CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 41317|Reply: 611

BFKU BERKIRA! (LATEST UPDATE ~ PAGE 25 - AFTER A YEAR - DIA CARI AKU BALIK!

[Copy link]
Post time 23-8-2009 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by [Red^Ribbon] at 26-12-2011 11:28

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2009 12:13 PM | Show all posts
uwah3.. byk sangat la ko punya komen ttg dia.. ko dapat terima dia ka idak ni? kalau rasa beliau bkn taste ko... silalah mencari boyfren lain... baru kenal sebulan eh? dalam hubungan mmg kena give & take... pada pendapat aku la...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:13 PM | Show all posts
jawapan kepada persoalan ko nie senang ajer...

bak kata kak pinoe..

amik ajer tajul...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:14 PM | Show all posts
Aku kurang setuju pasal laki tu bila dia cakap nak break bila x sependapat. yang lain2 biasa la, dah kawin nati baru dia x berkira, Tak salah sebenarnya sekali sekala anda belanja dia makan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:16 PM | Show all posts
apsal tbe2 aku baca, mcm ko plak yg berkira?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:17 PM | Show all posts
Aku kurang setuju pasal laki tu bila dia cakap nak break bila x sependapat. yang lain2 biasa la, dah kawin nati baru dia x berkira, Tak salah sebenarnya sekali sekala anda belanja dia makan :lovelines ...
bacteria82 Post at 23-8-2009 12:14

kan....

sekarang ine .. berapa kerapkah ko kuar dengan boifren ko?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2009 12:17 PM | Show all posts
apsal tbe2 aku baca, mcm ko plak yg berkira?

miszdidi Post at 23-8-2009 12:16


perempuan sume samer..


larikkkkkkk

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2009 12:19 PM | Show all posts
uwah3.. byk sangat la ko punya komen ttg dia.. ko dapat terima dia ka idak ni? kalau rasa beliau bkn taste ko... silalah mencari boyfren lain... baru kenal sebulan eh? dalam hubungan mmg kena gi ...
missdiyana Post at 23-8-2009 12:13


tah...aku rasa sbb baru sgt kenal. mungkin kena mendalami lagi kot...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2009 12:20 PM | Show all posts
tak salah pun kalu blanja dier makan.....tak semestinya kene ikut tradisi family
awak je....tradisi family dier dibuatnyer lain....awak kene la respect jugak....

takpun susah2 awak break je la ngan dier.....jgn sebab awak dah lewat 20an...
aper yg ader je awak rembat......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2009 12:20 PM | Show all posts
jawapan kepada persoalan ko nie senang ajer...

bak kata kak pinoe..

amik ajer tajul...

stingbeh Post at 23-8-2009 12:13


err tajul tu haper?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:20 PM | Show all posts
kenapakah aku rase ko byak songeh dan kaki komplain? {:2_70:}
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:21 PM | Show all posts
perempuan sume samer..


larikkkkkkk


stingbeh Post at 23-8-2009 11:17


ni sepupu sepapat banker gak nih...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:21 PM | Show all posts
byk lah ko nye komen....tkmo tinggalkan ajer..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2009 12:21 PM | Show all posts
Aku kurang setuju pasal laki tu bila dia cakap nak break bila x sependapat. yang lain2 biasa la, dah kawin nati baru dia x berkira, Tak salah sebenarnya sekali sekala anda belanja dia makan :lovelines ...
bacteria82 Post at 23-8-2009 12:14


aku bukanlah berkira sgt. tp sbb kami baru sgt declare. dah tunjuk tak puas hati dia. aku jenis tak suka org mengarah aku owh hari ni awak kena belanja sy makan, sy xkira. aku jenis yg buat benda dengan kerelaan aku. dan aku tau aku bkn jenis kedekut. dgn dia ni, mgkn sbb aku masih mengevaluate beliau lagi kot. masih dlm proses itew
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:21 PM | Show all posts
apsal tbe2 aku baca, mcm ko plak yg berkira?

miszdidi Post at 23-8-2009 12:16


aku slalu sama ngn kau
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:23 PM | Show all posts
tah...aku rasa sbb baru sgt kenal. mungkin kena mendalami lagi kot...
[Red^Ribbon] Post at 23-8-2009 11:19


no wonder la.. baru sangat kenal..
yang mana tak kena tu ko tegur2lah dia dengan cara steady..
manusia ni tak sempurna.. kalau ko rasa dia yg terbaik utk ko.. go on saja..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-8-2009 12:23 PM | Show all posts
kan....

sekarang ine .. berapa kerapkah ko kuar dengan boifren ko?
stingbeh Post at 23-8-2009 12:17


aku keluar dengan beliau dalam kekerapan 3-4 kali seminggu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:23 PM | Show all posts
err tajul tu haper?
[Red^Ribbon] Post at 23-8-2009 11:20


tajul tu forumer sini la.. single & available gitu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2009 12:24 PM | Show all posts
kenapakah aku rase ko byak songeh dan kaki komplain? {:2_70:}
wekwek1 Post at 23-8-2009 12:20


erk??

aku ni byk songeh banyak komplen ke?? ye ke?

nape aku tak perasan ek selama ni...hahahaahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2009 12:24 PM | Show all posts
aku keluar dengan beliau dalam kekerapan 3-4 kali seminggu.
[Red^Ribbon] Post at 23-8-2009 11:23


whoaa... kerapnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 03:30 AM GMT+8 , Processed in 0.111142 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list