CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 255652|Reply: 731

senarai pemborong [MERGE]

  [Copy link]
Post time 24-9-2009 08:00 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by elle_gogo at 28-3-2010 13:05

kita share2 kat sini pemborong2 yang ada d malaysia ni...
kot2 la kan ade yang dpt idea tuk wat bisnes..
pemborong baju ke kasut ke..yg blh bg harge murah kalau beli byk..ngan adress skali kalau blh
share2 ye...

contoh yang saya tgk kat thread sblm ni :pemborong baju kat jalan kenanga..

yg lain?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2009 10:21 AM | Show all posts
Aha..aku plak pemborong loose produk untuk aksesori wanita.  Sapa2 nak beli barang untuk buat aksesori kristal seperti kristal, tangsi, playar, divider, clasp, separator, mutiara serta mau blajar juga boleh hubungi atau datang ke..err..boleh alamat skali ke?
no 30, jln terentang 27/75, sek. 27, tmn alam megah, s.alam or www.megatdincrystal.com or col 016 906 3936.

.....harap ini bukan iklan ye........cuma memberitahu bahawasanya pemborong melayu untuk bidang ni pun ada..meh..meh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 10:45 AM | Show all posts
2# MegatDin

wah..menarik..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 11:40 AM | Show all posts
pemborong yang lain ada kat plaza GM (kat chow kit)...sinar (pakaian muslimah dll), badai (pakaian kanak2), faridali (kasut crocs)...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 11:41 AM | Show all posts
kalau nak cari pemborong brg vietnam(telekung,bj sukan,smocking dress,kain dll) pm liza ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 11:48 AM | Show all posts
kalau nak cari pemborong brg vietnam(telekung,bj sukan,smocking dress,kain dll) pm liza ye
saliza1979 Post at 24-9-2009 11:41

liza...

kedai kat mana...?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-9-2009 03:17 PM | Show all posts
raya dah lepas... aku tetap dengan pemboron

pakaian dewasa - berkualiti

pakaian kanak2 ( jeans kanak2 akan masuk minggu depan dan kemeja)

baju tshirt muslimah ( katalog akan siap bln depan ) dengan design2 terbaru.. pengedar dan agen masih diperlukan

jersi dewasa dan kanak2.. bln depan masuk dalam 2000 lai..

dye print baju dan kelengkapannya - sebulan lagi masuk

kemungkinan pampers n pencuci akan masuk juga..dlm proses
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 03:25 PM | Show all posts
raya dah lepas... aku tetap dengan pemboron

pakaian dewasa - berkualiti

pakaian kanak2 ( jeans kanak2 akan masuk minggu depan dan kemeja)

baju tshirt muslimah ( katalog akan siap bln depan ) ...
sinar_inspirasi Post at 24-9-2009 15:17


sinar, klu n k jd agen camne?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2009 03:29 PM | Show all posts
8# lostnfaun

bleh bleh....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 05:19 PM | Show all posts
Sinar..sy pun nak jadi agen bhg selatan JB.dah ada ke agen dr JB.lagi satu nak blajar ambik terus di china bole x?

my contact no.0127050tigalapantiga .

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 07:19 PM | Show all posts
Sinar..sy pun nak jadi agen bhg selatan JB.dah ada ke agen dr JB.lagi satu nak blajar ambik terus di china bole x?

my contact no.0127050tigalapantiga .

TQ
abb7997 Post at 24-9-2009 17:19


bleh bleh.. nanti ada masa sesuai saya hubungi...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 07:33 PM | Show all posts
sy agen dr jb..kwsan utara..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2009 10:41 AM | Show all posts
tq..kongsi info..
moga2 pasni ade yg dpt idea tuk wat bisnes..

ada x sp2 tau pemborong beg especially hnadbag?..
kalau de,bagitau ye..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2009 10:42 AM | Show all posts
silap eja..handbag..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 10:44 AM | Show all posts
13# zaydatul

dah try pegi plaza GM ke...?

dengar crite, kat sana macam2 ada...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2009 10:46 AM | Show all posts
Sinar..sy pun nak jadi agen bhg selatan JB.dah ada ke agen dr JB.lagi satu nak blajar ambik terus di china bole x?

my contact no.0127050tigalapantiga .

TQ
abb7997 Post at 24-9-2009 17:19


nk blaja gak..
mcm mn nk ambik barang China ek?
ramai yg kata borong dari China lebih murah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-9-2009 10:49 AM | Show all posts
13# zaydatul  

dah try pegi plaza GM ke...?

dengar crite, kat sana macam2 ada...
zaidi_MZZ Post at 25-9-2009 10:44


plaza GM kat mn ek?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 10:53 AM | Show all posts
plaza GM kat mn ek?
zaydatul Post at 25-9-2009 10:49

kat chow kit (lorong haji taib)...

ko duk kat mana...?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 11:45 AM | Show all posts
tak susah...datang je.. isnin kedai aku baru operasi... cuti lama sikit raya tahun nih..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 12:18 PM | Show all posts
19# sinar_inspirasi
kedai ko kat gm tu tingkat brapa, jual apa?  sbb aku pun kadang2 suka gak merayap kat gm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.089220 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list