CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

Tertanya-tanya tak.."where is the right guy"..dah pupus ke

[Copy link]
Post time 23-5-2010 02:06 PM | Show all posts
ader tu, x jumpa lg jek...............
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2010 06:15 PM | Show all posts
tunggu tunggu tak kunjung tiba
sebabnya mr right guy hilang di donia
janganlah cik adik menunggu lama-lama
bak tunggu bulan jatuh ke riba

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 10:34 AM | Show all posts
salam. spa2 wanita yg sedang mencari itu, jadi lah spt siti khadijah. beliau tahu nabi muhammad adalah manusia terbaik sekali, tanpa malu dan segan ia merisik.
anda pun kena la g2. jgn tunggu lelaki yg datang...lambat. silap2 tak de yg datang2.

apa2 hal na cari pasangan tu pastikan solat nya tak tinggal. insallah yg lain ok je.anda pun patikan solat ok juga. jika tidak jodoh tak kekal kerna jika anda sanggup lawan perintah solat, maka anda akan blh derhaka pd suami.

na cari lelaki yg solat cukup, kena tanya kawan2nya. jika anda disatu tpt kerja, tanya lelaki yg baik dikawasan tu. malu tolak tepi
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 10:54 AM | Show all posts
ade org ckp
cinta ni dtg tanpa di cari....
sbb skg ni bile cari tak jumpe2..
menyakitkan hati adela..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 11:18 AM | Show all posts
bagi aku..mr right tu tak semestinye baik segala segi...
tp dia melengkapi aku..dan aku senang dengannye
sbb ade gak laki yg baik kat tmpt aku tp ade gak mende yg aku takleh terima tentang diri dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2010 11:49 AM | Show all posts
ade org ckp
cinta ni dtg tanpa di cari....
sbb skg ni bile cari tak jumpe2..
menyakitkan hati ad ...
limauais Post at 25-5-2010 10:54



akak mencari & mungkin dah jumpa...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-5-2010 09:50 PM | Show all posts
Reply 725# apple_honey


    hmmm.......ssh jgk ek.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2010 10:02 PM | Show all posts
akak mencari & mungkin dah jumpa...
cupin001 Post at 25-5-2010 11:49



    wahh nampaknye akak pun dah jumpa.. ape akak buat mcm mana? wow.. sume dah jumpa aku sorang le ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2010 10:08 PM | Show all posts
aku rasa mr right aku dah pupus kottt..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2010 12:56 AM | Show all posts
x jmpe lagi...ade yg kata die dekat je ngan kita tapi dh sprong2 x nampak ponn
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2010 07:52 AM | Show all posts
Post Last Edit by cupin001 at 27-5-2010 07:53
wahh nampaknye akak pun dah jumpa.. ape akak buat mcm mana? wow.. sume dah jumpa aku soran ...
kiki009 Post at 26-5-2010 22:02



gigih mencari sampai ke utara...
setakat ni rasanya2 he's the rite one & harap2 xperlu la mencari lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2010 07:55 AM | Show all posts
aku rasa mr right aku dah pupus kottt..
kiki009 Post at 26-5-2010 22:08



cuba tgk kat sebelah kiki bila kiki jalan2..
ntah2 tu mr rite kiki..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2010 10:53 PM | Show all posts
I tribute this thread to all u girls...
especially yg masih belum berpunye...and 25 above

adakah ...
iLYaNi Post at 22-10-2008 01:55


besenya laki baik ni...

tak pandai berkata2... cakap straight to the point...
(tp pompuan tak nak... pompuan kata laki ni x pandai ambil hati dia)

kekerapan ucap kasih ke... sayang ke... amat jarang...

workaholic...

2 ciri pertama pompuan tak suka...

so... kalo nak jugak 2 ciri pertama tu... kemungkinan besar akan jumpa lelaki...

di mana berkesudahan dgn...

