CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

Tertanya-tanya tak.."where is the right guy"..dah pupus ke

[Copy link]
Post time 23-10-2008 05:04 PM | Show all posts
lu org yg bergelar pempuan.... lu org marah tak kalo wa cakap... hasil dari pemerhatian video ini... wa kata yg segelintir pempuan pada masa akan datang maruah dorang akan sama taraf dgn kucing-kucing betina kurap yg suka di "toron" oleh kucing-kucing jantan kat tepi jalan...

cuba lu org tgk video ni betul-betul...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 05:08 PM | Show all posts
dorang ni bergaduh sebab berebut nak tido dgn jantan kot....


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 05:11 PM | Show all posts
ni lagi kes berebut janton...

maruah dorang ni sama taraf jer montot kucingg...


Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 05:17 PM | Show all posts
so persoalan yg wa nak utarakan bersesuaian dgn trid ni setelah dipadankan dgn video-video yg wa paste...


Tertanya-tanya tak...? "Where is the right woman...? " Dah pupus ker?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 05:48 PM | Show all posts
aduhhh...kalang dah naik angin loooo.....


weyyy...lu ni ponnn....nak citer sampai ke situ buat apa weyy...xkan disbbkan sorang dua lu nak samakan sume org wehhh....siot la weyyy...

lu nak wa tepek sume video ke wehh....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 05:57 PM | Show all posts

Reply #84 Amiin_al_Kalam's post

wa pun tertanya-tanya gak....

mane wei....sape2 yg rasa dia baik jawap la...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-10-2008 06:06 PM | Show all posts
perlu ke mengaku diri itu baik....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:07 PM | Show all posts
terpulang pada diri itu sendirik samaada nak xpose diri secara baik atau tidak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 06:08 PM | Show all posts
wa rasa ni dah mcm trid hina menghina pulak...semua manusia ada maruah wehh...so xperlu cerita sampai kesitu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:11 PM | Show all posts
tuan tanah mayb maksudkan lain...but jadi lain...wa rasa kalu jawab secara rilek ok kot adehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:11 PM | Show all posts
arini wa punya mud baik wehh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:12 PM | Show all posts

aku mampu gelak jerr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:12 PM | Show all posts
so...TUAN TANAH..kene jawab looo heheheheheheheeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:13 PM | Show all posts
Originally posted by cokchibor at 23-10-2008 06:12 PM

aku mampu gelak jerr..

wa pulak...rasa nak bagi silat cekik jek kat kalang tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 06:14 PM | Show all posts
wa nak bertukau jadi otromen
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 08:30 PM | Show all posts
Originally posted by raudah at 23-10-2008 06:08 PM
wa rasa ni dah mcm trid hina menghina pulak...semua manusia ada maruah wehh...so xperlu cerita sampai kesitu...



wa bukan nak menghina tapi wa tgk topik dan posting yg setuju dgn pendapat tuan tanah ni yg seolah-olah menghina org laki... wa punya jiwa terbakar bukannya apa sebab wa tgk tuan tanah ni dan yg lain-lain seolah-olah merasakan yg pendapat dorang tu bijak sangat bila mengutarakan pasal isu ini sedangkan keburukan yg ada pada kaum sendiri sengaja buat-buat tak nampak... lenkali cermin-cermin dulu diri sebelum berkata-kata... cuba lu tgk posting2 kat bawah ni... lu rasa ini satu penghinaan tak?

i'm under 25..
yeah...zaman skrang ni memang kurang nice guys..


[quote]
dulu2...org salu takut nak wat maksiat...sebab takut ngan tuhan..
skrang nih...pelik...dorg dah awal dah buat planning
"enjoy2 fcking dulu...masa dah tua baru la tobat"
[/
quote]

[quote]
nice guy dlm dunia ni da pupus ar..


peragut, perompak, pencurik, penjenayah sumenye LELAKI..
[/
quote]







[ Last edited by  Amiin_al_Kalam at 23-10-2008 08:31 PM ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2008 08:33 PM | Show all posts

Balas #96 Amiin_al_Kalam\ catat


...Lama tol tak nampak amin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 08:35 PM | Show all posts
senang citer mcm ni jer la weyyyy... lu org ada otak... dan wa percaya pendidikan ilmu agama lu org pun masih blom ilang lagi...

dlm Quran pun ada kata... lelaki yg baik hanya utk pempuan yg baik-baik... dan lelaki yg jahat hanya utk pempuan yg jahat-jahat...


so kalo lu org bertemu dgn lelaki yg jahat atas kehendak TUHAN... itu bermakna lu jahat di sisi TUHAN la tu weyyyyyyy...

tak yah duk sebok kata lelaki baik sudah pupus ker apa... lelaki baik TUHAN dan simpan utk pempuan yg baik-baik...

apa barang lu pempuan low class nak kan lelaki yg baik-baik...

kalo tak dapat gak lelaki yg baik yg lu org anggap Mr.Right tu... lu org sendiri pikirrrrrrrrrrrr la weyyyyyyyyyyy...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 08:37 PM | Show all posts
Originally posted by sosimple at 23-10-2008 04:07 PM
mana bley TERpaksa.... Ter tuh slalu ter x sengaja...tp bab2 nie mana de ' ter ' x sengaja melain kan... hah! kamu buat per tuh ( sergahan pegawai maksiat )....


jgnlah sosi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2008 08:37 PM | Show all posts
Originally posted by sosimple at 23-10-2008 04:08 PM
dan org ituh adelah abe bra...



knp tukar nama dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 04:38 PM GMT+8 , Processed in 0.172985 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list