CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 2635|Reply: 46

Shah Rukh Khan vs David Arumugam (Alleycats)

[Copy link]
Post time 22-12-2008 09:59 AM | Show all posts |Read mode
D.Arumugam dr Alleycats nyanyi dr tahun 1969.... antara yang bnyk berjasa kpd industri seni negara....  aku ingatkan dpt title 'Datuk' tempoh hari...  rupanya tidak.

SRK, buat satu filem...  dah dpt Datuk...




Terima Kaseeehhhhhhhhhhh!!!!!
  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 10:08 AM | Show all posts
tapi yg bagi tuh agong...kira tinggi jugak la pingat yg dier dapat tuh...johan setia mahkota...harap2 negeri kelahiran arumugam nih, bagi2 la title dato plak kat dier nih..suara dari dulu sampai skarang sama aje...
best dier nih....
tima kaseyyyyyyyy.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:14 AM | Show all posts
India di India disusukan India di Malaysia mati kelaparan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:18 AM | Show all posts

Balas #3 highcastle\ catat

betui jugak tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:21 AM | Show all posts
lagi satu..aku respect giler kat pegawai protokol istana negara yg identify penerima pingat nih...
mcmana la depa bleh tepikir kat david nih...sememangnya dier layak sangat dapat pingat2 tuh...7 tahun lagi mungkin amy search...9 tahun lagi awie (tapi skrg nih dah ayahanda )..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:22 AM | Show all posts
Originally posted by highcastle at 22-12-2008 10:14 AM
India di India disusukan India di Malaysia mati kelaparan...



India dari India depa punya status tinggi sikit kot..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 22-12-2008 10:25 AM | Show all posts
Originally posted by highcastle at 22-12-2008 10:14
India di India disusukan India di Malaysia mati kelaparan...




Terima Kaseeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!     
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:25 AM | Show all posts

Reply #5 dainese's post

Diaorg ni tunggu umur dah tua baru dpt pingkat or mungkin tak dpt recognition langsung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 10:28 AM | Show all posts

Reply #6 juwaini's post

Itu yang geram tu Ju...Aku kira album Alleycats antara album Melayu yang terbanyak diterbitkan di Malaysia nie...Cuma David nie agak kurang fasih berbahasa Melayu berbanding adiknya Mendiang Loga...Kalau diperhatikan dalam album2 Alleycats nie David lebih banyak nyanyi lagu yang berirama sentimental manakala mendiang adiknya banyak nyanyi lagu yg berentak rancak...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:29 AM | Show all posts
Originally posted by highcastle at 22-12-2008 10:14 AM
India di India disusukan India di Malaysia mati kelaparan...


kan... very da vodo,...sape yg bg datuk kt SRK.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2008 10:30 AM | Show all posts

Reply #9 highcastle's post

kesian mendiang Loga tak sempat lihat abangnya terima pingat, pasti dia gembira sangat kalau maseh ada...  
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:32 AM | Show all posts
Shah Ruk khan Islam, elok lah bagi kat orang Islam dari kafir laknatullah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:33 AM | Show all posts
Originally posted by mo-mo at 22-12-2008 09:59 AM
D.Arumugam dr Alleycats nyanyi dr tahun 1969.... antara yang bnyk berjasa kpd industri seni negara....  aku ingatkan dpt title 'Datuk' tempoh hari...  rupanya tidak.

SRK, buat satu filem...  d ...




Tak adil kan...

Gajah beso kedabak depan mater depa wat bodo je..... lalat yg terbang2 jauh tu depa bleh nampak....iskkkkk..iskkk..iskkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:36 AM | Show all posts

Reply #12 Maideen.'s post

da man dah masukkk dah!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:40 AM | Show all posts

Reply #12 Maideen.'s post

Ooooo...Islam...Tapi wife dia Hindu kan?...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:49 AM | Show all posts
Originally posted by highcastle at 22-12-2008 10:40 AM
Ooooo...Islam...Tapi wife dia Hindu kan?...

Ya ka?  That's good.

Anyway orang Meo Islam ni memang menerima Hinduisma. Pernah dengar tentang Meo Muslims?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2008 10:51 AM | Show all posts

Reply #16 Maideen.'s post

meo tu apa? nama bini srk tu gauri, apa nak jadi la bini hindu suami muslim
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:51 AM | Show all posts
Originally posted by Maideen. at 22-12-2008 10:32 AM
Shah Ruk khan Islam, elok lah bagi kat orang Islam dari kafir laknatullah...


betul tuh meden...nak kena takbir jugak ker????
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:55 AM | Show all posts
Originally posted by dainese at 22-12-2008 10:51 AM


betul tuh meden...nak kena takbir jugak ker????

Boleh jugak untuk merayakan kemenangan Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 10:57 AM | Show all posts
Originally posted by highcastle at 22-12-2008 10:40 AM
Ooooo...Islam...Tapi wife dia Hindu kan?...



oowwhh islam, tapi sepanjang hidup dia, sekali jerkk dia pernah sembahyang, itupun masa mak dia meninggal dulu...semayang jenazah kot..... ader dalam artikel temuramah dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.080468 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list