CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 3

 Close [Copy link]
Post time 9-8-2009 12:45 PM | Show all posts

ni aku tak tau la ape yg aku nak buat,,,,aku anggap abstract ajelah...takde penjelasan khusus...cuma aku suka tgk benda yang tenang mcm nih....lembut...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2009 01:16 PM | Show all posts


yang ini yang kedua...
tengah bikin satu lagi..
sapa yang komen terima kasih ye..
selasa ni nak kena present..
doakan aku ye..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 01:57 PM | Show all posts
Post Last Edit by sideway at 9-8-2009 15:00
yang ini yang kedua...
tengah bikin satu lagi..
sapa yang komen terima kasih ye..
selasa ni nak kena present..
doakan aku y ...
dune1989 Post at 9-8-2009 01:16 PM


dah ok dune...cuma teman rasa pantulan perkataan tu mike kena kurangkan lagi transparency dia....bagi nampak bayang2 sikit je...pastu yang perkataan MENU tu...rasanya tak perlu ada pantulan bayangan....itu saja teman pikior...

ni contoh maksud teman...




ni plak navigation button... teman buat cincai je ni...heeeee....

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 02:40 PM | Show all posts
http://img41.imageshack.us/img41/5804/95647014.gif
ni aku tak tau la ape yg aku nak buat,,,,aku anggap abstract ajelah...takde penjelasan khusus...cuma aku suka tgk benda yang tenang mcm nih....lembu ...
sideway Post at 9-8-2009 12:45 PM


ni macam corak langit yang salut kaler hijau je?
nyway gambaran ini seperti kotak susu ducth lady je..
nice one very calm grafik nih..
saya rasa boleh jadi wallpaper
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 03:03 PM | Show all posts
ni macam corak langit yang salut kaler hijau je?
nyway gambaran ini seperti kotak susu ducth lady je..
nice one very calm grafik nih..
saya rasa boleh jadi wallpaper
dune1989 Post at 9-8-2009 02:40 PM

Hahahaha.....kelako weh....ikut mike lah nak panggei ape pon...teman pon tak taulah...mcm susu dutch lady...tak tahan teman nak gelok...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 03:09 PM | Show all posts
Post Last Edit by sideway at 9-8-2009 15:00



dah ok dune...cuma teman rasa pantulan perkataan tu mike kena kurangkan lagi transparency dia....bagi nampak bayang2 sikit je...pastu yang perkataan  ...
sideway Post at 9-8-2009 01:57 PM


oh ok,nnt teman oter balik..yg perkataan tuh..
cume yg navigation button tuh maybe tak seswai..
sebab tema teman utk ala2 corporate gitu..
target user adalah orang dewasa..

design navigation mike buat itu nice dan rasa seswai utk theme reality cam promote kereta atau gadget..
nice for you
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 04:46 PM | Show all posts
Semalam layan sikit citer war inc.
Hari ni aku dapat nie.


Gambar dari War Inc movie, (New Crime Production)
Font The Godfather
Calit merah aku trace dari American Gangster
buildings aku tiru sikit2 dari Eschelon Conspiracy poster..heheh tak jumpa a vector building lawa..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 04:49 PM | Show all posts
Awesome...creative....good job bro....
sideway Post at 9-8-2009 09:36


heheh .. thanx
harap tunjuk ajar ...

aritu tengah giler sikit nak buat logo ntah paper ntah ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2009 05:28 PM | Show all posts
oh ok,nnt teman oter balik..yg perkataan tuh..
cume yg navigation button tuh maybe tak seswai..
sebab tema teman utk ala2 corporate gitu..
target user adalah orang dewasa..

design navigation ...
dune1989 Post at 9-8-2009 03:09 PM

heeeeee...ok2 teman paham maksud mike...sama2 kita upgrade skills memasing....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 05:36 PM | Show all posts
Semalam layan sikit citer war inc.
Hari ni aku dapat nie.


Gambar dari War Inc movie, (New Crime Production)
Font The Godfather
...
abemus Post at 9-8-2009 04:46 PM


good idea...cuma bro kena kemaskan sikit pada sambungan word tu..overall mmg mantap....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 05:38 PM | Show all posts
heheh .. thanx
harap tunjuk ajar ...

aritu tengah giler sikit nak buat logo ntah paper ntah ...
abemus Post at 9-8-2009 04:49 PM

mana ade tah paper bro...cun tu..kemas... ikhlas ni bukan bodek taww..? heeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 09:00 PM | Show all posts
Semalam layan sikit citer war inc.
Hari ni aku dapat nie.


Gambar dari War Inc movie, (New Crime Production)
Font The Godfather
...
abemus Post at 9-8-2009 04:46 PM


cantik la nice..
cume line merah tuh kena tacap lg supaya nampaklg berdarah he4..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 09:01 PM | Show all posts


the third one..
kalau ikut ketiga2.. mane ok?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2009 09:33 PM | Show all posts






senang sket nak wat comparison..
apa korang komen aku copy nih..
nak bikin pembaharuan..
tolong ye..terima kasih ssemua
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:32 AM | Show all posts
http://photos-p.friendster.com/photos/08/46/13836480/1_988636782l.jpg

the third one..
kalau ikut ketiga2.. mane ok?
dune1989 Post at 9-8-2009 09:01 PM

dah cun dah tu teman nengok....heeeeee.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 07:39 AM | Show all posts

ni teman buat dikala boring....melanda.....heeeeeeeeee

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-8-2009 11:33 AM | Show all posts
Sorry... aku sibuk sket pagi ni... tak sempat nak bagi credits and bagi comments. Kang later aku masuk balik.

BTW, malam kang aku nak announce card design mini contest sini - thanks to cinta_ungu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 12:28 PM | Show all posts
Sorry... aku sibuk sket pagi ni... tak sempat nak bagi credits and bagi comments. Kang later aku masuk balik.

BTW, malam kang aku nak announce card design mini contest sini - thanks to cinta_ungu.  ...
0001 Post at 10-8-2009 11:33 AM

ok momod......
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 04:56 PM | Show all posts
http://img297.imageshack.us/img297/497/ydr.png
ni teman buat dikala boring....melanda.....heeeeeeeeee
sideway Post at 10-8-2009 07:39 AM


very nice..
tumpahan darah memang berkesan..tapi titisan tuh kena vector kan lagi..
background pon tak kosong..
jadi well balance artwork nih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2009 04:57 PM | Show all posts


aku lupe la, ni artwork time sekolah menengah dulu he4

gile noob he4..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 10:49 PM GMT+8 , Processed in 0.089466 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list