CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 3

 Close [Copy link]
Post time 23-7-2009 04:31 PM | Show all posts
51# miza86

boleh...bila tu besday?


fuhh cari ni makin teruk laaaa....slow dan sgt2 slow
dang_anum Post at 22-7-2009 16:31


lmbt g... 24okt..
tp leh la nk letak dlm kalendar siap2..
rini bday my sis...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2009 05:32 PM | Show all posts
61# miza86

ok...nanti 2-3 ari nak sampai besday ingatkan balik...

arini ker??? happy besday utk kakak miza (sori....tak sempat nak wat card....jap lg ada kelas)

**kapuff**
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2009 06:50 PM | Show all posts
57# 0001

yes!yes!

sayang ko la sifu.....mmg menjadi....heheheheh...

skrg idup aku sudah kembali ceria....:pompom::pompom:
dang_anum Post at 23-7-2009 12:12

Ish... jgn cakap kuat2... kang ada orang nak pancung aku plak!

Seriously, kebetulan sebelum ko tanya tu aku pun mengalami benda tu and baru rajin nak korek2 tengok apa yg menyebabkan keslowan tu... dah jumpa solution apa lagi? Share2 lah kan?





PS. Lain kalai sebut tu pelahan2 takpe...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2009 06:53 PM | Show all posts


oobi Post at 23-7-2009 13:24

This is nice. Love the way u atur/overlap the NAVIGATOR... and the top-most text is filled ngan translucent image. Mata asyik nak belek2 each layer NAVIGATOR tu. Good job!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2009 07:04 PM | Show all posts
61# miza86

ok...nanti 2-3 ari nak sampai besday ingatkan balik...

arini ker??? happy besday utk kakak miza (sori....tak sempat nak wat card....jap lg ada kelas)

**kapuff**
dang_anum Post at 23-7-2009 17:32

Apa kata kita buat mini-contest untuk birthday card? Sesiapa sini yang bday lagi seminggu gitu, PM kat aku bdate dia... pastu aku announce kat sini. Setiap forumer leh submit satu jer card... tapi setiap kad tu kena ada a few things yang akan aku require di letak/guna (design element, text, color, size etc). Kalau kad tu memenuhi criteria tersebut, aku bagi 50 ketul.

Aku rasa cara ni korang dpt pratikkan teknik2 photoshop and improve lagi kerja2 korang.

Amacam?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2009 12:07 AM | Show all posts
65# 0001

setuju!!!


errrrr.....besday aku ari yg ke dua puluh satu dlm bulan kedua terakhir..... ek sifu... ekekeekek
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2009 06:07 PM | Show all posts
Post Last Edit by akumirul at 24-7-2009 18:18

artwork latest:



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 10:50 AM | Show all posts
65# 0001

satu je kew ? Maksimum 2 la , kasi meriah sket

sokong!! :pompom:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2009 10:54 AM | Show all posts
59# oobi

oobi dah taraf pro la   Artwork seme smart2
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 10:57 AM | Show all posts
66# dang_anum

noted   Maknanya bulan sblas kan .Shirota bulan 12.

Err nomod , klo buat bday contest utk shirota vley tak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 01:27 PM | Show all posts
70# mee_maggie

lama tak nampak mee....pegi mana?

mana vleh....masa besday jinjin pun takder....

shirota bln 12 ek....org kata....yg lahir dlm bln 12 ni tecit2...comel2 jer org nyer...tp.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2009 08:38 PM | Show all posts
71# dang_anum

dengki   

Mana dpt ajaran sesat tuh Owang lahir bulan 12 aruslah besau2 , klo tak caya tanya pacit santa

Tak kemana,  skrg nie rehat berphotoshop kejap , nak layan drama2/filem2 yg dah termiss dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2009 10:16 AM | Show all posts
@dang_anum: Nanti remindlah aku seminggu sebelum bday tu ek?

@mee_maggie: Nope...seketul sorang sahaja. Lagipun setiap kad tu takkan senang sangat nak buat - akan ada beberapa criteria/effects yang akan diperlukan. Ngehngehngeh. And no, kad only for forumers sahaja yg 'register' ngan aku yg akan masuk dlm contest tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2009 12:12 PM | Show all posts
73# 0001

wah....mcm mencabar jer bunyi nyer.....mau angkat kain putih camni....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2009 08:16 PM | Show all posts
0001 - ta vley ka

dang_anum : tapa nanti mee remindkan nomod. Err klo rakan2 yg remind tapa kan? forumer sini byk yg segan2 kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2009 01:07 AM | Show all posts


Hepi bezday utk diriku..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2009 01:26 AM | Show all posts


hati2 la sape motor yg ade box...
nnt kena sumpahan gini..hu4

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-7-2009 09:19 AM | Show all posts
73# 0001

wah....mcm mencabar jer bunyi nyer.....mau angkat kain putih camni....
dang_anum Post at 28-7-2009 12:12

Mencabar - adalah sket.
Payah - tak sangat - kalau ada benda2 pelik yang aku nak, akan aku letak tutorial dulu.

Key thing is aku harap ngan cara ni, uols akan dpt some useful tips untuk korang apply in your future photoshop work.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-7-2009 09:21 AM | Show all posts
0001 - ta vley ka

dang_anum : tapa nanti mee remindkan nomod. Err klo rakan2 yg remind tapa kan? forumer sini byk yg segan2 kekdahnye
mee_maggie Post at 28-7-2009 20:16

Tolong remindkan takpe...diterima dan dialu2kan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2009 09:37 AM | Show all posts


:pompom::pompom::pompom:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 11:32 PM GMT+8 , Processed in 0.180073 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list