CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 19974|Reply: 63

Maybank2u delete

[Copy link]
Post time 23-7-2009 05:15 PM | Show all posts |Read mode
Edited by zarina79 at 27-6-2017 11:47 PM

Semua dah selesai

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:31 PM | Show all posts
erk, simpati kat ko...
xwat repot polis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:32 PM | Show all posts
ko try bukak thread kat current issue, kat sane ramai sket org, lgpon nih kire current issue gak
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:34 PM | Show all posts
Post Last Edit by bawanghitam at 25-7-2009 22:49

google, .......

dah report polis ngn bank ker??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:35 PM | Show all posts
aku try google name mamat tuh kat google, mcm byk je kuar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:36 PM | Show all posts
pergi la report polis.. mana tahu boleh mintak alamat bank mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:40 PM | Show all posts
Post Last Edit by Santeira at 23-7-2009 17:42

1# zarina79


dah report kat maybank tak pasal menda ni?

jangan delete email tu.

pasal link email ni, phising email nama dia, dah byk kali maybank bagitau pasal menda ni, jangan bukak link maybank2u dari email atau mana2 link kat website selain http://www.maybank2u.com.my , jangan bagi TAC kat orang x tentu pasal. nak membebel pun kesian kat you. mintak nasihat kat maybank dulu camana.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:43 PM | Show all posts
report polis bagi no IC, keje polis la cari org tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 05:55 PM | Show all posts
one of the reason kenapa i tak buat any bank transaction thru online sebab kes macam ni lah..

i lagi rela bersusah payah pegi bank terus walaupunnnnnnn hati tu panas je nak mencari parking bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 06:08 PM | Show all posts
rasa cam tak sabar lak kan.. banyak ker dia amek?? jahat ler derang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 06:52 PM | Show all posts
sedih lak aku rasa.. nanti kalau ada apa2 news, gitau sini ehh.. mintak2 dpt balik duit awak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 06:53 PM | Show all posts
Apa pihak ban kata masa report ?

Ni yang buat aku tambah khuatir dgn perbankan talian nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 07:05 PM | Show all posts
sian nye kat akak...sabar ye kak...bank ckp ape?diorang xleh detect ke mamat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2009 08:50 AM | Show all posts
takde sape kenal ke mamat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2009 10:29 PM | Show all posts
Tak tau nak ckp apa la... Mmg aku F**k la org yg suka makan duit haram ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2009 10:47 PM | Show all posts
alhamdulillah.. bagus laa kalau dapat balik..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 08:09 AM | Show all posts
hahaha.. nasib dia settle.. kalau tak.. kompem satu dunia interent neh memang akan cari dia..
tapi.. orang yang terlepas gini akan buat perkara yang sama.. percaya la..

p/s: ape bodoh bena la dia neh.. dah tahu google nama penuh lagi mau buat jahat ka.. bangang

p/p/s: please dun use online banking.. bukan tahap tu je.. kalau diorang tak tahu TAC num pun dia leh bypass dan korang tak tahu langsung pun duit korang dah ilang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2009 12:24 PM | Show all posts
Tumpang gembira dengan perkembangan positif dari puan, semoga ini akan dijadikan iktibar kepada semua pengguna.

Harap si pelaku akan terima hukuman sewajarnya kerna perlakuan itu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2009 01:57 PM | Show all posts
hmm ada kawan saya pun pnah hilang duit kat maybank. 1st time hilang dlm 3k. dia repot kt bank, tp senyap je. dia pun x repot polis. 3k je. then 2nd time hilang 7k pulak. yg tu dia pi repot polis n bank skali. last2 bank trace duit tu dah merayap p sampai ke jepun bagai... dah kuar ke akaun international plak. tapi masalahnya dia x guna online transaction pun. tatau mcm mana duit tu boleh hilang. dia perasan pun coz dia buat loan, so org tu call ckp loan dah masuk. then dia p cek tgk kat ATM machine, pastu tgk takde. cek statement, duit dia dah kene withdraw 7k. tp dlm siasatan lg ler..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 04:23 PM | Show all posts
NASIB BAIK LAH KES INA NI SENANG.... AKAUN ORG MALAYSIA JUGAK.. KLU AKAUN INTERNATIONAL TERUK JUGAK INA... ADA LAH BARU2 NI MAMAT TU SMS 5 / 6 KALI SURUH BUKA BALIK AKAUN BANK DIA..WALAUPUN DIA TAK BA ...
zarina79 Post at 30-7-2009 18:10


Ina,napela nk kesian kat die..die tu suka hati nak amek duit org.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.112088 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list