TIPAH TERTIPU...

ngeh ngeh... ha ha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2010 11:07 AM | Show all posts
Post Last Edit by apple_honey at 28-5-2010 13:24

Reply 733# pengecatbintang


    hmm..wondering cmne la kehidupan ngan laki yg workaholic?
    senang tp adakah hepi?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2010 02:36 PM | Show all posts
Post Last Edit by pengecatbintang at 28-5-2010 14:38
Reply  pengecatbintang


    hmm..wondering cmne la kehidupan ngan laki yg workaholic?
    sena ...
apple_honey Post at 28-5-2010 11:07


konsep workaholic bagi aku...

wat keje sungguh2... hasilnya excel...

kadang2 (kadang2 jer...) boss minta tolong wat keje luar opis hour..

mintak tolong masa public holiday atau weekend...

hasilnya ujung tahun bonus excel... awal tahun increment gaji extra...
(di samping tu... masa opis hour Boss tak bising kalo ponteng jap ke... utk wat urusan peribadi)...

pangkat pun senang naik...

pendapatan dari keje keras tu...  bole kongsi ngan bini atau GF gak...

lgpun dalam forum ni ramai pompuan komplen...

lelaki ni tak usaha utk perbaiki hidup... utk tingkatkan pendapatan...

pening jadi lelaki ni... workaholic salah... malas pun salah...

-----

bila workaholic dan diberi ganjaran sepatutnya oleh Majikan...

rezeki berkat... pendapatan pun lebih dari rakan sejawatan

tak yah lah... siang keje opis... malam lak niaga kat pasar malam... atau bawak teksi...

aku tak hina keje keje tu... atau hina sapa2 yg nak cari income waktu malam...

cuma... bila masanya nak bersama family...

bila masa nak tambah ibadat pada Allah

waktu malam adalah masa untuk bersantai...

cuma pegang konsep...

"buat sesuatu keje ngan ikhlas, gembira, berkualiti & bersungguh-sungguh"

ini pendapat aku jer... tak semestinya betul ngan pandangan orang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2010 03:12 PM | Show all posts
OOoo..bgsla cmtu..igtkn xde ms utk family..huhu..


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2010 08:26 PM | Show all posts
besenya laki baik ni...

tak pandai berkata2... cakap straight to the point...
(tp pompuan tak nak... pompuan kata laki ni x pandai ambil hati dia)

kekerapan ucap kasih ke... sayang ke... amat jarang...

workaholic...
pengecatbintang Post at 27-5-2010 22:53


akak suka ciri2 camni...
mudah ucap syg blm tentu tu bermakna dia ikhlas..
ucapan yg kadang2 tu buat terasa lbh bermakna & 'mahal'
& lbh bermakna syg tu ditunjukkan melalui perbuatan..

workaholic pun akak suka..tp bkn yg sampai abaikan masa utk keluarga..
akak jg xsuka lelaki yg mengeluh & byk komplen pasal kerja...
pd akak kalau dah xsuka kerja tu benti jer la..cari kerja lain..ini x.. mulut komplen itu ini tp nk cari kerja lain xmau plak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2010 06:42 PM | Show all posts
akak suka ciri2 camni...
mudah ucap syg blm tentu tu bermakna dia ikhlas..
ucapan yg kadang ...
cupin001 Post at 28-5-2010 20:26


haa...

mungkin akak ni bukan jenis tertipu tipah...

matang & bijak menilai sesuatu...

susahkan nak cari lelaki yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 08:40 PM | Show all posts
haa...

mungkin akak ni bukan jenis tertipu tipah...

matang & bijak menilai sesuatu...
...
pengecatbintang Post at 30-5-2010 18:42



matang..?? mmg dah patut matang pun bila umur dah 3 series ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2010 09:04 PM | Show all posts
matang..?? mmg dah patut matang pun bila umur dah 3 series ni..
cupin001 Post at 31-5-2010 20:40


3 series pon...

brand BMW
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 06:50 AM GMT+8 , Processed in 0.056711 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list