lambat susah dapat anak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2010 11:03 PM | Show all posts
tahniah ler...w/pun me tak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:07 PM | Show all posts
alhamdulillah jodoh tu tetap ada.....rezekianak pun ada....
suami ngan dato ni jauh gak jarak umur rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:08 PM | Show all posts
Tak silap die Datuk Rosnah nie yg mengalahkan Dato' Noraini masa perhimpunan Agung UMNO baru2 nie. Tahniah! Itula namanya rezeki, kawen lewat pun bole dpt anak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:11 PM | Show all posts
okay...hmm...fertility and advanced maternal age?
hmm interesting

i know it will increase the risk of certain genetic disoders but  infertility well depends i need to see data. but down syndrome yes...or eclampsia yes...but well depends you know
u cannot generalise  things  based on a single case
nikena  statistics
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:12 PM | Show all posts
bukan ker noraini tarik diri...dia kan tak sihat....maklumlah dia dulu Timb. Menteri Kementerian aku....selalu gak dtg tpt keja aku....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-1-2010 11:22 PM | Show all posts
bukan ker noraini tarik diri...dia kan tak sihat....maklumlah dia dulu Timb. Menteri Kementerian aku....selalu gak dtg tpt keja aku....
NonaNaga Post at 6-1-2010 11:12 PM


noraini dh lebih umur utk jd ketua/ahli puteri
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:29 PM | Show all posts

ini orgnya....tahniah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-1-2010 11:30 PM | Show all posts
http://thestar.com.my/archives/2009/12/19/nation/n_25nurul.jpg
ini orgnya....tahniah.
alahai Post at 6-1-2010 11:29 PM


mesti best baby dia dpt mnum susu fresh mlm nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:31 PM | Show all posts
eh yeke...xtahu plak dia dah mengandung.tgk kat tv mcm biasa je.dah rezeki dapat baby walaupun kawen lambat dan umo pun lanjut.kuasa tuhan.tahniah datuk
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2010 11:46 PM | Show all posts
umor mkcik ni brp ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 12:45 AM | Show all posts
Nama jer Mat Ameno
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 01:26 AM | Show all posts
den tak kenal pun timbalan menteri ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 02:09 AM | Show all posts
noraini dh lebih umur utk jd ketua/ahli puteri
TanSriJess Post at 6-1-2010 23:22



Noraini cun laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 02:12 AM | Show all posts
sapa nih... masuk spital kerajaan ker.. patut laa kena terima kasih kat kerajaan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 02:14 AM | Show all posts
http://thestar.com.my/archives/2009/12/19/nation/n_25nurul.jpg
ini orgnya....tahniah.
alahai Post at 6-1-2010 23:29


mcam nurul izzah je yg dukung baby die tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2010 03:29 AM | Show all posts
Tahniah ibu dan anak.

Rasa macam dah laammmaaaa tak dengar ada menteri bersalin.  Sebab bila sebut menteri wanita je terbayang rafidah aziz, shahrizat, yang dah pangkat nenek pun ...tak pun Azalina yang tak kahwin-kahwin.

Sorry la kalau selalu masuk berita tentang menteri wanita bersalin...terlepas pandang mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 07:06 AM | Show all posts
DIa saiz besaq . Tapi anak saiz kecik . lebih kurang 2 kilo .



Anak2 aku semua masa lahir berat lebih 5 kilo
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 07:09 AM | Show all posts
cun gak die...
tak nampak tua pun..
nampak cam budak jer...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2010 07:13 AM | Show all posts
cun gak die...
tak nampak tua pun..
nampak cam budak jer...
marumaru Post at 7-1-2010 07:09


Badan saiz besar , hubby dia gak payah pakai tilam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21672 Replies : 64
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 5694 Replies : 75
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205096 Replies : 4906
Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "saya kecewa dengan prestasi kerja kamu". Apa yang korang nak jawab?
admin6Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "say
Views : 4338 Replies : 8
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3593 Replies : 23
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12349 Replies : 9
upsr bocor versi murid, cikgu, bapak
jonedoeupsr bocor versi murid, cikgu, bapak
Views : 5692 Replies : 24
Oh ni lah dia sebabnya....
RalineOh ni lah dia sebabnya....
Views : 3679 Replies : 28
Transfer aset trading?
KogoromouriTransfer aset trading?
Views : 5829 Replies : 11
Cara-cara nak tonton siaran TV dan Astro online secara percuma
khairulikhwanCara-cara nak tonton siaran TV dan Astro
Views : 30438 Replies : 30

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 04:01 PM GMT+8 , Processed in 0.076498 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list