CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14680|Reply: 10

Tiket Wayang

[Copy link]
Post time 25-11-2008 12:36 AM | Show all posts |Read mode
nak tanya uols...
kalau 16 tahun tiket wayang kanak2 ke dewasa...
nak kena beli tiket utk org nih..
aku da confused...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2008 12:42 AM | Show all posts
tgk badan laaa..

sbb kwn adik aku kecik je, tp dh form 2...aku beli kan tiket kanak2...save budget...hahahahhaa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:54 AM | Show all posts

Reply #1 monreyes's post

klu ikut umo ...dewasa la

tp klu ikut saiz badan.. tengok la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 08:01 AM | Show all posts
kalau ikut umur tu dah kira DEWASA.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 10:03 AM | Show all posts
btol tu.tgk saiz bdn.kalo tecik, byr utk tiket kanak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:27 PM | Show all posts

Reply #5 supernaturalee's post

mesti cite madagascar II kan?

besh taw.. ta lugi tengok... lawak sgt
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-11-2008 12:56 PM | Show all posts
bawah 3 tahun = FREE

umur antara 3-12 tahun = harga teket kanak2

13 tahun ke atas kire teket dewasa..

tp mcm sape cakap, ikut je, kalau muka die mcm bebudak sekolah rendah, just beli teket kanak2 je.. tp utk movie 18 years and above mmg kompom la xde teket kanak2..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:58 PM | Show all posts
Klu sape2 masih student tu, guna ler student card, murah dow... Ak tgk kt GSC RM 6 jer satu movie...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2010 12:29 AM | Show all posts
aku nak tanya sikit la mcm ari rabu kan tiket wayang harga RM 6 tu dr pg smpi malam ke atau malam dah lain harga?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 02:28 PM | Show all posts
salam.. nk tny, mcm mna kalu kita nk beli tiket melalui online eh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 02:36 PM | Show all posts
Post Last Edit by yuenmie at 19-10-2010 14:38

Reply 9# otai_g


Stakat nih kalo aku gi tgk movie hari Rabu, aku g pagi ke atau malam aku kene rm6 je.. kecuali movie baru (depends panggung jgk) midnite aku x sure la plak ;)...tp sllu g alamanda ...mmg hari rabu RM6  xkira pg/mlm...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 04:07 PM GMT+8 , Processed in 0.299027 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list