CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 27659|Reply: 36

Raja Azhar

  [Copy link]
Post time 16-2-2009 11:57 AM | Show all posts |Read mode
aku terbaca dlm majalah pengantin (kalu tak silap) raja azhar kawin lagi....dia 56 isterinyer 30...setau aku dia ada ister yg lumpuh kan lepas kena stab di tulang belakang...kalu sesapa tau kisah dia ni leh share....aku ingat lagi dorang ni kalu kuar public cam loving giler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2009 02:25 PM | Show all posts

Balas #1 choclatemousse\ catat

Dia dah ceraikan Charmaine Winifred tu bulan 11 tahun lepas
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 02:51 PM | Show all posts
sape raja azhar?
sultan kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2009 03:04 PM | Show all posts
loh yer ker....katanyer loving gak leh cerai-berai la plak....tu la tgk gambar dia time akad nikah ngan yg baru ni dia nangis....aku agak dia bercerai idup...betui rupernyerrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2009 03:05 PM | Show all posts
pelukis tu ler...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 06:47 PM | Show all posts
ada baca artikel pasal perceraian dia, katanya kalo bini dia x balik Malaysia jatuh cerai.... sapa ada jumpa artikel tu please paste kan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-2-2009 06:58 PM | Show all posts

Reply #6 yipun78's post

asal bini dai tak balik malaysia......yip
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:07 PM | Show all posts
sekarang dia ada bukak kedai ke galeri gitulah
kawan aku ada ternampak
tapi dia tak ingat shopping complex mana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2009 07:07 PM | Show all posts
Originally posted by orkit at 16-2-2009 06:58 PM
asal bini dai tak balik malaysia......yip


bini dia south american kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:08 PM | Show all posts
Originally posted by choclatemousse at 16-2-2009 11:57 AM
aku terbaca dlm majalah pengantin (kalu tak silap) raja azhar kawin lagi....dia 56 isterinyer 30...setau aku dia ada ister yg lumpuh kan lepas kena stab di tulang belakang...kalu sesapa tau kisah ...


aku pun ada terbaca
terperanjat aku
sebab dulu masa dia dengan bini lama dia bukak galeri dekat yow chuan plaza
kemain romantic lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:09 PM | Show all posts
Originally posted by choclatemousse at 16-2-2009 11:57 AM
aku terbaca dlm majalah pengantin (kalu tak silap) raja azhar kawin lagi....dia 56 isterinyer 30...setau aku dia ada ister yg lumpuh kan lepas kena stab di tulang belakang...kalu sesapa tau kisah ...


a ah bini dia dulu kena stab dekat parking lot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:10 PM | Show all posts
Originally posted by yipun78 at 16-2-2009 06:47 PM
ada baca artikel pasal perceraian dia, katanya kalo bini dia x balik Malaysia jatuh cerai.... sapa ada jumpa artikel tu please paste kan


yip apasal bini dia balik negeri?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:25 PM | Show all posts
Dulu diorang ni ada galeri kat Plaza Yow Chuan. Isteri dia ni South African and nama Islam dia is Shahimah kan? Dia kena stab di parking lot Yow Chuan Plaza lah. Tapi tak lumpuh totally - after a few years, dia boleh jalan semula walaupun bertongkat.


Pernah nampak isteri dan anak-anak dia bershopping sambil tolak wheelchair dia.  Diorang ada anak sepasang.


Sayang ye, after 26 years berpisah jua. Ajal maut jodoh pertemuan di tangan Tuhan.


Rasanya sekarang the galeri di GE Mall. Not sure kalau still there.




Originally posted by kukulangau at 16-2-2009 07:09 PM


a ah bini dia dulu kena stab dekat parking lot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 07:29 PM | Show all posts
Originally posted by yamyam at 16-2-2009 07:25 PM
Dulu diorang ni ada galeri kat Plaza Yow Chuan. Isteri dia ni South African and nama Islam dia is Shahimah kan? Dia kena stab di parking lot Yow Chuan Plaza lah. Tapi tak lumpuh totally - after a ...


oo GE mall
i see
dulu raja azhar ni femes
sekarang senyap sikit
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 08:55 PM | Show all posts
galeri dia kat great eastern mall jln ampang....tu arrr pelik gk dlu dia ngan ex wife omputih dia bkn main loving lagik...last2 divorse gak...emmm...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 12:03 AM | Show all posts
ex wife dia kat Australia skrg dgn anak anak
dah boleh berjalan & sihat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2009 10:55 AM | Show all posts
saper raja azhar ni...

tepek la gamba dier and family lama ngan family baru...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 01:06 PM | Show all posts
aku tak kenal sape raja azhar nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 03:04 PM | Show all posts
klu tak silap dia ni orang Perak. Dia ni seorang pelukis handalan gak le.... itu jek yang aku tau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 03:38 PM | Show all posts
tau dia pelukis tu je..xtau la pulak kes wife dia kena stabbed ke ape ke..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 03:53 PM GMT+8 , Processed in 0.074619 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list