CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: zaydatul

senarai pemborong [MERGE]

  [Copy link]
Post time 29-9-2009 11:38 AM | Show all posts
mummy niaga kat mana?  aku tau supplier baju tuh
mancismana? Post at 28-9-2009 15:09


mancis.. mummy nak cover AREA sepang...nun ngan jelebu

ko syer la ngan aku mancis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2009 11:39 AM | Show all posts
SABTU AHAD BUKAK TAK?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 11:44 AM | Show all posts
info yg sgt menarik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 12:07 PM | Show all posts
sabtu buka.. ahad kadang2 buka.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 02:03 PM | Show all posts
sinar_inspirasi kedai ko kat plaza gm kat mana ? yang dekat dgn lift tu kee ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:12 PM | Show all posts
tingkat 7 jual baju laki2 dan baju kanak2.. tingkat 6 jual baju tshirt muslimah...dan satu lagi minggu depan jual baju n aksesori sukan.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-9-2009 03:19 PM | Show all posts
yang ada sorang budak kelantan jaga tu ke ?? or kedai lain tgt 7 ? ..

aku mmg nak cari baju kanak2 nie , dan tshirt. .. tapi tengok kualiti dan harga la ..ingat nak cari yang kualiti baik aje ..harga pun berpatutan dan boleh dapat untung laa ...emm leh pm aku info ko tak , nanti pergi sana aku singat tengok kedai ko
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:20 PM | Show all posts
aku tengok, ramai yang berminat nak dapatkan barang dari pemborong...

apa kata, korang luangkan masa, join perjumpaan hari raya ahad ni...

tak rugi datang...banyak info yang boleh dapat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2009 03:31 PM | Show all posts
perjumpaan kt mana yer? nk join leh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:33 PM | Show all posts
beli kt kedai ni kena borong ke? atau boleh beli sikit2? kita dkt je ngan The Mall nie, tp x penah g GM ... ingat nk singgah la jap..

tingkat 7 jual baju laki2 dan baju kanak2.. tingkat 6 jual baju tshirt muslimah...dan satu lagi minggu depan jual baju n aksesori sukan.
sinar_inspirasi Post at 29-9-2009 15:12
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:34 PM | Show all posts
aku ahad nie ada keja sikit , sebab tapak berniaga baru kat pahlawan walk bermula jumaat nie ...

sinar_inspirasi boleh share mcm mana nak jadi pemborong tak ...aku berminat sanggat nie . tapi bukan buka kedai borong kat kl/selangor la . tapi kat negeri2 lain ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:34 PM | Show all posts
perjumpaan kt mana yer? nk join leh ke?
rossa47 Post at 29-9-2009 15:31

rossa...

masuk thread "gathering hari raya"...sume info ada kat situ...

aku pun baru je kenal diaorg ni sume...datang je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:39 PM | Show all posts
70# rossa47

dah nama pun pemborong , kena borong la . tapi ada gak yang jual terus , tapi harga berbeza laaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:40 PM | Show all posts
TQ.. aku budak baru belajar.. tu sbb lom ada duit nk memborong..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:18 PM | Show all posts
Post Last Edit by sinar_inspirasi at 29-9-2009 16:20

71# anakpanah

datang laa gathering nanti.. aku cerita kat situ mcmana nak jadi pemborong..

dan sapa2 nak jadi pemborong.. brg apa yg patut.. mcmana harga.. mcmana nak start.. modal berapa.. tmpt mcmana.. meh sini nak turunkan ilmu sikit yg ada nih..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:39 PM | Show all posts
sorry la ...mmg tak dapat pergi ...

aku dah add ym ko , emm rasanya aku mmg dah masuk kedai ko nie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-9-2009 04:46 PM | Show all posts
meriahhnyer..
kalau de info tambah g ek..

pemborong selain pakaian ade x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 05:09 PM | Show all posts
aku nak tau gak pemborong kain tuala
pemborong seluar trek
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2009 02:29 AM | Show all posts
Post Last Edit by sinar_inspirasi at 30-9-2009 02:46

tuala ko bleh datang plaza GM.. murah2... sebelah je kedai aku..

insyaALLAh pemborong wall stiker pulak akan muncul dari kalangan forumer sini jugak... tunggu kemunculannya
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2009 11:11 AM | Show all posts
SEWA kedai kat plaza GM mahal tak ?

dgr cerita lepas nie nak bukak satu lagi Plaza GM kat kelang ...bulan depan start tak silap aku , depan jasco kelang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:16 PM GMT+8 , Processed in 0.095394 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list