CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3285|Reply: 15

ip lab..........

[Copy link]
Post time 8-3-2009 03:13 PM | Show all posts |Read mode
saper biase pakai software nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2009 03:35 PM | Show all posts
so apa isu dan toipik discussion yg boleh dikembanagkan daripersoalan ini? apakah kupasan yg perlu difirkan?
ni boleh tanya board computer kot?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 03:37 PM | Show all posts
apa itu IP?

menarik ni ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 03:43 PM | Show all posts
ok...ip lab ni..software tuk kira area tuk gambar yang kecikkkkkkkkkk cinonettt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 03:43 PM | Show all posts
agak kagumla fes time pakai tuh...tapi rerupenye lom tau pakai betui2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 03:48 PM | Show all posts
nk tepek pic.tapi ni half jelah...yang betui2 takleh




contohnye...tapi gambar nih tak clear...pastutnye alde line yitam kt tengah tape ni yakni mewakili supercon...tapi sbb takleh kire ngan mata kasar so terpakse pakai softwarte ni
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-3-2009 03:50 PM | Show all posts

Reply #4 emiliahani's post

more words , kupasan from you ? like adakahini software untuk proses imaging data , graph  tapi kan entahlah thread ni  sesuai ker tak ..tapi cuba tanay those kat board  photography ker software ker u know  kot kot depa boelh bagi info?

what do you think is the best act?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 03:51 PM | Show all posts
tu gambat supercon ductor?

oh you buat research on superconductor?

u bidang apa ?  this is interesting
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-3-2009 03:57 PM | Show all posts
bidang fizik...sains industri....mmg interesting
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 04:13 PM | Show all posts

Reply #9 emiliahani's post

u seemed scared? why? tak pa i tak tanya  dah kaitan tinggi dgn halaju or Newton ke kilopascal no no ....
so i tanya like

bidang industrial phyisc ni dia kaitan dgn apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2009 04:15 PM | Show all posts
ehehehehe..ingat semua ek... ..ikutla projek...my projek moro to fabrication of superconductor
Originally posted by mbhcsf at 8-3-2009 16:13
u seemed scared? why? tak pa i tak tanya  dah kaitan tinggi dgn halaju or Newton ke kilopascal no no ....
so i tanya like

bidang industrial phyisc ni dia kaitan dgn apa?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 04:30 PM | Show all posts

Reply #11 emiliahani's post

hmm....interrsting tapi ni pubic forum ler tak le kot bincang openly nanti IP related issues lah pulak , kan?

so minat betul lah yer dgn fizik industry - apa yg didefinikan oleh fizik industri tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2009 09:01 PM | Show all posts

Balas #12 mbhcsf\ catat

ye, sokong utk tahu apa itu sains industri,
ada kaitan dgn aku ni skit, utk buat keputusan pulak tu...

err...adakah org2 sains industri ni ada basc ttg electronic, ttg kualiti....

IP lab - err...boleh jelaskan tak adakah sofware ni perlukan ketepatan, or
just perlukan bacaan kasar bagi saiz imej tu..
???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2009 08:10 AM | Show all posts
klo degree...die ade kimia industri...fizik industri....kos ni lagi senang dpt kje dr yang pure nye...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2009 08:11 AM | Show all posts
fizik industri my fren ade kat utm....mmg besla tengok die nye silibus...more to engin
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2009 10:10 AM | Show all posts

Balas #15 emiliahani\ catat

itu la bunyi nya....fizik industri...
sains yg di aplikasikan utk permudahkan kehidupan = engineering....
fizik satu cabang sains....= engineering la

hahah...mungkin aku silap...

ada application dr seseorg grad fizik industry, apply for engineer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:38 PM GMT+8 , Processed in 0.082176 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list