CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3537|Reply: 4

'equation' tuk buat persamaan

 Close [Copy link]
Post time 19-12-2008 08:54 AM | Show all posts |Read mode
nak tye korang....kan ke ade symbol equation kat microsoft tuk buat persamaan nk bagi cantik.........tapi aku nye yang 2007 ni takleh nk buat la....so...ade sesaper tau tak software ke ape ke yang leh donlot tuk buat persamaan cantik....tq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2008 09:14 AM | Show all posts

Reply #1 emiliahani's post

sbnrnye xphm sgt.........persamaan cantik?? cthnye??

ke nk simbol '=' yg cantik??
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2008 09:46 AM | Show all posts
oooo..memula skali, ko nak wat new document atau nak alter dari document 2003? sbb kalu document yang dibuat pada word 2003, dan dibuka pada word 2007 maka menu Equation tu takleh dibuka..tapi kalu new document, leh gune Equation tuh..tau kan katne Equation tuh? bukak menu Insert, die berada sekali dengan Symbol..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2008 10:17 AM | Show all posts
yela akunye 2007 mmg takleh bukak...tapi tadi da install magic maths....tq all yang bg komen..ni baru nk try pakai
Originally posted by ayiepk at 19-12-2008 09:46 AM
oooo..memula skali, ko nak wat new document atau nak alter dari document 2003? sbb kalu document yang dibuat pada word 2003, dan dibuka pada word 2007 maka menu Equation tu takleh dibuka..tapi ka ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2008 10:18 AM | Show all posts
oh..ok...ni nk buat persamaan yang baru kirenye bukan convert dr 2003....tapi aku still takleh klik yang equation tuh.....ade simbol equation tuh tp takleh klik ar
Originally posted by ayiepk at 19-12-2008 09:46 AM
oooo..memula skali, ko nak wat new document atau nak alter dari document 2003? sbb kalu document yang dibuat pada word 2003, dan dibuka pada word 2007 maka menu Equation tu takleh dibuka..tapi ka ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 03:30 AM GMT+8 , Processed in 0.056314 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list