CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 4874|Reply: 15

Institut Hafiz kat Klang

[Copy link]
Post time 12-3-2009 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Tumpang tanya Institut Hafiz kat klang tu wujud lagi ke?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-3-2009 01:55 PM | Show all posts
copy paste je...hihihi

Kolej / Ma'ahad Hafiz, Jalan Batu 3, 41300 Klang,
Selangor Darul Ehsan
Tel: 03-3342 5872 / Fax: 03-33410
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 01:57 PM | Show all posts
wujud lagi........
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:01 PM | Show all posts
yang sebelah sungai KLANG tu ke..??bangunan sebelah ngan BSN KLANG..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2009 02:04 PM | Show all posts
kita belajar kat situ 80an... lama dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:28 PM | Show all posts
Rasanye masih ade lg institut tu kat klg. Sebelah BSN je kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:31 PM | Show all posts
wujud je lagi...skrg sebelah mydin pon bangunan die gak
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:32 PM | Show all posts

Balas #7 nanie\ catat

sblh mydin mana?
yg kat plaza mpk tu ke?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-3-2009 02:32 PM | Show all posts
Wujud lagi, studentnya pon ramai lagi.. tapi dah x seramai dulu, maybe lokasi tu kat bandar kurang sesuai kot untuk jadi pusat tahfiz.. kalau awal 2000 dulu aku tengok ramai tul studentnye, penuh la the store ngan budak2 tu, tapi skarang macam sekumpulan je..

P/S : kalau nak tanya apa2 pasal Klang, masuk je benang Klang yeee, insyaAllah warga2 Klang boleh tolong nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:33 PM | Show all posts

Reply #7 nanie's post

Sebelah mydin tu bukan bangunan dia, tapi hostel diorang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:41 PM | Show all posts
bagus ada tempat tahfiz kat Klang..tapi sesuai ke dengan persekitaran sekarang ni..

takde ke tempat-tempat yang aman n tenteram sket..

ni kalau lepas abis klas, berbondong-bondong bebudak tahfiz tu kuar..ngan panorama pompuan yang seksi meksi..kurenngg sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:44 PM | Show all posts

Reply #8 ms_oji's post

ha ah...sbb pagi2 kan sangkut kat jem atas jembatan tu...ade pasan signbod institut hafiz ni kat seblah mydin tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:45 PM | Show all posts

Reply #10 princebrunei's post

same je la tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2009 02:52 PM | Show all posts

Reply #13 nanie's post

X sama.. sebab selain hsotel student2, kat situ ugak hostel pekerja2 restoran mamak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2009 11:40 PM | Show all posts
suatu ketika dulu INS HAFIZ ni memanag masyhur
dulu dekat ngan greatwall kan

rasanya dekat sg buloh kuala selangor tu ada satu kan
dekat ngan peladang tuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2009 07:01 PM | Show all posts

Reply #1 mie07's post

ooo...

wujud... masih ada berdiri lagi ditempat nyer...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 08:28 AM GMT+8 , Processed in 0.081485 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list