CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Mizzsued

Cinta Hati Mummy - Tepaksa Let Go-Ada Sesapa Nak Adopt Tak??

[Copy link]
Post time 23-10-2008 11:06 AM | Show all posts
comelnyer semua tu...

kite pencinte kucen gak... ari2 masuk sini utk lepaskan kerinduan pada kucen2 di malaysia.... ari2 tipon mak tanya kabo kucen2 ku...huhuhuhuuhhuu....

tak sabo nak balik malaysia, nak bela kucen yang terbiar...iieeee cepat ler balik..... 2 taun tu rasa macam 200 taun.....

* ni post pertama ku di CLL.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 11:08 AM | Show all posts
pasal rezki membela kucen tu... tiap2 makhluk Allah dah sediakan rezki masing2..so jgn risaulah kalau bela kucen ramai2 nnt tak cukup budget.... setiap sekor tu ada rezkinya.....
kite pernah bela 17 ekor kucen...tp pahtu sekor2 kene jemput2...sbb sakit berjangkit...tak tau sakit apa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2008 11:13 AM | Show all posts

Reply #21 one_piece's post

Wahh...welcome one_piece, skang dok mana ni???

TQ sbb sudi jengah rumah kita ni sambil hilangkan windu. Tp x kira one_piece kata mana, mesti ada kucen, kalau nak bela, bela ajer la...mana taw leh bawak balik mesia dia jadik la kucen exotic
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 11:17 AM | Show all posts
Mizz ~ ati stuju yg psl rezeki tu..walopun duit cam salu kering jek kan..tp x penah berlapar or rasa cam sengkek gle.. and dorg sme pun cukup makannn je...(kdg tu melebih-lebih ade laa )

white ~ mnde mcmni salu ati dgr..actually,kita anggap org2 yg bela kucing yg belum Allah kurniakan rezeki anak kepadanya tu ialah antara insan2 terpilih yg Allah dah pilih utk mnjaga kebajikan makhluk2nya yg istimewa ni(kucing)..yelah,mana tahu,bila dh dpt anak,seribu satu sbb tak dpt nak jaga kucing lagi tu je..kita bersangka baik..

one_piece ~ welcome to AL:handshake: one duk mana skg? stadi ye?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 12:37 PM | Show all posts

syahdunye

alaaahaiiiiii himpet himpet idong langgo kepale tido ...thoo thweettt....comelnye semua tabby...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2008 12:43 PM | Show all posts

Reply #25 hatemetoday's post

pewwuutt bowooi kak hate
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-10-2008 02:26 PM | Show all posts
Originally posted by Mizzsued at 23-10-2008 11:13 AM
Wahh...welcome one_piece, skang dok mana ni???

TQ sbb sudi jengah rumah kita ni sambil hilangkan windu. Tp x kira one_piece kata mana, mesti ada kucen, kalau nak bela, bela ajer la...mana taw  ...



tq mizz...skang duk nippon....
surirumah sepenuh masa...mylaling yang sekolah...
skang ni tgh tunggu masa nak meletup..

hari2 tgk gambo2 kucen kat sini rasa macam sejuk hati... ilang sunyi...
kat sini tokleh bela kucen..tu yg tak sabo nak balik mesia ni..tak sabo nak kutip kucen2 kat paso tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2008 02:55 PM | Show all posts

Reply #27 one_piece's post

Heheheh takpe..jaga diri n baby dulu hocay...

Sat ni more pix derang kecit2 dolu...


Nyamm...sedapnyer titon....



Aiyaaa mummy, kurang skit volume tv tuhh!!!Abang nak titon laa....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 03:04 PM | Show all posts

Balas #26 Mizzsued\ catat

pewut bowoi yg best diciyommm...lembot jek...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 03:15 PM | Show all posts
Originally posted by Mizzsued at 23-10-2008 02:55 PM
Heheheh takpe..jaga diri n baby dulu hocay...

Sat ni more pix derang kecit2 dolu...

http://farm4.static.flickr.com/3232/2965231141_800dca95f1.jpg
Nyamm...sedapnyer titon....

http: ...


ala..tomeynya tutup2 tinger...tarik tinger tu kang...
mummy catz ni seekor mummy yg penyayang la..tgk muka dah tau...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 03:15 PM | Show all posts
nak gambo lagi pliiizzzzz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2008 03:21 PM | Show all posts

Reply #29 hatemetoday's post

Kekekeke kak hate, kelak kita jumpa di gathering wokehhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 03:48 PM | Show all posts
cantik anak2 mizz...... ;)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2008 04:03 PM | Show all posts
cik one_piece: kalo nak tgk gambo lagi, sila la tgk kat flickr kiter tuhh, melambak lagi kat situ   di
www.flickr.com/photos/mizzsued

fir-TQ, tgk ler maknyer camner
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 04:32 PM | Show all posts

Balas #28 Mizzsued\ catat

Comel sgt..seronok dapat tgk gambar diorg...comel sgt~~~~
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 08:13 PM | Show all posts
terharunyer baca kisah mizz & anak2 bolu ni...
kiut2 la dorg.. smoga sume sehat & hepi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 09:16 PM | Show all posts
depa tgh dok tido berlonggok ni...cium perut depa musti best kan???
ku sll cium perut kucen2 ku masa depa tgh sedap2 tido,lagi2 kalu tido ngangkang pahtu mulut nganga2
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 11:06 PM | Show all posts
ay0000!!! "comel-comel blakerrrrrr...." bak kata saleem iklim.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-10-2008 09:30 AM | Show all posts
Timakacek rahayu, navyna, one_piece n white

Derang mmg sihat2 belaker sekarang. Sbb kita ni pon kaki bola, kalau bgn pepagi tgk bola derang pun dok diam temankan kita tgk taww...Mcm awal pagi rabu lepas, kita tgk game, punyerla seronok derang sampai so Dodo tu panjat depan tv sbb sebok nak tanggap bola gak

Nanti nxt week leh tepek gambo derang tgk tv ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2008 10:10 AM | Show all posts

Balas #32 Mizzsued\ catat

auk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:01 PM GMT+8 , Processed in 0.070613 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list