CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 34998|Reply: 95

Honda Odyssey Recond

[Copy link]
Post time 14-12-2009 12:22 PM | Show all posts |Read mode
haku dalam perkiraan nak amik utk replace stream haku. amik recond jer, dalam 2005 model, haku bukan kaya cam mapiau nak beli baru.. setakat pengalaman kengkawan yg dah pakai kete recond, takde masalah, cuma lum ader kengkawan/sedara yg amikk model nieh.. so citer lah review yg korang tau..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2009 12:28 PM | Show all posts
apa2 pong syabas bang fast....nanti jgn luper openg table...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:31 PM | Show all posts
wow odisi tuh, memang mantops

fast kalu buat loan mesti senang lulus
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:46 PM | Show all posts
haku dalam perkiraan nak amik utk replace stream haku. amik recond jer, dalam 2005 model, haku bukan kaya cam mapiau nak beli baru.. setakat pengalaman kengkawan yg dah pakai kete recond, takde masala ...
Fast-N-Furious Post at 14-12-2009 12:22


Tak rasa rendah sangat ke bumbung dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:54 PM | Show all posts
Tak cantiklah design dia banding stream...kete odyssey ni byk dijadikan kete bawak mayat  ke memorial kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 12:57 PM | Show all posts
5# AnisSuraya

mungkin abg fast dah sedar dan insaf dan banyak bertobat....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-12-2009 12:58 PM | Show all posts
5# AnisSuraya

mungkin abg fast dah sedar dan insaf dan banyak bertobat....
mycos79 Post at 14-12-2009 12:57


Salah satu cara untuk sentiasa beringat. Satu pendekatan yang bijak dan menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 01:06 PM | Show all posts
Cheewaaa... Fast nak upgrade keta laaa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2009 03:14 PM | Show all posts
haiyakkk mana post aku...????
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 03:15 PM | Show all posts
ada member aku bawak odyssey tapi batch yg lama sikit... katanya kuat minum betul keta nih...... ala fast beli jer la estima mata sepet tu....manager bank mesti banyak duit... muahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 03:33 PM | Show all posts
10# midori_katana

manajer benk bole lepak tenet..? siap posting bagai..????
manajer benk mana ni..? harus bengkrap camni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 03:36 PM | Show all posts
10# midori_katana

manajer benk bole lepak tenet..? siap posting bagai..????
manajer benk mana ni..? harus bengkrap camni...
koko2 Post at 14-12-2009 15:33


manager bankrup kot.. ekekekee.. entah.. mana aku tau..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 03:41 PM | Show all posts
manager bankrup kot.. ekekekee.. entah.. mana aku tau..
midori_katana Post at 14-12-2009 03:36 PM




anis tolong gelak jerr jah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 04:04 PM | Show all posts
stream nak jual ke?..heeehhe.......dok survey stream nih.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2009 05:47 PM | Show all posts
Tak rasa rendah sangat ke bumbung dia tu?
HarizAzhari Post at 14-12-2009 12:46

err.. bumbung tinggi nak wat aper?? bukan nak berdiri pong dalam tu.. lagi pong bleh merendahkan centre graviti point kete tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 05:49 PM | Show all posts
err.. bumbung tinggi nak wat aper?? bukan nak berdiri pong dalam tu.. lagi pong bleh merendahkan centre graviti point kete tu..
Fast-N-Furious Post at 14-12-2009 05:47 PM



errrrrr...sesuai pun kan dengan hang...sebab hang pun bukan kategori tinggi sampai sangkut kat bumbung dia yang rendah tu kan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2009 06:26 PM | Show all posts
Tak cantiklah design dia banding stream...kete odyssey ni byk dijadikan kete bawak mayat  ke memorial kan...:$
AnisSuraya Post at 14-12-2009 12:54


Sy bkn expert ttg keta..., tp ni 2nd time sy dgr
org komen keta odyssey ni mcm keta bw mayat...

Last2 kwn yg komen tu ambl keta recon estima...

Jgn marah ya, tuan rumah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 10:02 PM | Show all posts
odyssey nie smart jek aku tengok....kualiti pon ok...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 10:21 PM | Show all posts
Odyssey ni ada dua version ~ ambik yg Absolute..barulah syok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2009 10:28 PM | Show all posts
Post Last Edit by peYno at 14-12-2009 22:44

syabas... beli keta import japan cam ni.. baru ada kelas nak kutuk proton.... ni pakai keta 2nd class jepun buat rawang dan siam macam mycos tu  dah ada hatii kununnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:20 PM GMT+8 , Processed in 0.090524 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list