CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5960|Reply: 131

VENEZUELA usir duta ISRAEL

[Copy link]
Post time 7-1-2009 02:36 PM | Show all posts |Read mode
[quote] Venezuela expels Israeli ambassador over Gaza CARACAS, Venezuela
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2009 02:47 PM | Show all posts
malu tgk pemimpin2 Islam skrg nih....takdak telor.......
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:49 PM | Show all posts
Originally posted by melia_star at 7-1-2009 02:47 PM
malu tgk pemimpin2 Islam skrg nih....takdak telor.......


nak lawan zionis kena pakai telor gak ker???
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:50 PM | Show all posts
negara arab yg ada hubungan diplomatik ngan israel pn takde telo cam venezuela ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:51 PM | Show all posts

Reply #1 mo-mo's post

mana pulak tok2 bomoh..tok2 dukun yg kononnya hebat "santau" org dr jarak jauh??

boleh la pakat santau geng2 zionis tuh beramai ramai
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:52 PM | Show all posts
negara kapir pon tau bertindak..apa tindakan negara islam cam malaysia ni?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-1-2009 02:53 PM | Show all posts
Originally posted by TanSriJess at 7-1-2009 02:49 PM


nak lawan zionis kena pakai telor gak ker???


laaa...telorkan banyak kegunaannya...

beruntunglah kepada mereka yang 'ada'...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:53 PM | Show all posts
Originally posted by echott1309 at 7-1-2009 02:52 PM
negara kapir pon tau bertindak..apa tindakan negara islam cam malaysia ni?


Apa plak cadangan konkrit ko utk k'jaan malaysia disebalik pertanyaan tuh??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2009 02:54 PM | Show all posts

Balas #5 TanSriJess\ catat

uiks siap nak antar santet lagik tu.. kang kurafat pulak kang
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:56 PM | Show all posts
Mesir dan Jordan yg bersempadan ngan Palestin tu pun tak halau Duta Israel.........negara jauh lak yg sebok2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:57 PM | Show all posts

Balas #7 lufmn\ catat

apa kena mengena telo pulak? apa diaorg duk pikir pakai telo ke bukan pakai otak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:58 PM | Show all posts

Reply #9 michiru_iko's post

hahhaha...

cadangan aku tu sekadar hiasan saja
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:58 PM | Show all posts

Balas #10 revolusi_30\ catat

rasenye daorng tu tdo dlm sedar kot....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:59 PM | Show all posts
kalau kita sebok2 palestine merdeka ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 02:59 PM | Show all posts

Balas #12 TanSriJess\ catat

cadangan pun ada kategori hiasan ek ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 03:01 PM | Show all posts

Balas #14 anakomar\ catat

tgk canner arr care seboknyer tu, yg membina ke yg menyusahkan diri.
huhuhu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2009 03:03 PM | Show all posts
it proved the fact  yang anti palestine tu sebenonya oang2 arab islam tu sendiri

hangpa tau ka dalam semua bangsa arab di middle east tu..paling moderen, articulate ilmiah dan intelek tu adalag palestinian?

arab saudi? chehh...raja depa pun depa bunuh taun 70an jek dulu sebab raja ni suruh azan di perdengar di corong radio tau

kolot gila

now seme tok arab terhegeh2 pembangunan..tenguk tu sedare mare korang seme larik ke dubai carik pulus lebih kan kan kan?

walhal mesia kita sejak 70an, sejak arwah razak dah mula kan..tu di gelar dia Bapa Pembangunan Malaysia

islam yang satukan TRIBES arab tu dan jadikan depa bangsa terpuji sampai 2 pertiga dunia ni depa konker..utara peranchis tu depa pih, nusantara pun depa sampai, kalo tak kerna caligh mati, tentera di utara peranchis tu duk pulun habis western europe so seme benua dalam dunia ni sudah depa jelajah..seme tu sebab percaya Islam.

ruang yang kita cite tu ialah ruang BUDAYA, cerita hidup manusia , yang dalam AGAMA ISLAM di benarkan berselisih, bukan mende MAKTUB or tetap . So kalo terpaksa angkat pedang dan balun..we will do it asal jangan melampau

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2009 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by echott1309 at 7-1-2009 14:52
negara kapir pon tau bertindak..apa tindakan negara islam cam malaysia ni?



tindakan kita negara Islam ni pula adalah "mengutuk sekeras-kerasnya" (sahaja)....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 03:05 PM | Show all posts
nasib baik kita takda diplomatic ties ngan Israel. kalau venezuela leh halau Israel Amb, asal pak Arab tak leh buat camtue? nampak sgt dia org ni mmg sekutu kuat Israel :@
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2009 03:05 PM | Show all posts
Originally posted by TanSriJess at 7-1-2009 02:51 PM
mana pulak tok2 bomoh..tok2 dukun yg kononnya hebat "santau" org dr jarak jauh??

boleh la pakat santau geng2 zionis tuh beramai ramai



setan/jin yg dok kat israel tu lg besau siott ... sekali ngap je, abis semua bomoh santau kat sini

teruskan memboikot........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.073644 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list