CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

Jommm Gerak Gerak Bawah Tanah Episod 5

 Close [Copy link]
Post time 14-11-2008 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:50


betul ..tpi cian gak sbb target nak masuk skolah sheikh abdul malik..klu tak silap ..

dpt 5A baru dpt apply..klu tak dorang tak bagi borang..kejam tul...


maybe bagi diorang 5A tu adalah elite, tapi diorang silap.. bukan benda tu yang nak.. tapi macam mana budak tu nak intergrated dengan benda sekeliling dia tu penting.... tu yang cuba dibentuk kepada adik aku tu.. jagnan stakat dapat 5A tapi kalau intergrated dengan life ilmu tu tarak.. wat pe gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 09:54 AM | Show all posts

Reply #59 ea208964's post

sekolah mana nih yg orentasi awal ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:50

Tu bukan ke trademark ko? Ingat lagi aku kat avvy lama ko tu... dari blakang gak...


ada la skali.. pas tu ko kata aku taruk gambar budak skulah.. maleh dah nak taruk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:54 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:51 AM



wahhhh ... boleh jugak kan ..
macam lama tak berparty kat sini

Buat cam bday party ko tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:54 AM | Show all posts
jap lagi nak pi bfast ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:55 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:50 AM



takkan sekolah dah start esok?
sekolah mana tuh? awalnyer ... takker january 09 pun belom ..


for  a day je...

nak bagi budak2 kenal kwsn skolah ngan cikgu2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:55 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:53


cikgu cikgi malas nak pi skolah awal tahun..better buat skrg ssblum stat aktiviti balik kg...


ok la dari budak tu dak start malas nak g orentasi dah
tapi awal sangat la... baju skulah pun tak sempat beli
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:55 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:53 AM
yuppp .... sampai basah baju

Now u see naper kat gambar bunker tu aku yg terduduk?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2008 09:56 AM | Show all posts

Reply #64 0001's post

woww bestlahh ... kena ada fireworks sekali eh .. i nak 100 kali berdentum
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:56 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:55


for  a day je...

nak bagi budak2 kenal kwsn skolah ngan cikgu2...

tapi cikgu kene bagi muke yang cumel2 la sikit.. maksud K ceria semuanya.. ni kang masuk2 dah kene band dah ngan budak2. dia ni garang, tak best dan macam2 lagi la.. (pengalaman ni)
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:56 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 09:54 AM


maybe bagi diorang 5A tu adalah elite, tapi diorang silap.. bukan benda tu yang nak.. tapi macam mana budak tu nak intergrated dengan benda sekeliling dia tu penting.... tu yang cuba dibentuk ...


betul EQ vs IQ...EQ lagi penting sebenarnye...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:57 AM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 14-11-2008 09:54 AM


ada la skali.. pas tu ko kata aku taruk gambar budak skulah.. maleh dah nak taruk

Bukan apa... tapi gambar tu nampak cam ko tu kecik jer... ngan potongan rambut... cam budak inesen jer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:57 AM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 14-11-2008 09:55 AM


for  a day je...

nak bagi budak2 kenal kwsn skolah ngan cikgu2...



tapi tak ke awal giloss ...
ishhh tak logik ahh

adakah mende ni dh lama berlaku?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:58 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:54 AM
sekolah mana nih yg orentasi awal ..


sek wawasan kat usj....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:58 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:55 AM

Now u see naper kat gambar bunker tu aku yg terduduk?





i terlindung ker wakakakaka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2008 09:58 AM | Show all posts
Originally posted by Traza at 14-11-2008 09:56 AM
woww bestlahh ... kena ada fireworks sekali eh .. i nak 100 kali berdentum

Nak fireworks leh... tapi petrol bas tu kena letak jejauh sket... silap hari kang bengkel bas tu jadi big hole in the ground utk buat bunker Pt 6 plak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-11-2008 09:59 AM | Show all posts

Reply #61 kmkd's post

Tak heranlah 5As tu... aku pun 5As dulu... tengoklah apa dah jadik kat aku???






Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 09:59 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:57

Bukan apa... tapi gambar tu nampak cam ko tu kecik jer... ngan potongan rambut... cam budak inesen jer...


biar aaaa aku suke gitu... nak wat gane...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 10:00 AM | Show all posts
wokeh nak bfast kejap ah .. nanti sambung ...

chao de mao ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 10:01 AM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 14-11-2008 09:59
Tak heranlah 5As tu... aku pun 5As dulu... tengoklah apa dah jadik kat aku???



jadi bapak dinosour
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 03:39 PM GMT+8 , Processed in 0.079536 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list