CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Mizzsued

Cinta Hati Mummy - Tepaksa Let Go-Ada Sesapa Nak Adopt Tak??

[Copy link]
Post time 21-6-2009 02:06 PM | Show all posts
238# yushairi

btol ke ko nk ambek ni yus..jgnlaa bg mizzy harapan palsu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2009 02:47 PM | Show all posts
bukan ler ati. nak tolong tanya2 kan kalo ada kawan2 yang nak adopt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2009 02:53 PM | Show all posts
aha bagus la gitu,yus{:2_70:}
hrp2 kucing2 yg comel ni dpt tempat tinggal yg sebaik-baiknya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 09:16 AM | Show all posts
agak2 ada tak org yg baik hati nak bela skali harung? sebak plak nak pisahkan derang kan...sedihh sob sob...dahlah cute2 bersih, sihat, cerdik plak...moi pon ada 3 kat umah,. semua stray cats tapi semua moi sayang sama rata...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2009 10:19 AM | Show all posts
Post Last Edit by Mizzsued at 22-6-2009 11:44

Post Last Edit by Mizzsued at 22-6-2009 11:43

Post Last Edit by Mizzsued at 22-6-2009 11:35

Post Last Edit by Mizzsued at 22-6-2009 11:22

Tadi tanya adik cleaner kat opis, dia kata dia boleh amik, tp Mizz x tau berapa byk nak kasik kat dier...Nak bagi sekor ke, 2 ekor ker...semua ker...

Ala...ngenangkan menda tu pun rasa mcm dah sebak..

Tanya2kan la Yus...

Tp Mizz ingat still nak bela gak dlm 2 ekor ke...At least juz kurangkan populasi n pengaruh kucen dlm umah jer...Kalau langsung xde kucen x sanggup lak...sayang sgt dahh...

Ni yg Mizz ingat nak let go..
Abang
Abang n Chikedis

Ada lagi pix yg lain...Mizz kena carik dulu kot...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 10:25 AM | Show all posts
aloloh comei2 semuanya. nanti yus try risik2 kalo ada sesapa yang nak jagakan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-6-2009 11:03 AM | Show all posts
245# Mizzsued

iskk comeii comeiiii...sedeynyee nak lpskan...

*aku still pening style baru nih*
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2009 11:18 AM | Show all posts
247# hatemetoday


Sama la kak hate oii...Fenin pale dgn layout baru ni...x sonok...nak tuko avvy pong problem, nak letak siggy pun problem....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2009 11:22 AM | Show all posts
semalam yus jumpa orang giler hambat kucing kat serdang. kucing tu plak baik ajer tunggu kena hambat. orang giler tu marah2 kucing tu, tolak kucing tu masuk longkang. yus nak sound, orang tu tak betul. bukannya dia paham pun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2009 11:49 AM | Show all posts
Ok ni ada lagi sket gambo budak2 tu...(gewam tol la cari stail baru ni very d user unfrendly!!!
Ni Abu..Gambo tadi bab edit2 ni terus ilang, tepek balik ler...
Ni lak budak paling kecit kat umah...Dedek..alolo sayang diva mummy ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 11:59 AM | Show all posts
cutenyer, kaler sepatern jer...kat opis nih pon ada sekor anak kucing baru celik mata kaler oren, kalo dah cerai susu mau moi rembat nih...itu pon kalo maknyer tak nyorokkan la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2009 10:06 PM | Show all posts
mizz

macam mana kucing2 mizz 2? ade org nak adopt ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-7-2009 01:51 PM | Show all posts
Fly, zahra kata maybe nak adopt sekor dua..tp la ni x kompem lagi.nanti contact dia lagi...

Tp ni pun sedih sgt x tau nak bagi yg mana satu..sayang sumernya
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2009 03:03 PM | Show all posts
Fly, zahra kata maybe nak adopt sekor dua..tp la ni x kompem lagi.nanti contact dia lagi...

Tp ni pun sedih sgt x tau nak bagi yg mana satu..sayang sumernya
Mizzsued Post at 10/7/2009 01:51 PM


ye ke... yang mana 1 mizz nak bagi 2, mizz kena tanya hati 2 betul2...
lagi pon zahra slalu ada kat cni, boleh slalu update...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 11:45 PM GMT+8 , Processed in 0.079658 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list