CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 24669|Reply: 153

Camera bag?

[Copy link]
Post time 4-2-2009 03:13 PM | Show all posts |Read mode
Korang bawak kamera-bag ker jalan-jalan?      
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2009 03:18 PM | Show all posts
  utk SLR camera ke?klau my sis bawak la time dia pg kelas sbb dia blaja fotografi
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 03:19 PM | Show all posts
Depends la ke mana aku pergi. Kalau pergi kedai runcit, aku tak bawak lah. Yg aku faham jalan-jalan ni maksundya leisure lah kan .. kalau macam tu sure aku bawak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 03:20 PM | Show all posts
mo, kau ada beg tak ?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2009 04:23 PM | Show all posts

Reply #4 stormyrain's post

aku ada....   

engkau dah ada beg tak?   --------
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2009 04:25 PM | Show all posts
hehehehe.....


cuba ko tanya si adie, dia dah ada beg ker tak?......   
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-2-2009 05:16 PM | Show all posts
hehehe...nak tergelak la pulok bc thread nih....
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 06:02 PM | Show all posts
Aku bawa kalau ada teringin nak menembak, kalau tidak tinggal ajer dirumah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2009 06:55 PM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 4-2-2009 16:25
hehehehe.....


cuba ko tanya si adie, dia dah ada beg ker tak?......   


topik plg best..hohoho..
aku? aku dh ade dh..(mo-mo nk racun la tu..)
korang pakai bag camera ape ek?
ape je brg yg korang leh masukkn?


aku bwk camera aku time pegi blk keje
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 08:00 PM | Show all posts
Originally posted by adiegani at 4-2-2009 06:55 PM


topik plg best..hohoho..
aku? aku dh ade dh..(mo-mo nk racun la tu..)
korang pakai bag camera ape ek?
ape je brg yg korang leh masukkn?


aku bwk camera aku time pegi blk keje


tak takut kena pecah ke cermin kereta atau parking dlm office?

Aku pakai bag galas ajer. Aku nak cari backpack la boleh masuk laptop sekali tapi mahal la..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 08:20 PM | Show all posts

Balas #10 fugutive\ catat

aku bwk camera masuk ofis..
gile ko..xberani aku nk tinggal..
nyawa tuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 11:10 PM | Show all posts

Balas #5 mo-mo\ catat

ada ... plastic beg tesco je
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2009 11:11 PM | Show all posts
aku ada la .. beg nikon tapi bukan beg ori laaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2009 12:26 AM | Show all posts
lawak2 sungguh thread ni..  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2009 08:07 AM | Show all posts
Originally posted by fugutive at 4-2-2009 20:00


tak takut kena pecah ke cermin kereta atau parking dlm office?

Aku pakai bag galas ajer. Aku nak cari backpack la boleh masuk laptop sekali tapi mahal la..huhu



payoh tu pakai beg galas biasa, kena pakai backpack dslr baru senang bawa gears. maknanya untuk bawa laptop engko pakai satu lagi beg laptop lah ni?...  kenapa ko tak gi tengok backpack dslr yang sekali boleh bawa laptop tu...  dia ada bahagian khas kat dalamnya untuk laptop, camera-body & lenses...    ish-ish-ish....  takkan beli kamera riban-riban pastu pakai beg biasa... nanti rosak kamera tu, rugi..   cuba ko tengok beg Lowepro atau Tamrac... dorang ada beg sekali dgn tempat laptop mcm tu. Tak rugi beli, benda mcm ni 'investment'  kata matsalleh..   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2009 08:40 AM | Show all posts



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2009 08:49 AM | Show all posts
tingat aku  time ktorang bawa kemera masok satu  hypermarket ni...

boleh guard dia masokkan kemere tu dalam plastik beg pastu dia kepilkan pengikat plastik tu...

plastik tu balut kemere je..pastu kemera gantung kat leher cam biasa.. terhina sungguh rasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2009 10:16 AM | Show all posts

Balas #15 mo-mo\ catat

he he...byk juga aku belajar dari kesilapan. Bila aku tgk sling bag aku mcm nyesal pun ada tapi takpe la
aku boleh pakai bila gi shot dekat2.

Betul ko cakap, kena invest jugak dulu aku ingat takut berlagak pro. Apapun dry box pun aku buat DIY punya idea dari forum2 jugak....huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2009 10:18 AM | Show all posts
Lowepro, Tamrac, KATA....   
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2009 10:18 AM | Show all posts

Balas #16 mo-mo\ catat

Kalau kawan2 nak cari aku suggest KATA, murah sikit dari lowerpro.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:34 PM GMT+8 , Processed in 0.090937 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list