CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Mizzsued

Cinta Hati Mummy - Tepaksa Let Go-Ada Sesapa Nak Adopt Tak??

[Copy link]
Post time 24-10-2008 10:14 AM | Show all posts

Balas #37 one_piece\ catat

rumah kita tak ada baby2 comel...tapi yg comel dah beso2 ade ler..tapi kita tak kira..bila dorang tengah tido bekompol2 hidong laga hidong kaki atas badan si pulan...kita pon menjaki jek join selit2 pelok ..nanti ada la tangan tu tekembang kuncop paut tengkuk kita kunun manja nak join pelok2 ...hikhikhikk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2008 10:23 AM | Show all posts

Reply #34 Mizzsued's post

tunggu la isnin ni..projek kita tu jadi ye?hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-10-2008 10:28 AM | Show all posts

Reply #42 firdaruddin's post

Oittsss!!!  

nanti org ingat lelain plak!!!

Ni projek car pool nak gi gathering yerrr

Kami ni jadik eco-warrioir la plak
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2008 12:42 PM | Show all posts

Reply #43 Mizzsued's post

ala..lek la..sajerrr nak wat suspens..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2008 02:16 PM | Show all posts

Balas #28 Mizzsued\ catat

omg! comel nyeeeeeeeeeeeee nak gak anak kecik!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-10-2008 02:29 PM | Show all posts


Bestnye tido makan je kann...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-10-2008 03:04 PM | Show all posts

Reply #46 Mizzsued's post

Yishhh geramnyerrr,Mizz!!!
montel2 laa semernyeeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2008 03:46 PM | Show all posts

Balas #46 Mizzsued\ catat

kiut nyer gaya dirg tido...nak anak2 kucing yg kecik2 gak...huhuuu...comel~~~~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2008 07:15 PM | Show all posts


ala omelnyer dia tido...gumuk laks tuu...eleeeellelelelele..... kekunun seksi ar tu tido cenggitu...iieeeee gerammmmmmmmmmm... aaaaauuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2008 10:42 AM | Show all posts

Reply #49 one_piece's post

  TQ one_piece

Kecit2 tu mmg la bolat je tidonyer...la ni dah besar sumer main panjangkan badan je...habis tilam derang conquer...mummy kaki 2 ni dah xde space nak baring plak...More pix coming....jengukla flickr page tu yekkk

In d meantime, smlm pegi gathering CLL...seronok betoll!!Bawak Mimi, n dodo n abu sekali. Tp derang ala2 takut la plak, dok diam dlm carrier je la jadinya.Ye la...bukan ada campor dgn org lain pun, bila dah dlm crowd, derang pong nervous2 la gituu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 12:02 PM | Show all posts
auntie hate tetifu...ingatkan semalam yg lam carrier tu pon size omei2 lam gamba...sekali dah gebu montok...si dodoi siap nyorok bawah pelapik carrier..si abu kogheh2 badan himpet ke hujung carrier punya la dorang tepukau dek 'kevogehan' auntie hate ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 12:51 PM | Show all posts
ha dak2 kecit nihhh da besarrr gemok haaa mizz bwk pi gath semlm
comeiiiii 3-3 yg mizz bwk tu!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 03:40 PM | Show all posts
  comel nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2008 04:04 PM | Show all posts
Hihiihih kak hate, ati...

Derang memg gebus2 semlm. Yelah dah makan mmg dok sedia je memanjang. ni pun sumer x zap lagi, esok2 dah kena kembiri x tau la apa akan jadik. Tp at east derang active la anak2 ni, suker main kejar2 dlm rumah, panjat naik drawer, book case n pi blkg tv. Kalo dah bab mendaki nya Bravia kiter tu...haruuu111Bising mulut ni suruh derang turun, kalo tak kena jentik tinger!!!

Tp kalau nampak Ronaldo kat tv tu leh plak khusyuknyer menengok!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2008 04:36 PM | Show all posts
Cepatnyer Anak2 Membesar


cepatnyer budak2 tu membesar. Kalau dulu ok ok je kalau budak2 berimpit nak menyusu dgn Mimi. Skang ni kena buat Q elok2 bila tiba time nyusu. yes...skang derang dah 3 bulan++ pun stil menyusu lagi ngan mummy dierr..


Patut pun memasing pewut membolatt ajerr

Bila dah start gerak laju skit, n dah main, of coz derang dok manjat je kan??Ni la among 1st toy diorg....polystrine (tah hapa2 la nak mengejanyer...maleh nak check si dick...ehh..dict

Tp time tido berimpit la best, boleh garu2 pewutt derang, picit2 tgn derangg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-10-2008 04:44 PM | Show all posts


Nyamm...Nyamm...dah kenyang makan, malas le plak nak carik port tition...titon sebelah container kibbles je la yekk


Play time...Dingdong dah start belajar kembangkan bulu ekor dierr Bantai house slipper mummy pun jalan gakk

Time tu, kalau nak lepak2 tgk tv n baring, Mizz yg memang menyeksi( ) pakai short kat umah kena lapik guna kain, sbb budak2 suka cakau!!!La ni pun kaki dah byk scar kecit2 sbb derang ..Tp takper la...tu senang je nanti carik memana krim wat tenyeh kat kaki la

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-10-2008 05:30 PM | Show all posts
alah comellll tauuu...tido belapik tangan..tu agak2 kaki sape le dekat ngan pewot tuh...gigit kang...hikhikhik

Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 05:39 PM | Show all posts


hambuiiihhh pemalasnyer dak sekor niii......
pah ni gumuk la kamu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 05:39 PM | Show all posts


mak aiiii...birunye mataa...
biru mata hitammu
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2008 08:01 PM | Show all posts
oiiii gerammmnyerrr!!!! comel gile laa mizz oiii anak2 bulu kamuuuu
ati duk ketap2 bibir ha dpn pc..muahahaha~ gewam gilerrr...
Lau dah nyusu 3 bulan da bley bwk pi neuter dah..
mizz nak join ktorg next weekend ke?fad nk bwk 3 eko..
mizz nk bwk bape ekor ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.394871 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list