CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

Jommm Gerak Gerak Bawah Tanah Episod 5

 Close [Copy link]
Post time 14-11-2008 09:32 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:30 AM

Tu aku, clue ngan k tu tengah mengunggu ketibaan korang tu...


mana muat..buat lah besar skit..nnti tak cukup O2...

katil pon mod,k ngan clue kene share...ade 2 je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 09:33 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:30 AM
moneng mass ...


Nunu Abal Nu cikgu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:34 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:32 AM



mod ... kena letak library .. itu symbol geng nihh ...

we are trying very hard utk bersembang yg ada CHOP berilmiah

http://i14.photobucket.com/albums/a307/Pumbas/ilmiah%20s ...

Ada library... tapi mini nyer... kan ada books kat atas shelves kat belah kiri gambar tu?









Tapi tu buku comp jer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:34 AM | Show all posts
baru pasan gambar bunker tuhh betul2 bawah tanah ..

ni kalau kena taufan ker mmg kompem kiter idup lagi

tetau keluar ajer dah kena jajah dgn aliens
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:35 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:32 AM


mana muat..buat lah besar skit..nnti tak cukup O2...

katil pon mod,k ngan clue kene share...ade 2 je...

Bagi betis, satu body dia nak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:36 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:32 AM
Perhatian semua!

Jangan segan2 ek... kat bunker ni ada katil... ada buku... ada katil... ada fridge kecik... ada katil... and kat belah sini (yg tak masuk gambar sebab dah terpotong) ada tempa ...




nak king size .. 4 polster bed

ada walk in closets ker ..
ada wet kitchen and dry kitchen?
ada swimming pool ker
ada games room ker?

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:36 AM | Show all posts

Reply #25 0001's post

betis je wat pe...complete set lah klu dah nak bagi..............
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:36 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:32 AM


mana muat..buat lah besar skit..nnti tak cukup O2...

katil pon mod,k ngan clue kene share...ade 2 je...

Lupa plak... siapa tak cukup oxygen jgn risau.... aku pandai CPR mouth2mouth resuscitation...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 09:38 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:26 AM
First time i buka tred kat bod borak ni...


terlepas pandang tadi.....

Tahniah .. Peristiwa Hari Ini Dalam Sejarah ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:34 AM
baru pasan gambar bunker tuhh betul2 bawah tanah ..

ni kalau kena taufan ker mmg kompem kiter idup lagi

tetau keluar ajer dah kena jajah dgn aliens

Kalau nak bawah tanah... kita buat betul2 bawah tanah... no sekerat2 halfway nyer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:28 AM
tat gbs ... nanti abis ... lu bukak ahh atau tanya pemilik hakcipta ..


tguk sapa ada..bukak dulu..wa petang sampai malam takde...

nak pi jalan2 arinih....sekolah dah stat cuti.......................
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:39 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:30

Tu aku, clue ngan k tu tengah mengunggu ketibaan korang tu...


peeeeeeeeeeeeeeeeeeeesal nama aku pun kuar?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:40 AM | Show all posts
mana plita. mas n yana...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:40 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:36 AM




nak king size .. 4 polster bed

ada walk in closets ker ..
ada wet kitchen and dry kitchen?
ada swimming pool ker
ada games room ker?


Ni lagi sekor yg bagi betis, satu battalion bodies dia nak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:41 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:39


tguk sapa ada..bukak dulu..wa petang sampai malam takde...

nak pi jalan2 arinih....sekolah dah stat cuti.......................


skulah dah start cuti ke?
adik aku suke tol dia smalam.. dia dapat 5A, pastu bangge laaa dah kalahkan aku.. wakakakakka
aku dulu 4A je

K sedang berkata tentang result UPSR ek
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:41 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:36 AM

Lupa plak... siapa tak cukup oxygen jgn risau.... aku pandai CPR mouth2mouth resuscitation...


bahye nye............
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 09:41 AM | Show all posts

Reply #30 0001's post

binalah castle bawah tanah sekali
alang2 dah buat bunker
buatlah castle
bukan ber3 ajer
ramai nanti geng datang ..

tenis court, semer kena ada
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:42 AM | Show all posts

Reply #31 ea208964's post

dah start cuti skolah kerrr ....

patutler semalm semua ponteng
wehh camtuh patut adakan parti kat GBS ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:43 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:40 AM

Ni lagi sekor yg bagi betis, satu battalion bodies dia nak...



sudah semestinyer
betis mmg tak cukup ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:43 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 09:41 AM


skulah dah start cuti ke?
adik aku suke tol dia smalam.. dia dapat 5A, pastu bangge laaa dah kalahkan aku.. wakakakakka
aku dulu 4A je

K sedang berkata tentang result UPSR ek


topik ape lagi skrg klu bkn 5A ngan 4A...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.084450 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list