CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8328|Reply: 78

News : Weapons failed US troops during Afghan firelight

[Copy link]
Post time 12-10-2009 01:04 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ef/x at 12-10-2009 13:06

Weapons failed US troops during Afghan firelight
By RICHARD LARDNER, Associated Press Writer Richard Lardner,
Associated Press Writer 43 mins ago

WASHINGTON
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2009 01:07 PM | Show all posts
I think they should change to AK-47 ..kapish
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 01:08 PM | Show all posts
I think they should change to AK-47 ..kapish
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 01:53 PM | Show all posts
malaysia baru ja pakai....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 02:11 PM | Show all posts
ak-47 is the best
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:19 PM | Show all posts
M-4 memang ada relibility issue semenjak kuar lagi tapi xtauler R&D dorang camner... no komen...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:26 PM | Show all posts
6# venez
epos dah tukar ke m4 or remain steyr lagik?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:34 PM | Show all posts
7# innocentti

mix... both of them are available...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2009 03:44 PM | Show all posts
tak tau la siapa yang decide pi guna pakai M4 untuk ATM... takde yang special pon M4 ni.. technology pon lama punya... takat bole pasang gadget2  tu rifle lain pon boleh, kot2 depa pasang kalu tak pasang takda makna, lebih baik pakai styer.. aussie punya army takde komplen pon siap upgrade lagi styer depa. agaknya made in malaysia punya styer ni memang takde quality kot.. itu yang army kita dok komplen..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:45 PM | Show all posts
tak tau la siapa yang decide pi guna pakai M4 untuk ATM... takde yang special pon M4 ni.. technology pon lama punya... takat bole pasang gadget2  tu rifle lain pon boleh, kot2 depa pasang kalu tak pasang takda makna, lebih baik pakai styer.. aussie punya army takde komplen pon siap upgrade lagi styer depa. agaknya made in malaysia punya styer ni memang takde quality kot.. itu yang army kita dok komplen..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:46 PM | Show all posts
tak tau la siapa yang decide pi guna pakai M4 untuk ATM... takde yang special pon M4 ni.. technology pon lama punya... takat bole pasang gadget2  tu rifle lain pon boleh, kot2 depa pasang kalu tak pasang takda makna, lebih baik pakai styer.. aussie punya army takde komplen pon siap upgrade lagi styer depa. agaknya made in malaysia punya styer ni memang takde quality kot.. itu yang army kita dok komplen..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 03:49 PM | Show all posts
11# malberi8 amboi marah btol..sampai 3x posting..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:17 PM | Show all posts
12# asher

aiseyman 3 x ke sory bro.. i click reply skali je.. tapi memang marah pon sebab orang lain melangkah ke depan , kita kebelakang , camne? baik pakai A47 / Ak 101 je lagi reliable.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:25 PM | Show all posts
13# malberi8 nak kene tanye gan otai2 pasal nie..kdg2 pada pandangan kita m4 memang byk masalah tapi pada org lain, lain plak view dorang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:29 PM | Show all posts
Another M4-bashing article, its time for HK416 or G36??
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:37 PM | Show all posts
pokcik vote for HK416 with is almost identical with M4 in appearance and can use many of M4 accessories.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2009 04:45 PM | Show all posts
pokcik vote for HK416 with is almost identical with M4 in appearance and can use many of M4 accessories.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:46 PM | Show all posts
18# dreamwarrior

ala bro..lu pon reply 3x nih..bersemangat macam gua gak nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 04:55 PM | Show all posts
pokcik main follow the leader
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2009 05:15 PM | Show all posts
cari.com dah nenong kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.105827 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list